IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Не е 2.70,zaho.Става дума за 7.00 лева до края на октомври т.г.
    тука и аз мълча
    имам 3к привилигировани и ще си ги чакам
    на 3.3 пък да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
      е, не се коркай за 25 стинки ... до 2.70
      Не е 2.70,zaho.Става дума за 7.00 лева до края на октомври т.г.

Коментар

• Днес чух,че са разпуснали хората работещи по галерията,защото нямало пари....Иначе печалби
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Времето неумолимо напредва,Калояне.Прогрес няма.Помниш за закачката.Няма ли да направиш някакво изявление?
          е, не се коркай за 25 стинки ... до 2.70

Коментар

• kaloian

Първоначално изпратено от kaloian Разгледай мнение
            флагмана потегля, първа цел 2.70
            Времето неумолимо напредва,Калояне.Прогрес няма.Помниш за закачката.Няма ли да направиш някакво изявление?

Коментар

• Утре ще минат ли 500к бройки тук ?
              Масторите Гаки и Ташко дали могат да направят едни бързи 5%
              Ако изравните цените на купува-продава, може и аз да помогна !!!

Дайте зор на мажоритаря

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal Разгледай мнение
                "На 22 август 2010 г. изтече срокът съгласно Условие 8 (с) от Условията (Terms and Conditions) на издадените на 22 август 2008 г. облигации от холандското дружество Химимпорт Холандия Б.В. (с едноличен собственик на капитала „Химимпорт” АД) в размер на 65 000 000 евро, 7% лихва и заменими за обикновени акции на „Химимпорт” АД, за упражняване на опция за изкупуване от емитента на всички или част от притежаваните от съответния облигационер облигации. На падежната дата 22 август 2010 г. не са предявени искания за предсрочно изкупуване от страна на облигационерите."

От "Междинен съкратен консолидиран финансов отчет към 30.06.2010г.
                Ясно аз съм бил в грешка !

Коментар

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
                  Daskal- е не бяха ли 2011г. или аз нещо бъркам ?!?!?!
                  "На 22 август 2010 г. изтече срокът съгласно Условие 8 (с) от Условията (Terms and Conditions) на издадените на 22 август 2008 г. облигации от холандското дружество Химимпорт Холандия Б.В. (с едноличен собственик на капитала „Химимпорт” АД) в размер на 65 000 000 евро, 7% лихва и заменими за обикновени акции на „Химимпорт” АД, за упражняване на опция за изкупуване от емитента на всички или част от притежаваните от съответния облигационер облигации. На падежната дата 22 август 2010 г. не са предявени искания за предсрочно изкупуване от страна на облигационерите."

От "Междинен съкратен консолидиран финансов отчет към 30.06.2010г.

Коментар

• ....нараства и необходимостта от осигуряване на по-големи управленски и оперативни ресурси, се казва още в доклада.....
                    Колко е "по-големи" - 200млн е добре

Варианти :
                    - Увеличение на капитала - едва ли.
                    - Продажба на някое дъщерно дружество - може би ..но кое ?
                    - облигации - скъпо.
                    - вдигане цената на акциите си, излизане на варшавската борса и привличане на външен капитал ...( на мен ми с иска да е този вариант, но кокошката знаете какво сънува !!!)

Това са Тяхните варианти , а моя е :

Продажба на завода за биодизел на Лукойл за 180 млн лв ( няма не искат)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                      Имах познати, които навремето си дадоха боновата книжка в Мултигруп с обяснението - те са близки с властта, и аз ще печеля с тях. Видяхме какво става с такива групировки.

Коментар

• http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5948282,00.html

Коментар

• CHIM

Красива гледка от далечното минало.

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal Разгледай мнение
                            Знае ли някои дали на 22.08.2010 са упражнени опции за изкупуване по заменяемите облигации към Химимпорт Холандия Б.В.?

Благодаря предварително!
                            Daskal- е не бяха ли 2011г. или аз нещо бъркам ?!?!?!

Коментар

• Знае ли някои дали на 22.08.2010 са упражнени опции за изкупуване по заменяемите облигации към Химимпорт Холандия Б.В.?

Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът Разгледай мнение
                                Е, не е лесно да си лузър!
                                Побърза да иззлорадстваш и пак доказа какво кухо парче си!
                                Хайде скрий се пак, поне за месец!
                                Не си заслужава да обръщаш внимание на комплексирани студентчета 2-ри курс, които пишейки по форумите, се изживяват като собственици на мултинационални компании, нали знаеш
                                Остави го да плува, след време ще глътне вода и ще изчезне сам
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X