Аз и вчера писах-не удържи ли 1.85 ще ходим да пробваме дъното .Там е последната преграда .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениеОК тука ли дойде да събаря цената zа да купува???
хиена е той
Точно тук не бих купувал дори и на близки до сегашните цени. Има още много какво да се случва по позицията.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнениее от къде знаеш, че е без пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеКато гледам отляво -страх ме хваща с 12к акции могат да я смъкнат цената до 1.20
Аз пръв ще се сложа на 1,21 (примерно) при аукциона
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПо същата логика Летище София да не е благотворителна организация, че да обслужва самолетите на България Ер без пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПо същата логика Летище София да не е благотворителна организация, че да обслужва самолетите на България Ер без пари.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеГлупости, те "България ер" да не са благотворителна организация да возят без пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеБългарската авиокомпания "България ер" заслужава забрана за полети в Русия заради отмяната на полети на руските туристи, заяви в понеделник министърът на спорта, туризма и младежката политика в Русия Виталий Мутко, цитиран от руската агенция "Новости".Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеБългарската авиокомпания "България ер" заслужава забрана за полети в Русия заради отмяната на полети на руските туристи, заяви в понеделник министърът на спорта, туризма и младежката политика в Русия Виталий Мутко, цитиран от руската агенция "Новости".
Коментар
-
ОК
Българската авиокомпания "България ер" заслужава забрана за полети в Русия заради отмяната на полети на руските туристи, заяви в понеделник министърът на спорта, туризма и младежката политика в Русия Виталий Мутко, цитиран от руската агенция "Новости".
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеКупил съм, не е препоръка естествено. Какви рискове крие за Химимпорт според теб конкретната ситуация.
Коментар
Коментар