IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    що за дилетантски въпрос,
    - ами демокрация, освен свободата на словото имаме някаква мнима (до нивото на кеша) свобода в избора на папирите
    пс - не ти разбирам закодировките, напиши разбираемо и ще ги коментираме, нямаме време излишно да го губим в чуденки ))

- В бързината съм пуснал копито с едни цифрички след компаниите - това са реципрочните /за ХЕС и МСХ през сплита/ най ниски нива достигнати през 2012г.
    Да не се заблудиш ? - милото ми ...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Аз пък се питам -Ти що чиниш тъдява ....

Това как ти изглежда ??? - да съм спал ли ???

Друж-во Ср. Цена -2015г КАПИТАЛТАЛ ****Ср. Цена-2014г
      HES - 2,15 18520x1,4771= 27356 ****19887 .=15400x1,29135=
      M+Chi-2,65 8470x1,7423= 14757 ****16484 = 8450x1,95082=
      хлЛев-0,75 51580х0,43= 22180 ****53033 =48790х1,086975
      що за дилетантски въпрос,
      - ами демокрация, освен свободата на словото имаме някаква мнима (до нивото на кеша) свобода в избора на папирите
      пс - не ти разбирам закодировките, напиши разбираемо и ще ги коментираме, нямаме време излишно да го губим в чуденки ))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

верно ли, че не беше ли претъпкан с тежки гемии като адцици и трейдинзи

Аз пък се питам -Ти що чиниш тъдява ....

Това как ти изглежда ??? - да съм спал ли ???

Друж-во Ср. Цена -2015г КАПИТАЛТАЛ ****Ср. Цена-2014г
        HES - 18520x1,4771= 27356 ****19887 .=15400x1,29135=
        M+Chi- 8470x1,7423= 14757 ****16484 = 8450x1,95082=
        хлЛев- 51580х0,43= 22180 ****53033 =48790х1,086975
        Last edited by inta53; 29.12.2015, 16:44.

Коментар

- Как рипа портфейлааа ... мани бегай
          верно ли, че не беше ли претъпкан с тежки гемии като адцици и трейдинзи
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• - Как рипа портфейлааа ... мани бегай

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Ибаси кефа!
              Tа то още не е започнало да расте ))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ибаси кефа!

Коментар

БРЯх !!! - втасало си най сетне ! То не бяха фибри - маи и панаирни чудесии !
                  То си тихо ври - и хубав продукт дава , - ти все панаири и китайски балони пророкуваш.
                  балонът е целта на всеки хакционер. Купуваш нещо евтино за да го видиш балонирано един ден - мечта на всеки папиродържач
                  Ако нямаше балони, язък за борсата
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

-..........като бонус-малос Хеса май си остана най-недооценен спрямо останалите

БРЯх !!! - втасало си най сетне ! То не бяха фибри - маи и панаирни чудесии !
                    То си тихо ври - и хубав продукт дава , - ти все панаири и китайски балони пророкуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Хубави са дружествата от групата на Стара планина, ама най-хубав ми се вижда самия холдинг. Само ако вземете sum of the parts - сборът на акциите които държи в публичните компании от групата по цената на която се търгуват (непубличните ги броя 0лв), махнеш дълга в холдинга и добавиш кеша дето има ми се вързва цена от 5.62 лв. Стара планина трябва да скочи над 60% за да струва колкото дъщерните си
                      и sum of the parts да сложиш, като ти извадят нагло под носа 4 милиона от печалбата под формата на бонус за маджовците ... няма как да скача на 5 и над 5, искаш да балонира към 5 като софарма имотите ли? А не може ли да се каже че е достигнат рекордът на горския от падката за източване на кеша като бонус-малос Хеса май си остана най-недооценен спрямо останалите
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        А може би поне 2 от дъщерните са доста щедро оценени като за нерастящи...
                        Е възможно е и да е това разбира се
                        Може и да са нерастящи, но пък с добър дивидент
                        Last edited by Zdravko; 22.12.2015, 12:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Ето тук вече съм съгласен с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                            А може би спрямо дивидента, който холдинга дава цената му е ок

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Хубави са дружествата от групата на Стара планина, ама най-хубав ми се вижда самия холдинг. Само ако вземете sum of the parts - сбора на акциите които държи в публичните компании от групата (непубличните ги броя 0лв), махнеш дълга в холдинга и добавиш кеша дето има ми се вързва цена от 5.62 лв. Стара планина трябва да скочи над 60% за да струва колкото дъщерните си
                              А може би спрямо дивидента, който холдинга дава цената му е ок

Коментар

• Хубави са дружествата от групата на Стара планина, ама най-хубав ми се вижда самия холдинг. Само ако вземете sum of the parts - сборът на акциите които държи в публичните компании от групата по цената на която се търгуват (непубличните ги броя 0лв), махнеш дълга в холдинга и добавиш кеша дето има ми се вързва цена от 5.62 лв. Стара планина трябва да скочи над 60% за да струва колкото дъщерните си

Коментар

Working...
                                X