IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ха, интересно , може и това да е станало ! А човек може ли да развали такава сделка ако е така ? Аз за толкова години не съм изпадал в подобна ситуация !
    Да бе, ше развали. Кьорав карти не играе. То секи ше тръгне да "разваля" като не му харесва нещо. Борсата не е кент-купе дет играехме като малки

Коментар

Ха, интересно , може и това да е станало ! А човек може ли да развали такава сделка ако е така ? Аз за толкова години не съм изпадал в подобна ситуация !

Правил съм го не веднъж, но ме е спасявал % в някои случаи, но тук си е минал одрера без ограничение през първите 10% и при мен хванах само една малка пауза на сделката като задържане на 5,85 , но не излезе в аукцион, а в петък си отмених ордер за 400бр. над 6, не ми е било писано...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

На мен пък ми прилича на объркан ордер, примерно да е искал да го заложи за продан на 6,85, а не е видял че е набрал 5,85

Коментар

Нищо особено мисля не е станало ! Просто на някой спешно му потрябваха 15000 лева !

На мен пък ми прилича на объркан ордер, примерно да е искал да го заложи за продан на 6,85, а не е видял че е набрал 5,85

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
            Някой намаза днес, а кой ли продава? Какво става с тази позиция...някой да сподели с непресветените
            Нищо особено мисля не е станало ! Просто на някой спешно му потрябваха 15000 лева !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
              Някой намаза днес, а кой ли продава? Какво става с тази позиция...някой да сподели с непресветените
              Интересно би станало,ако се сетят от CENHL,че и тук трябва да купуват.Иначе позицията не лоша,а че някой намаза вярно е! Препоръки никакви разбира се!

Коментар

• Някой намаза днес, а кой ли продава? Какво става с тази позиция...някой да сподели с непресветените

Коментар

Хубаво е това,но много има още в дясно!Тапи,тапи...... Може и техните да са за да си ги купуват евтино!Естествено препоръки никакви!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53
                    Ето нещо за балона!!!Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
                    Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                    Прикачени файлове: Уведомление -
                    Покупка
                    Сделката не е свързана с изпълнението на програми за опция за придобиване на акции.
                    Цена(и) BGN Обем(и)
                    6,600 15 000

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                      Една бърза проверка показа, че адвокат грую груев в софия няма. Очевидно той е многоников.
                      Можеш да откриеш и папа е това име, стига да имаш достъп до съответните епикризи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Oф, теб те бях забравил от многониковите старшинки. Благодаря, че ми напомни, сега ще те сложа в игнора, за да не чета бъркочи
                        Кажи как става тази операция, за да те сложа и аз.
                        Така и така имаме някаква непоносимост, няма нужда да ти чета небивалиците и да се ядосвам излишно!

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Една бърза проверка показа, че адвокат грую груев в софия няма. Очевидно той е многоников.
                          А толкова може да е и адвокат! На дела не ходи, по цял ден пише фермани тука!
                          Ясно че не е фен на позицията. И аз нямам акции но я харесвам тази компания
                          Дори се надявах да се спихне да заредя. имах и продадох преди време. Заради другите ракети. Но това не променя факта, че позицията е добра
                          Last edited by zlatna treska; 05.10.2021, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Остай го да се самоосигурява, само да не църка, че плащал на другите пенсията и да не скимти за чуждата паница. Подозирам, че отчасти се радва за ковида защото се освобождват разходи за пенсии. Сакън той ги плаща!
                            Ти се пази от шибания вируз и карай по твоята схема. Добре се справяш, дори чудесно доколкото чета. Кибиците и завистливиците да се научат първо от старшиите. После да скачат като петлета, защото тате носи мама меси, А с връзки и превръзки наготово, всеки го може това

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Остай го да се самоосигурява, само да не църка, че плащал на другите пенсията и да не скимти за чуждата паница. Подозирам, че отчасти се радва за ковида защото се освобождват разходи за пенсии. Сакън той ги плаща!
                              Ти се пази от шибания вируз и карай по твоята схема. Добре се справяш, дори чудесно доколкото чета. Кибиците и завистливиците да се научат първо от старшиите. После да скачат като петлета, защото тате носи мама меси, А с връзки и превръзки наготово, всеки го може това
                              Oф, теб те бях забравил от многониковите старшинки. Благодаря, че ми напомни, сега ще те сложа в игнора, за да не чета бъркочи
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Йода е разумооздравителен, оти е лек и жълт за изказ,-така лекува!!!
                                Щом си тука, що ти е да се осигуряваш на баш,- значи се недооценяваш на баш инвестмън!
                                Върши туй в което си добър дорде можеш, а после ...- няма да избягаш от житейската си чертилка;- Туй ще си спомниш- вервай ми!!!

Коментар

Working...
                                X