If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Re: Imperatore, ti da ne si govoritel na gospod be
Първоначално изпратено от Finance111
Prostete Vasha svetlost! Shto ni ne ostavite spekulantchetata da si gledame rabotata, A?
Не бе, просто Импето иска да предпази зелените спекулантчета да не се опарят бързо и да избягат от борсата. А иначе това, че от компанията правят добра спекула - лошо няма. Въпроса е кой ще остане най накрая.
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Императорът
Ами прости.... има тука неколцина спекулантчета, дето ще ви одерат кожите, другите скоро ще си бият кунавелките в стената...
Боримечков, мани ги - нека си трошат главите, бе, какво ти пука? Ето - долу някой разправя, че акъл не щял... ами парите са си негови, и като изгори няма да ми е жал за него. То който няма акъл, Господ го наказва.
eeeee.... polaskan sum Impe, 4e mislish za moite pari.
blagodarsko! napravo me trogvash s tezi misli!
shte gi imam pred vid i ne zabravqm! a dotogava shte mursuvam i omursqvam s Himko, kakto AZ si prezenq.... capishi padre???
Ами прости.... има тука неколцина спекулантчета, дето ще ви одерат кожите, другите скоро ще си бият кунавелките в стената...
Боримечков, мани ги - нека си трошат главите, бе, какво ти пука? Ето - долу някой разправя, че акъл не щял... ами парите са си негови, и като изгори няма да ми е жал за него. То който няма акъл, Господ го наказва.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
nevermind Kaji go tova na Imperatora i drugi kato nego Yavno tezi koito kupuvat sa mnogo po-prosti ot kolkoto na Imperatora mu se iska Ili prosto im tryabvat tapeti?
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Императорът
nevermind, изтезавал зверски само колорадски бръмбари, а без изтезания трепал божи кравички. :-) Що питаш?
Тараторов - точно това значи. Тия ентусиасти туканка си размятат акции, но у когото останат нактаят, просто е мъртъв.
33-тий - ще има - въпросът е кой ще реве и кой ще избяга навреме. Последните ще бъдат прецакани.
Ей, лаещото, личи си, че си новобранец и не познаваш никой от инвеститорите, затова спри да се излагаш. Според теб на колко години съм? Нищо чудно да се окожа по-млад от тебе, но това не пречи като опит очевидно да те превъзхождам страшно много. Ти си просто едно глупаво пале, макар и да не е изключено да имаш вече бели косми по мордата.
Да.
spoko be Impi... pitam samo! interesno mi e!
hora razni i harakteri razni!
Imperatore, ya si priznai, yad li te e che ne si kupil akcii, kogato e tryabvalo?
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Боримечката
Според оздравителната програма на "Ново Химко" с влизането в процедурата по оздравяване дружеството придобива и собствеността на капитала на торовия завод.
----------------------------------
това как точно го разбирате?!?!? и какво точно търгувате - тапети?!?
tapeti me4ka, tapeti... ne beri 4ujdi griji prisurce.... 4e neshto postingite ti, kato i tezi na Impa na razdavane na akul mi prili4vat.
a merci.... ne ni/mi trqbva 4ujd akul
PS: uvajaemi u4astnici, poglednete poru4kite "kupuva" s kakvi broiki na max-a sa se naredili otlqvo..... i nai-ve4e ot kogo..... tova ne bqha li slu4aino investicionni posrednici????
do momenta na max. obshto poru4ki "kupuva" 407667 lota
po4ti 2x pove4e ot prednite 2 dni!
interesno, interesno,interesno!
Гаранция на БФБ няма никоя акции , същото важи и за Химко . Преди десетина години имах акции на Доиче телеком , които паднаха близо 10 пъти заедно с всички немски акции . Който го е страх от вода не трябва да влиза в реката .
Близо 70% от акциите на БФБ са един голям балон и който го обяви го обявяват за ненормален .
Според оздравителната програма на "Ново Химко" с влизането в процедурата по оздравяване дружеството придобива и собствеността на капитала на торовия завод.
----------------------------------
това как точно го разбирате?!?!? и какво точно търгувате - тапети?!?
хехе, сега някой ще заподозре проява на женска солидарност, но какво да се прави))Съгласна съм с теб, Нели)Още повече....интересна е ракцията, когато човек сподели какво мисли и се започнат едни такива настъпателно - агресивни намеци...че така не може))
Между другото, препращането към Сафо....си е направо комплимент)
Според легендите, се самоубива от любов по един моряк....Сравнявана е със Сократ и е от най-големите поетеси в елинския период....Но мъжката психика по - далече от Аз-а си рядко вижда)
нещо, писано от Сафо:
"Само да те погледам - наистина не е по силите ми да мълвя слова. Вцепенява се езикът ми, под кожата бързо пробяга лека топлина, гледат, а нищо не виждат очите ми, в ушите - непрекъснат звън. Горещи вълни ме обливат, треперя като отсечени са нозете ми, позеленявам. Отпускам се, и още мъничко като че ли с живота се прощавам. Но ти, потърпи, потърпи: твърде далеч отиде всичко."
Да живее Химко) Започвам да мисля, че има бъдеще)
Ето, това пък ако не е женска солидарност, здраве му кажи..., нали така, Съни? Вие се коткайте и си правете заговори срещу нас..., а после ще се чудим, откъде произлиза понятието "мека китка"... ))
То е вярно - все според легендите - Сафо - поетесата, точно от многото ласки със своите "приятелки" се вдъхновявала и в своите поетични върхове...
И очите й - не виждат, и ушите й - не чуват, и горещите вълни на женската любов я заливат... - такива гледки - в женското обкръжение на поетесата - биха разтуптяли и коравото сърце на "mujkar"-я... ))
...но, къде е в тази ситуация проблемът със застаряващата нация, как се раждат деца от еднополови родители...
Ето този въпрос почнал да тормози и тая толкова надарена поетеса... Замислила се тя, съвсем не на шега... и съдбата й помогнала (достатъчно било да ГО пожелае по-силничко...)... )) И хоп - ето ти го морякът Чук Беж (китаец по националност)!...
Откъде надарената поетеса да знае за неговите намерения - много й харесало общуването с него - то било толкова различно от ласките с нейните приятелки до сега... Но, уви - за кратко (според фамилията на китаеца)...
Такива са мъжете: те "опрашват" поредният цвят и бързат към следващият, за да изпълнят повелята на природата... нямат време за безкрайни ласки - животът е кратък... (това е лично мнение - насочено към КФН! - но може и да греша! )
Легендата е видоизменена... Успех, разказвачи - жените имат нужда И от вашите легенди... и не правете опити да подражавате на китаеца Чук Беж, защото довечера ще ви оставят "на сухо"!... )))))
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
nevermind, изтезавал зверски само колорадски бръмбари, а без изтезания трепал божи кравички. :-) Що питаш?
Тараторов - точно това значи. Тия ентусиасти туканка си размятат акции, но у когото останат нактаят, просто е мъртъв.
33-тий - ще има - въпросът е кой ще реве и кой ще избяга навреме. Последните ще бъдат прецакани.
Ей, лаещото, личи си, че си новобранец и не познаваш никой от инвеститорите, затова спри да се излагаш. Според теб на колко години съм? Нищо чудно да се окожа по-млад от тебе, но това не пречи като опит очевидно да те превъзхождам страшно много. Ти си просто едно глупаво пале, макар и да не е изключено да имаш вече бели косми по мордата.
Да.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар