IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Opiten1
    Не съм се скатал, не обичам да "льонкам". Посредници, които участваха просто за тази идея. Не официален bid е 5,00, offer 5.50.
    "льонкам"=?
    Посредници, които участваха просто за тази идея.=?

Коментар

• Не съм се скатал, не обичам да "льонкам". Посредници, които участваха просто за тази идея. Не официален bid е 5,00, offer 5.50.

Коментар

• да, искам и аз ако може повечко

Коментар

• Айде бе Опитен къде се ската давай ни акции на 5,50 лв

Коментар

• МнениеПуснато на: 12:03:14 ч. | 23.10 Заглавие:
            В момента може да се купи на 5,20-5,50 Круме.

ако някой продаде на тези нива е леко дебилен

Коментар

• и аз ще купя тогава...
              не е препоръка!!!

Коментар

• Dai da kupuvame togava?
                Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

В момента може да се купи на 5,20-5,50 Круме.
                  Откъде бе ще ме уредиш ли с 5000 акции още на тези цени

Коментар

• В момента може да се купи на 5,20-5,50 Круме.

Коментар

Покупката на едно предприятие не е позитивна новина, в краткосрочен план, за цената на акциите. В този смисъл не очаквам еуефория от покупки на акциите на Хим. Казвам го в качеството на притежател на акции. Всичко ще бъде плавно според мен в границите на 5,50-6,00 лева.
                      Явно си закупил малко и ще искаш още, но затова ще трябва да си платиш над 6 лв и то още в началото. Просто пазара съм сигурен че в деня на пускане на Хима ще е с внимание изцяло към тази акция......

Коментар

• sega pone doide otgovor na vuprosa ot edna druga tema
                        "za kakavo im trjabvat tolkova pari na TIM?"
                        ne 4e ne be6e jasno

Коментар

• В конкретният случай не е точно така
                          5-50-6.00 ще удари още през 1вата сесия

Коментар

• Покупката на едно предприятие не е позитивна новина, в краткосрочен план, за цената на акциите. В този смисъл не очаквам еуефория от покупки на акциите на Хим. Казвам го в качеството на притежател на акции. Всичко ще бъде плавно според мен в границите на 5,50-6,00 лева.

Коментар

• Предизвикателство няма,защото те нямат толкова парици за препиране,колкото са "нашите".

Коментар

• Преди няколко месеца мислех, че няма да го вземат. Състоянието на дружеството явно си каза думата и желаещите бяха малко. Този конкурс между двама бе в "стил ТИМ". Това, че превозвача остава в български ръце е добре, сега ще го пуснат и на борсата. Държавата постъпи мъдро като го продаде преди зимата, можеше и толкова да не вземе. Предизвикателство за новата перла в короната на ТИМ ще е конкуренцията на чуждите компании насред отвореното вече небе на България и влизащите компании за евтини полети.

Коментар

Working...
                                X