Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
-
Здравейте съакционери. Притежавам привилегировани акции и през миналата година съм получил дивидент за 2009 година. Въпроса ми е дали трябва да декларирам пред данъчните този дивидент и кога изтича крайния срок при положение, че трябва да обявя получената сума пред данъчните. Разбира се данъка върху дивидента е приспаднат преди получаването му и държавата си е получила сумата която дължа за него.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение.
Извинявай ама какви глупости говориш?
Какви маркет-мейкъри...какви измами!
Зрънчовците си останаха едно от най-големите дървета (и аз гризнах там яко), защото цената беше завишена и излязоха в пика на борсовата търговия - оттогава почти само надолу.
Но и мажоритаря ги е платил на 4.50 и не виждам с какво е окрал инвеститорите, които сами си носят главата на раменете!?!
Е, не е измама, формално всичко е законно и камилчетата гризнаха дръвцето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...това го знам...
------------------
п.п. и не си трий постовете защото са копирани вече
п.п.п. и не ходи да ревеш на инвестора, че ще ме разплачешLast edited by polki; 16.03.2011, 23:25.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40..новоучредяващо се дружество - "Варнафери" ООД от "Параходство Български морски флот" АД и "Параходство Българско речно плаване" АД....
Този "кит" наш ли е ?
Собственик на "Параходство Български морски флот" АД е "Кей Джи маритайм шипинг", където 30% от капитала се държи от братята Кирил и Георги Домусчиеви чрез "Адванс пропъртис", останалите 70% са на германската "Кей Джи маритайм партнърс.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Това дето го заформихме последните няколко сесии май не е корекция а само консолидация,че да свикнат купувачите с новите цени.Кюфтетата са добри и демонстрираме завидна за останалите компании ликвидност.А днес при привелигированите си спретнахме връхче.Тук както винаги основната търговия е по телефона,но като се изчерпят зорлиите минаваме на следващото.Няма луди купувачи и всяко ниво следва да се остърже поне два три пъти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИзвинявай ама какви глупости говориш?
Зрънчовците си останаха едно от най-големите дървета (и аз гризнах там яко), защото цената беше завишена и излязоха в пика на борсовата търговия - оттогава почти само надолу.
Но и мажоритаря ги е платил на 4.50 и не виждам с какво е окрал инвеститорите, които сами си носят главата на раменете!?!
То затова са такива ефектите и върху акцията....
А за Соколов - оплаквай си болката в темата за Зърнени - тук само спам се получава...
Коментар
-
Извинявай ама какви глупости говориш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеСкоро тодоров,хд пътища,мостстрой,бмрейт ще струват повече от ЗХБГ.
Това нормално ли е?????Или......
ХД Пътища след всичките си премеждия излиза от 2010г с 2мил.лв печалба и вече струва повече от ЗХБГ.
Въпроса е какво се случва в тази емисия ЗХБГ,която взе от пазара 850мил.лв. и сега струва само 1xx мил.лв.
Това измама ли е или ....?????
Или просто пазара е достатъчно изкривен и неефективен,крайният резулатата е факт .......
Как въобще стават такива работи на тази борса- пародия.????
Last edited by man_united; 08.03.2011, 12:52.
Коментар
-
SoKoLoV
Скоро тодоров,хд пътища,мостстрой,бмрейт ще струват повече от ЗХБГ.
Това нормално ли е?????Или......
ХД Пътища след всичките си премеждия излиза от 2010г с 2мил.лв печалба и вече струва повече от ЗХБГ.
Въпроса е какво се случва в тази емисия ЗХБГ,която взе от пазара 850мил.лв. и сега струва само 1xx мил.лв.
Това измама ли е или ....?????
Или просто пазара е достатъчно изкривен и неефективен,крайният резулатата е факт .......
Как въобще стават такива работи на тази борса- пародия.????
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"...Самолет на "България Еър", който вече е подготвен да замине, ще превозва бежанци от Либия към Египет, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи..." - айде и ББ почна да налива пари в Хим-а
Коментар
-
SoKoLoV
Да със сигурност ...особенно за Зърнени Храни.
Няма как държат 80% .....
Коментар
Коментар