IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първи пост Кво да ви кажа много джавкане , много шум се вдига и за кво.Е са ше ви кажа.Знам нещо което вие незнаете.
    Химко- една загубена кауза.Пък то е ясно тва не е препоръка нит за купуване нит за продаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
      ...
      4) добре поне, че си чела този велик роман, жалко, че наричаш един литературен герой изобразен от Вазов като патриот "селянин"....
      mi 4e toi si e selqnin be pi4! bil e z avremeto si naistina patriot, NO selqnin! sumnqvam se 4e mojesh da mu oburnesh biografiata na "zavurshil UNSS" naprimer ili "specializiral v Harvard"

a Pimpa si go znaeme... spoko Me4o.... mai imash lubofff s Impeto, a?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Neli
        no ot po-gornoto ti izkazvane, zatvurjdava6 mnenieto na vsi4ki, koito sledqt foruma, kolko neuravnovesena, na momenti izpulnena sus zloba i zavist li4nost si!

predpostavkite za podobno povedenie sa mnogo... edna ot tqh moje da e i neudovletvorenost ot komunikaciata/kontaktite s jeni.... ako vuobshte ima takava
        1) ти нещо друго освен да се заяждаш и да нападаш хората на лична основа можеш ли?

2) Аз пиша в този защото от определени хора научавам много полезна информация и нито един от тях не пише тук и не се кефи на "перспективите" на този гнусен символ на комунизма, който никога няма да заработи на печалба.

3) От къде знаеш кой какви отношения с жени има, как изглежда и какво прави в свободното си време ...

4) добре поне, че си чела този велик роман, жалко, че наричаш един литературен герой изобразен от Вазов като патриот "селянин".

5) и забравих петото, най-важното: в този форум има стотици хора, които уважават Импа и мненията му. Спести си тъпите коментари ине се излагай повече!

Коментар

• Импе,това да не е Нели от Сървайвар бе!!!

Коментар

• Zaho, losho nqma radvam se che si spechelil ot himko. Vuprosa e v tova che igrata tuk e chisto spekulativna. Imashe edna prikazka za novite drehi na tzarq

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
              Vmesto da kupuvate akcii na himko, po dobre otidete i zalozete na cherno ili cherveno, imate 50% chance da napravite 100% return on investment.
              6to be- az si kupih na 7st (izpusnah na 4 ;(
              prodadoh polovinata na 14 i sega sum na 4isto.
              predi 1lv mislja da ne prodavam

Коментар

• А бе тая тема не беше ли за химко, дали да не я прекръстите на "Императора- плюсове и минуси"?!
                Всяка позиция по темата има своите основание и мисля, че е съвсем очаквано всеки да уважава, мнението и позицията на другия. Императора, споделя своето отношение към Химко и толкова. Нямам никакво наерение да го защитавам (той достатъчно добре се справя). Също така нямам намерение да чета простотии и обиди от хора с 12 съобщения в този форум. Моля, отидете в www.tarator.com и да си тренирайте там и оставете хората, които наистина имат желание да пишат тук по темата да го правят.
                Имам си достатъчно акции от Химко, но това не ми пречи да уважавам мненията на тези, които нямат акции и не искат да имат!
                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• На СИС не им издържаха нервите!

Коментар

• Vmesto da kupuvate akcii na himko, po dobre otidete i zalozete na cherno ili cherveno, imate 50% chance da napravite 100% return on investment.

Коментар

• Хей,тук много весело било бе,цари такава приятна атмосфера

пс
                      Купувайте,продавайте,но не е лошо да сте внимателни.Иначе,щом печелите,от това по-добре няма накъде повече..Но историята на това дружество показва,че както може много да се спечели,така и може много да се загуби.То зависи и от мащабите на играчите,но общо взето досега е било така.Дано сте само от първите.
                      Успех на всички които спекулират по тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Паленце - скоро ти ще мълчиш.... ама така ще мълчиш, че изобщо няма да ти виждаме муцунката тука.

Ако знаеш колко такива като тебе са се правели на отворени в тая тема, ама после, след поредният срив на Развалината, са изчезнали безследно и повече никой не ги е чул и видял, направо ще ти настръхне козината.
                        za posledno ti otdelqm vnimanie Tatence.... shte ti kaja samo neshto:
                        kolkoto pove4e raste portfeila, tolkova pove4e osuznavash bezsmislieto da pishesh tuk. zabelqzvam 4e pri teb tova ne se nabludava.

no ot po-gornoto ti izkazvane, zatvurjdava6 mnenieto na vsi4ki, koito sledqt foruma, kolko neuravnovesena, na momenti izpulnena sus zloba i zavist li4nost si!

predpostavkite za podobno povedenie sa mnogo... edna ot tqh moje da e i neudovletvorenost ot komunikaciata/kontaktite s jeni.... ako vuobshte ima takava

Коментар

• hip-hop...... slabite nervi4kiiii... slabite nervi4kiiiii

kak si Pimp4o?!

Коментар

• Паленце - скоро ти ще мълчиш.... ама така ще мълчиш, че изобщо няма да ти виждаме муцунката тука.

Ако знаеш колко такива като тебе са се правели на отворени в тая тема, ама после, след поредният срив на Развалината, са изчезнали безследно и повече никой не ги е чул и видял, направо ще ти настръхне козината.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                              мдаам, то човек като е прост е за цял живот - айде тук ще пиша след няколко месеца пак. Успех в лепенето на тЪпети!
                              izvinete vashe erudirano sveteishestvo, no imeto koeto ste si lepnali, ne bese li "slu4aino" na onzi selqnin-prostak deto duneri kato hamalin razasql, ot edin mnogo izvesten bulgarski roman?
                              nadqvam se asociaciite,koito imate s tova ime, ne sa na baza shodni 4erti ot harekterite?!

Коментар

• Imperatora se izkazva kato soc agitator ot vremeto na Tato, koito pouchava mladite selyancheta, kolko e losha chernata borsa i kolko gadni sa spekulantite! Ha-ha-ha!

Коментар

Working...
                                X