IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...i-rezultatite-

Коментар

• Тема, напред, ходом марш!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        За мен добрият резултат е факта, че поддържат двугодишният ръст все още със знак +

-"Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец октомври 2014 година – брутна печалба в размер на 391 хил. лева и с натрупване от началото на годината – 4174 хил. лева. Ръстът на печалбата е 39.04% на годишна база."

-"Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец октомври 2015 година – брутна печалба в размер на 459 хил. лева, а от началото на годината 4253 хил. лева.-- говорим за резултата !
        Бих добавил, че през октомври и ноември ще имаме средно над 19% ръст на приходите спрямо същите месеци на миналата година. Много добре, дано продължават така.

Коментар

• Който разбира тука се спира

Коментар

• На мен пък си ми е добре

Коментар

• Да, има много положителни сигнали тук. Новия завод на PALFINGER се надявам също да засили резултатите. Единственото което ме възпира тук за добавяне на още бройки е много ограничената ликвидност.

Коментар

• За мен добрият резултат е факта, че поддържат двугодишният ръст все още със знак +

-"Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец октомври 2014 година – брутна печалба в размер на 391 хил. лева и с натрупване от началото на годината – 4174 хил. лева. Ръстът на печалбата е 39.04% на годишна база."

-"Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец октомври 2015 година – брутна печалба в размер на 459 хил. лева, а от началото на годината 4253 хил. лева.-- говорим за резултата !

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                  Прогнозата е за септември а резултата за октомври?

- СТАВАТ и грешки ! Все пак истината е посредата !

-". Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2015 година в размер на 3950 хил. лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    -- " Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец септември 2015 година в размер на 3600 хил. лева. "

- Сега тихо ,- ама много тихоооо- РЕЗУЛТАТА е ;-

- "Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол

Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец октомври 2015 година – брутна печалба в размер на 459 хил. лева, а от началото на годината 4253 хил. лева. "

- НЯМА НУЖДА от ДЪРВЕНИ КРЕЧИТАЛА и ТАШУНЯЦИ с ОДЕЯЛА !!!

- Естествено, за сега съм на балкона със средна 1,40 +1/3 увеличено участие ! - и Ви наблюдавам проекцията - също както "Фортис" - при "СофТрейд" Ви свети в пазара на " Зърно -фуражи и дълбока оран" - ИЗБОРА -на посева е ЛИЧЕН , както и времето на ЖЪТВАТА !!!
                    Прогнозата е за септември а резултата за октомври?

Коментар

• -- " Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец септември 2015 година в размер на 3600 хил. лева. "

- Сега тихо ,- ама много тихоооо- РЕЗУЛТАТА е ;-

- "Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол

Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец октомври 2015 година – брутна печалба в размер на 459 хил. лева, а от началото на годината 4253 хил. лева. "

- НЯМА НУЖДА от ДЪРВЕНИ КРЕЧИТАЛА и ТАШУНЯЦИ с ОДЕЯЛА !!!

- Естествено, за сега съм на балкона със средна 1,40 +1/3 увеличено участие ! - и Ви наблюдавам проекцията - също както "Фортис" - при "СофТрейд" Ви свети в пазара на " Зърно -фуражи и дълбока оран" - ИЗБОРА -на посева е ЛИЧЕН , както и времето на ЖЪТВАТА !!!
                      Last edited by inta53; 19.11.2015, 01:10.

Коментар

• - Много съм доволен , когато правилно надуша нещата ! -

-"Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол

Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец септември 2015 година – брутна печалба в размер на 542 хил. лева, а от началото на годината 3796 хил. лева. Предприятието отчита продажби за месец септември в размер на 3717 хил. лева и общо 33146 хил. лева от началото на годината, което представлява спад от 4.62% в сравнение със същия период на 2014 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2015 година в размер на 3950 хил. лева. "

Коментар

• - Прилича ми на вече прочетен отчет.....

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...eva_v_cherven/

При идването си в страната през 2000 г. Palfinger купува хале и терен от бившия военен завод "Бета" в Червен бряг и регистрира българското си дружество. Три години по-късно един от големите доставчици на Palfinger ХЕС продава имот в Тенево, където скоро след това заработва и вторият завод на "Палфингер". Преди новия план последната инвестиция на австрийската компания е в разширение в Тенево, а в Червен бряг нови средства са влагани през 2007 г.

В момента машиностроителният концерн със седалище в Залцбург има 1024 служители в България, показва справка в електронния регистър ДАКСИ - от тях 460 са в Червен бряг, а от ръководството имат намерение да увеличат броя им до 800 през следващите пет години.
                            Огромна част от продажбите на ХЕС идва от договора с Палфингер. Разширяването на австрийците тук е повече от добра новина.

Коментар

• Какво е станало днес?

Коментар

• ХЕСа - ХЕСа , клати феса днес !
                                ЧЕСТИТО НА АКЦИОНЕРИТЕ !

Коментар

Working...
                                X