IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Забелязвам, че апокалиптиците не коментират отчета. Да не би да са отишли за калкулатори с по-голям циферблат

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
      Първоначално изпратено от meche_cveti93
      я погледни пак )
      400к най много да е на БГ фонд
      Познат брокер сподели , че сме си ние ..... кой са тия ние оставям ти да решиш.
      Сега остава чужденците да видят, че това е добра акция и НИЕ да им продадем акциите си след месец на добри цени ;-)
      не виждам в близките 5-10 години ЕС да се нахендри с такава криза - парен каша духа, при нас ще си влязат 15-20 милиарда евро ... или ще се разпаднем като държава, щото и за това има индикации, които са отразени и в днешните борсови цени! България е изправена пред сериозни геополитически рискове...

при всички положения има немалко акции на цени, които може и преживе да не видим пак! :-) само, ако има пособни като дълбочина кризи... кой знае!?!?

имам акции тук и ще се радавам да са от тях
      не е препоръка за инвестиции в акции на дружеството

Коментар

• Все пак са безбожно евтини ... така че всичко ще бъде записано

Коментар

• И сега остана да видим кой колко книги ще плати, Защото те не са на по 2 стотинки!

Коментар

• Това за изборите е добра тема!!

Кой трябва да спечели, за да е добре борсата и кой не бива да спечели, за да не се издъни кочинката?
            OPASEN , десни според мен..... но не виждам читави такива....

Не знам защо, но ми се струва че днешния търг бележи началото на новата "врътка", така както продажбата на БТК отбеляза началото на предишната...
            Бик , участвах при БТК и компенсаторките тогава скочиха до 1.12 лв...... от 0.24 лв. по рано . Нищо подобно със сега....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик
              Не знам защо, но ми се струва че днешния търг бележи началото на новата "врътка", така както продажбата на БТК отбеляза началото на предишната...
              Аз си записах акции за всички права и съм убеден че решението ми е правилно

Коментар

• Не знам защо, но ми се струва че днешния търг бележи началото на новата "врътка", така както продажбата на БТК отбеляза началото на предишната...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Сега остава чужденците да видят, че това е добра акция и НИЕ да им продадем акциите си след месец на добри цени
                  OPASEN , възможно е но малко вероятно в това мъртво време , когато ще излезнат , по скоро ще можеш да ги продадеш на водещият мениджър на емисията той ще я крепи в даден диапазон/ коята може да е с 10 , 15 % по висока от платената/.... не е препоръка защото тогава ще има много въпросителни и около изборите ....
                  Това за изборите е добра тема!!

Кой трябва да спечели, за да е добре борсата и кой не бива да спечели, за да не се издъни кочинката? ;-)

Коментар

• Сега остава чужденците да видят, че това е добра акция и НИЕ да им продадем акциите си след месец на добри цени
                    OPASEN , възможно е но малко вероятно в това мъртво време , когато ще излезнат , по скоро ще можеш да ги продадеш на водещият мениджър на емисията той ще я крепи в даден диапазон/ коята може да е с 10 , 15 % по висока от платената/.... не е препоръка защото тогава ще има много въпросителни и около изборите ....

Коментар

я погледни пак )
                      Сега остава чужденците да видят, че това е добра акция и НИЕ да им продадем акциите си след месец на добри цени ;-)

Коментар

• я погледни пак )

Коментар

Всичко ще се изкупи според мен.
                          На аукциона се купиха 5.7 права не от чужденци а от участници на БФБ и останалите от мажоритара... грубо сметнато.
                          я погледни пак )
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                            да видим сега как ще се отрази на борсичката в крайна сметка
                            до 12 юни - набиране на парите... след това ако все още не е умрял световния ентусиазъм... може да дръпнем нагоре ..."дал господ живот и здраве" ... както се казава в едно рекламно послание ...

Коментар

• Всичко ще се изкупи според мен.
                              На аукциона се купиха 5.7 права не от чужденци а от участници на БФБ и останалите от мажоритара... грубо сметнато.

Коментар

• фондовете са на системно дишане и клизми
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X