IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят брокер и неговите номера

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бай Брокер
    Първоначално изпратено от mvr0306
    като стана дума за Кобоса и да не отварям друга тема имам следния въпрос. Понеже нямам и не съм виждал досега Кобос - приятел иска да си вземе, дали мога аз да купувам/продавам през неговия Кобос. Или всички сделки са автоматично на негово име. Мога ли да участвам в IPO през неговия Кобос?
    1. Всички сделки са на негово име;

2. В IPO изобщо не се участва през Кобос.
    Ако му имаш доверие той може да ти купи и продаде каквото искаш като му дадеш парите......а като узрееш за кобос ще си ги купиш от него

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
      като стана дума за Кобоса и да не отварям друга тема имам следния въпрос. Понеже нямам и не съм виждал досега Кобос - приятел иска да си вземе, дали мога аз да купувам/продавам през неговия Кобос. Или всички сделки са автоматично на негово име. Мога ли да участвам в IPO през неговия Кобос?
      1. Всички сделки са на негово име;

2. В IPO изобщо не се участва през Кобос.
      Не става само с COBOS, трябва и акъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
        Аз съм с Делтасток и съм страшно доволен. Никога не ми се е случвало забавяне на поръчката, брокерът е супер коректен и винаги е на линия, когато ми трябва, платформата им (Делтаброкер) според мен е по-добра от COBOS, а и мисля, че са с най-ниските комисионни.
        Това обаче че не разрешават дейтрейдинг е голям минус. Поне за мен е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
          Аз съм с Делтасток и съм страшно доволен. Никога не ми се е случвало забавяне на поръчката, брокерът е супер коректен и винаги е на линия, когато ми трябва, платформата им (Делтаброкер) според мен е по-добра от COBOS, а и мисля, че са с най-ниските комисионни.
          Както вече казах и аз съм на Делтасток, като най-основната причина е, че за поръчки до 400 лв е най-ниската комисионна, след това, а и някъде малко преди това е ОББ с У-брокер, но тя е уеб-базирана и не може да се сравнява с Делтаброкера със сигурност.

Коментар

• абе знам ли. както вече казах понесох некои загуби (заради забавяне на поръчки), ама ако трябва и още ще понеса :-)
            надявам се моя човек да се освести ...

Първоначално изпратено от Michelangelo
            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Аз съм с Делтасток и съм страшно доволен. Никога не ми се е случвало забавяне на поръчката, брокерът е супер коректен и винаги е на линия, когато ми трябва, платформата им (Делтаброкер) според мен е по-добра от COBOS, а и мисля, че са с най-ниските комисионни.

Коментар

• Greenspan, не знаех, че Карол имат офис във Варна. Аз съм доволен от Бенча. До 20 сек. въвеждат поръчка. В рамките на деня можеш да купуваш и продаваш една акция.

Коментар

• Бързината на изпълнение е важна според мен. За съжаление вече няколко пъти ми се е случвало да предвидя дадено движение, но брокерът от КАРОЛ да ми забави поръчката. След което ми остава само да гледам как цената отлита стремглаво в далечината ...
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• biah se zarekal da ne pi6a tuk zaradi cenzurata na investora, no temata mi haresa targuvam s benchmark i karol, imal sam niakoi problemi s karol, a za sega sam niamal problemi s bencha, no darja da otbeleja 4e targuvam pove4e s karol. zasega nai-ve4e kato barzina bencha sa po-dobri
                    lipsata

Коментар

• Carae, съжалявам да чуя това. Но всеки си знае. Лека и доходна на всички, че последно време застой ни мори

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar
                        Разбира се че може да продадеш каквото си купил в един и същи ден и обраното. След като не е забранено значи е разрешено и мисля че при всички посредници е възможно. Аз така съм правил врътки и се получава доста добре понякога.(1000 лв примерно с повечко акции). Успех на Бенча. Много са добри
                        Аз съм с Делтасток и през Делтаброкер не може до сетълмента. Дори до скоро и парите при продажба на акции идваха след това, но това вече е ОК. Аз лично забавена поръчка до сега не съм имал.

Отличен за Делтасток за работата и за цените, на които работят.
                        http://www.need.bg/r.php?i=32099

Коментар

• Разбира се че може да продадеш каквото си купил в един и същи ден и обраното. След като не е забранено значи е разрешено и мисля че при всички посредници е възможно. Аз така съм правил врътки и се получава доста добре понякога.(1000 лв примерно с повечко акции). Успех на Бенча. Много са добри

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                            Разрешават ли ви вашите брокери да продавате акции в деня в които сте ги купили?
                            Да. Не че съм го правил, щото не е е имало нужда Не търгувам с Химко

А що се отнася до потвърждаването на поръчките, моят брокер го прави за няколко секунди До сега само два пъти се е издънвал и се е налагало да звъня в офиса - оказа се, че и двата пъти е заради проблеми с интернет връзката между брокера и борсата.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Колко са клиентите на Карол и колко тези на Бенчмарк? Може би там е разликата... Не съм клиент нито на едните, нито на другите.
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Разрешават ли ви вашите брокери да продавате акции в деня в които сте ги купили?

Коментар

Working...
                                X