If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Покупката на едно предприятие не е позитивна новина, в краткосрочен план, за цената на акциите. В този смисъл не очаквам еуефория от покупки на акциите на Хим. Казвам го в качеството на притежател на акции. Всичко ще бъде плавно според мен в границите на 5,50-6,00 лева.
Явно си закупил малко и ще искаш още, но затова ще трябва да си платиш над 6 лв и то още в началото. Просто пазара съм сигурен че в деня на пускане на Хима ще е с внимание изцяло към тази акция......
Покупката на едно предприятие не е позитивна новина, в краткосрочен план, за цената на акциите. В този смисъл не очаквам еуефория от покупки на акциите на Хим. Казвам го в качеството на притежател на акции. Всичко ще бъде плавно според мен в границите на 5,50-6,00 лева.
Преди няколко месеца мислех, че няма да го вземат. Състоянието на дружеството явно си каза думата и желаещите бяха малко. Този конкурс между двама бе в "стил ТИМ". Това, че превозвача остава в български ръце е добре, сега ще го пуснат и на борсата. Държавата постъпи мъдро като го продаде преди зимата, можеше и толкова да не вземе. Предизвикателство за новата перла в короната на ТИМ ще е конкуренцията на чуждите компании насред отвореното вече небе на България и влизащите компании за евтини полети.
Коментар