Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ха, интересно , може и това да е станало ! А човек може ли да развали такава сделка ако е така ? Аз за толкова години не съм изпадал в подобна ситуация !
Правил съм го не веднъж, но ме е спасявал % в някои случаи, но тук си е минал одрера без ограничение през първите 10% и при мен хванах само една малка пауза на сделката като задържане на 5,85 , но не излезе в аукцион, а в петък си отмених ордер за 400бр. над 6, не ми е било писано...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
На мен пък ми прилича на объркан ордер, примерно да е искал да го заложи за продан на 6,85, а не е видял че е набрал 5,85
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нищо особено мисля не е станало ! Просто на някой спешно му потрябваха 15000 лева !
На мен пък ми прилича на объркан ордер, примерно да е искал да го заложи за продан на 6,85, а не е видял че е набрал 5,85
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеНякой намаза днес, а кой ли продава? Какво става с тази позиция...някой да сподели с непресветените
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеНякой намаза днес, а кой ли продава? Какво става с тази позиция...някой да сподели с непресветените
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53Ето нещо за балона!!!Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
Прикачени файлове: Уведомление -Покупка Сделката не е свързана с изпълнението на програми за опция за придобиване на акции. Цена(и) BGN Обем(и) 6,600 15 000
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеЕдна бърза проверка показа, че адвокат грую груев в софия няма. Очевидно той е многоников.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Oф, теб те бях забравил от многониковите старшинки. Благодаря, че ми напомни, сега ще те сложа в игнора, за да не чета бъркочи
Така и така имаме някаква непоносимост, няма нужда да ти чета небивалиците и да се ядосвам излишно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Една бърза проверка показа, че адвокат грую груев в софия няма. Очевидно той е многоников.
Ясно че не е фен на позицията. И аз нямам акции но я харесвам тази компания
Дори се надявах да се спихне да заредя. имах и продадох преди време. Заради другите ракети. Но това не променя факта, че позицията е добраLast edited by zlatna treska; 05.10.2021, 17:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Остай го да се самоосигурява, само да не църка, че плащал на другите пенсията и да не скимти за чуждата паница. Подозирам, че отчасти се радва за ковида защото се освобождват разходи за пенсии. Сакън той ги плаща!
Ти се пази от шибания вируз и карай по твоята схема. Добре се справяш, дори чудесно доколкото чета. Кибиците и завистливиците да се научат първо от старшиите. После да скачат като петлета, защото тате носи мама меси, А с връзки и превръзки наготово, всеки го може това
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Остай го да се самоосигурява, само да не църка, че плащал на другите пенсията и да не скимти за чуждата паница. Подозирам, че отчасти се радва за ковида защото се освобождват разходи за пенсии. Сакън той ги плаща!
Ти се пази от шибания вируз и карай по твоята схема. Добре се справяш, дори чудесно доколкото чета. Кибиците и завистливиците да се научат първо от старшиите. После да скачат като петлета, защото тате носи мама меси, А с връзки и превръзки наготово, всеки го може товаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Йода е разумооздравителен, оти е лек и жълт за изказ,-така лекува!!!
Щом си тука, що ти е да се осигуряваш на баш,- значи се недооценяваш на баш инвестмън!
Върши туй в което си добър дорде можеш, а после ...- няма да избягаш от житейската си чертилка;- Туй ще си спомниш- вервай ми!!!
Ти се пази от шибания вируз и карай по твоята схема. Добре се справяш, дори чудесно доколкото чета. Кибиците и завистливиците да се научат първо от старшиите. После да скачат като петлета, защото тате носи мама меси, А с връзки и превръзки наготово, всеки го може това
- 1 like
Коментар
Коментар