IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Напомпи се малко но ние с Киро не продаваме))))
    Бая май се е напомпило , важното е служителите за са добре, че без тях сме за никъде

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Напомпи се малко но ние с Киро не продаваме))))
      абе добра компания ама маркет капа към 80 милиона нещо леко скъпичко ми се вижда

Коментар

• Напомпи се малко но ние с Киро не продаваме))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ПРЕДСТАВЯНЕ на вътрешна информация по чл. 7 от Регламент (ЕС) № 596/2014 относно пазарната злоупотреба Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец декември в размер на 2917 хил. лева и с натрупване за цялата година – в размер на 45978 хил. лева, което представлява ръст от 9.34% в сравнение с 2015 година. Разходите за дейността също са нараснали с 9.02%. Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за 2016 година – брутна печалба в размер 4142 хил. лева, което представлява годишен спад от 8.99%. По-ниският финансов резултат се дължи основно на актуализация на продажните цени с оглед конкурентната среда и ръст на разходите за труд с 12.1% при запазване броя на наетите лица. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец януари 2017 година в размер на 4350 хил. лева, които ще бъдат с 13% по-високи в сравнение с първия месец на 2015 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Колко ще е дивидента тази година-17-18ст. ли
            Едва ли ще е по-нисък от миналогодишния, при растящ бизнес...

Коментар

• Колко ще е дивидента тази година-17-18ст. ли

Коментар

• ЧЕТАааа, по кротко ..... ще пресечете млякото

Коментар

• Тази тема не и отива да е така назад!

Много ме радва как се уплътнява бида и намаляват пролуките над 4,25

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Ами да, така си е. Затова и писах, че не разбирам този дето купува дъщерни защо купува тях, а не майката. Както и тези дето държат що не се прехръвлят в холдинга. То това си ми е тезата от самото начало. Сравнявам дъщерните и майката ...

п.п. Макар че за Хес май имам теза, ако се увеличава броя компании в индекса според мен те са сред кандидатите.
                    Трейдъре, другото обяснение защо не се прехвърляме към холдинга е, защото дъщерите даваха по голям дивидент, но и това вече се промени като имаме на предвид и холдинга колко разпредели тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

да, по същия начин холдинга може да се изравни ако дъщерните паднат
                      Ами да, така си е. Затова и писах, че не разбирам този дето купува дъщерни защо купува тях, а не майката. Както и тези дето държат що не се прехръвлят в холдинга. То това си ми е тезата от самото начало. Сравнявам дъщерните и майката ...

п.п. Макар че за Хес май имам теза, ако се увеличава броя компании в индекса според мен те са сред кандидатите.

Коментар

Ами по съм оф дъ партс на холдинга спрямо текущите цени на дъщерните му дружества и гледаш кое ти излиза по-евтино и кое по-скъпо. Аз поне така правя
                        И според моите сметки ако поскъпне холдинга с близо 25% ще се изравни с оценките на дъщерните му дружества. Сравнително прости са сметките.
                        да, по същия начин холдинга може да се изравни ако дъщерните паднат
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          по кои точно показатели тази компания е евтина?
                          Ами по съм оф дъ партс на холдинга спрямо текущите цени на дъщерните му дружества и гледаш кое ти излиза по-евтино и кое по-скъпо. Аз поне така правя
                          И според моите сметки ако поскъпне холдинга с близо 25% ще се изравни с оценките на дъщерните му дружества. Сравнително прости са сметките.

Коментар

Ами всяко нещо което е по-евтино е по-малко скъпо, а това дето е по-скъпо е по-малко евтино. Нещо на философски теми ли ще го обръщаме
                            като казваш по-евтино, това предполага че и двете са евтини. т.е. едното е евтино, а друго е по-

капитализацията е почти 81 милиона, печалбата за деветмесечието е 3.26 милиона и пада въпреки по-малко амортизация. търгува се на почти 2х продажби за 2016, по кои точно показатели тази компания е евтина?
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Миналата година година завърших така -
                              HES >>> 18520x1,4771= 27356
                              M+Chi >>> 8470x1,7423= 14757
                              Тази година съм по "диверсифициран" в групата на Дядо Кольо!
                              HES>> 22560x1,579891= 35642
                              M+Chi>>> 3680x3,32353= 12230
                              cEnhl>>> 4240x5,13345= 21766
                              В групата си удвоил, а и новия вариант е по-добър.
                              От това по-добре, здраве му кажи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

MCH си го продавал пък ти се е вдигнала средната?
                                иначе за CENHL, много добър и навременен вход направи. Поздравления

Бях го свалил до ~1250бр безплатни и от там покупките я вдигат вече отделно прибраната печалба ~20800 се насочи в създаването на останалите в групата , а и други !
                                Last edited by inta53; 14.12.2016, 18:06.

Коментар

Working...
                                X