Първоначално изпратено от Бай Брокер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят брокер и неговите номера
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mvr0306като стана дума за Кобоса и да не отварям друга тема имам следния въпрос. Понеже нямам и не съм виждал досега Кобос - приятел иска да си вземе, дали мога аз да купувам/продавам през неговия Кобос. Или всички сделки са автоматично на негово име. Мога ли да участвам в IPO през неговия Кобос?
2. В IPO изобщо не се участва през Кобос.Не става само с COBOS, трябва и акъл!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloАз съм с Делтасток и съм страшно доволен. Никога не ми се е случвало забавяне на поръчката, брокерът е супер коректен и винаги е на линия, когато ми трябва, платформата им (Делтаброкер) според мен е по-добра от COBOS, а и мисля, че са с най-ниските комисионни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloАз съм с Делтасток и съм страшно доволен. Никога не ми се е случвало забавяне на поръчката, брокерът е супер коректен и винаги е на линия, когато ми трябва, платформата им (Делтаброкер) според мен е по-добра от COBOS, а и мисля, че са с най-ниските комисионни.
Коментар
-
абе знам ли. както вече казах понесох некои загуби (заради забавяне на поръчки), ама ако трябва и още ще понеса :-)
надявам се моя човек да се освести ...
Първоначално изпратено от MichelangeloАз съм с Делтасток и съм страшно доволен. Никога не ми се е случвало забавяне на поръчката, брокерът е супер коректен и винаги е на линия, когато ми трябва, платформата им (Делтаброкер) според мен е по-добра от COBOS, а и мисля, че са с най-ниските комисионни.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Бързината на изпълнение е важна според мен. За съжаление вече няколко пъти ми се е случвало да предвидя дадено движение, но брокерът от КАРОЛ да ми забави поръчката. След което ми остава само да гледам как цената отлита стремглаво в далечината ...изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetarРазбира се че може да продадеш каквото си купил в един и същи ден и обраното. След като не е забранено значи е разрешено и мисля че при всички посредници е възможно. Аз така съм правил врътки и се получава доста добре понякога.(1000 лв примерно с повечко акции). Успех на Бенча. Много са добри
Отличен за Делтасток за работата и за цените, на които работят.
Коментар
-
Разбира се че може да продадеш каквото си купил в един и същи ден и обраното. След като не е забранено значи е разрешено и мисля че при всички посредници е възможно. Аз така съм правил врътки и се получава доста добре понякога.(1000 лв примерно с повечко акции). Успех на Бенча. Много са добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARРазрешават ли ви вашите брокери да продавате акции в деня в които сте ги купили?Не търгувам с Химко
А що се отнася до потвърждаването на поръчките, моят брокер го прави за няколко секундиДо сега само два пъти се е издънвал и се е налагало да звъня в офиса - оказа се, че и двата пъти е заради проблеми с интернет връзката между брокера и борсата.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар