IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Успех, инта, на чужди лаври не лежа и чуждо не искам, имам си достатъчно мое - беше проятелски съвет. дано успяваш и над 15% средна доходност да докарваш - хаирлия да е! За пенсиите няма да подхващам темата, че не му е тук времето и мястото - ма аман от хрантутници с претенции, дето ми гледат на мен в паничката, че съм бил млад (на 42), здрав и прав, пък и на макса осигурил се (взех да ползвам твоя речетатив тип Йода

Още веднъж -здраве и успехи желая и много над 15% да имаш!

Йода е разумооздравителен, оти е лек и жълт за изказ,-така лекува!!!
    Щом си тука, що ти е да се осигуряваш на баш,- значи се недооценяваш на баш инвестмън!
    Върши туй в което си добър дорде можеш, а после ...- няма да избягаш от житейската си чертилка;- Туй ще си спомниш- вервай ми!!!

Коментар

• Тук 0т няколко месеца ми е първа позиция..Очаквам и други хубави изненади..

Коментар

• Успех, инта, на чужди лаври не лежа и чуждо не искам, имам си достатъчно мое - беше проятелски съвет. дано успяваш и над 15% средна доходност да докарваш - хаирлия да е! За пенсиите няма да подхващам темата, че не му е тук времето и мястото - ма аман от хрантутници с претенции, дето ми гледат на мен в паничката, че съм бил млад (на 42), здрав и прав, пък и на макса осигурил се (взех да ползвам твоя речетатив тип Йода

Още веднъж -здраве и успехи желая и много над 15% да имаш!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми давай пак в Халтурко, може и в Недоверие - ще качат минимум по още 20 пъти и после сплит на сплита, мила моя майно льо. Инта, приятелски съвет - засега ти връзва зверски, помисли за изход - имаш 3-те най-големи дирижабъла на борсата, колко още очакваш да растат? Лично мнение, ти си знаеш най-добре

Груйче (няма да е по темата, но житейски съвет),- пак мериш с грешния аршин!
          От първом, аз бях един от първите подписал 3г. договор за франчаз 02,1989г. със Зл. пясъци за 150 000лв. на онези пАри!
          Второ, §винаги съм гледал през призмата на човек на 22години бил в океана на най честното заплащане на труда по тия ширини;- улов има и надница има, няма улов, кесиш на какво те ранят и сбираш по 1,85валутни леФчета 180дана по договор(затвор в океана)!+ Бе , че изживях на живо Португалските пукотевици по улици, първите дискотеки и в кината даже свистяха коршуми ( имам над 40дни в Лисабон), най важните 15 дни фри в Кил и до Хамбург ни отвяха дискотеките и забравихме да се приберем, но помполита ни заключи в магазията на бака за остатъка 10ч. до отлаването за Гдиня,- там е соца няма за него проблеми и ни докладва(все значими белези житейски)§ указ 56 бе единствения прозорец за свободно мислещия и устремен бунтар като мен. Сещаш ли се, какви бяха заплатите по това време ;- 75-120 долу с прослужени години, 120-180 добре платени занаятчии и служители, 150-300-450 баш служители полковници и миньори! Скоро прочетах, че им надничаш на тия хора у кесиите,-НЯМАШ право!!!
          Аз не съм от тях, но и не съм се нареждал нивгаш за помощ или измамна пенция, която заслужавах с влошаването на здравето ми 2008г.
          Та Груец, ти си една голяма съвременна ..терна, изживей си времето пресметнато как намериш за добре, но и достойно и не заничай по туй що не си бил и видял! Умен си и не е далеч от ума ти, че сал с преразказ потопен в епизоди, не мож отсъди! Един съм от хората сметнали се,че губят ако се осигоряват по онова време според дохода си и го правех на минимума, а след като ни изритаха 1994г. хора с по 15-30год. (от 89-играехме пазарно вече)
          Мойта мяра е друга, аз гледам да не отърва кесията под доходност 15% годишно от 2009г. - за сега се справям, а вие и сте се изучили с бащини грижи, и капа Ви свалям де тук сте се спряли о време, та и аз тук Ви срещнах и занаят изучих, що 1993-4 пара готова давах друг да ги пази и умножава! Забийте го и на всите си познати в главите, че пазара е и средство да съхранят и препечелват от парите си. Труден занаят, но те са вече порастнали хора полагащи грижи за други след и пред тях, заслужава си да изучат и него осмислено!
          Доходност като тази годишната, през друга не съм имал, но то и при всеки от Вас се усеща, но аз с безхаберието си, хвърлил се с главата напред срещу този сриващ се пазар 2009, притиснат от инфаркт на 55,-избрах този лек за него, или той мене , или...!
          Тази ми е една от първите ми позиции и днес ми е с над 8900+ и почти 19хил.бр. все още, и няма да бъде балон за мен и на 7,80, мога да продам за да купя друга с по голям потенциал в кратък срок , но и ще се върна поне с полувината от препечеленото пак тук в подходящ въздушен поток

Груец, в голяма грешка си за една до две три позиции на Един Пазар, време е да си осъзнаеш причините , като правиш едно и също, що получаваш по слаб резултат!!!
          пп- лично не минава- не е важно
          Last edited by inta53; 05.10.2021, 16:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
            Един колега спомена за влизане в ЗАХАРНИ ЗАВОДИ, учудвам се при съобщението за промяна в устава и възможно увеличение на капитала под условия?
            Прибързваш с това изказване. Ако прочетеш внимателно, ще разбереш, че захза има конверт емисия облигации, която може да се замени за акции на стойност 7.12 бройката. И цялото упражнение в свързано с условие за конвертиране на облигацията.

Коментар

• Един колега спомена за влизане в ЗАХАРНИ ЗАВОДИ, учудвам се при съобщението за промяна в устава и възможно увеличение на капитала под условия?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Защо да излизам и за къде,- да вляза?
                Ти виждаш нещо по сигурно и доходно ли?

пп.- миналата година по това време се целех в бидовете, но имах цел ;- за Алтерко ...
                дай нещо подобно и съм готов
                Ми давай пак в Халтурко, може и в Недоверие - ще качат минимум по още 20 пъти и после сплит на сплита, мила моя майно льо. Инта, приятелски съвет - засега ти връзва зверски, помисли за изход - имаш 3-те най-големи дирижабъла на борсата, колко още очакваш да растат? Лично мнение, ти си знаеш най-добре
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

пп.- миналата година по това време се целех в бидовете, но имах цел ;- за Алтерко ...
                  ZAHZA,но там няма предлагане!Препоръки никакви разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Инта ти ли излизаш от тук???Добавих още 600 бройки и стига толкова!Препоръки никакви разбира се!

Last edited by inta53; 05.10.2021, 13:56.

Коментар

За тази година не си се набутал,- бъди сигурен, за напред ще следим как ще се движат маржовете!
                      Инта ти ли излизаш от тук???Добавих още 600 бройки и стига толкова!Препоръки никакви разбира се!

Коментар

P

А колко биха предложили за HES???P.S.Със днешните станаха 3500, дали бъркам като се набутвам тук??? Препоръки никакви разбира се!
                        Всичко е възможно
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

За тази година не си се набутал,- бъди сигурен, за напред ще следим как ще се движат маржовете!
                          Благодаря и лека вечер.Ще следим маржовете и печалбата!

Коментар

P

А колко биха предложили за HES???P.S.Със днешните станаха 3500, дали бъркам като се набутвам тук??? Препоръки никакви разбира се!

Коментар

• P
                              Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Директно питане от акционер;- Ако въпросните лица Ви предложат същата цена за дяловете на ХЕС и Стара планина х-г, ще се съгласят ли СД да ги продадът?

Слънчев Бряг Холдинг АД-к.к.Слънчев бряг
                              Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета15:18

Уведомление за значително дялово участие по чл.145, ал.1 и чл.146, ал.1 от ЗППЦК.
                              Прикачени файлове: Уведомление за значително дялово участие
                              Last edited by olimpiec; 30.09.2021, 19:51.

Коментар

• Директно питане от акционер;- Ако въпросните лица Ви предложат същата цена за дяловете на ХЕС и Стара планина х-г, ще се съгласят ли СД да ги продадът?

Слънчев Бряг Холдинг АД-к.к.Слънчев бряг
                                Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета15:18

Уведомление за значително дялово участие по чл.145, ал.1 и чл.146, ал.1 от ЗППЦК.
                                Прикачени файлове: Уведомление за значително дялово участие

Коментар

Working...
                                X