IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
    Първоначално изпратено от znae6t
    Изненадвща силен отчет, откъдето и да го погледнеш. Всички бизнес сектори се развиват отлично, единствено в производствения има влошаване, но това е нормално. Оперативният поток е убийствен, финансовият резултат е много устойчив и не е от еднократни ефекти в голямата си част. Хайде да потегляме към 5-те лева вече.
    Това, ако отиде по някакви космични причини на 5 лв, .... къде ще е софарма, може би, би трябвало на 10 ))
    няма никаква логика ) Фармата да е по-скъпа от Хима и пазара скоро ще изправи този свой дефект )
    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Недей гледай само тъпия кофеициент на простото съотношение, бе мападона.
      Гледай мажоритар, прозрачност, развитие, сигурност, качество
      Гледай и кое, с колко се избуши по време на курекция.
      А казват, че само със спекула трудно се забогатявало.

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
        Първоначално изпратено от znae6t
        Изненадвща силен отчет, откъдето и да го погледнеш. Всички бизнес сектори се развиват отлично, единствено в производствения има влошаване, но това е нормално. Оперативният поток е убийствен, финансовият резултат е много устойчив и не е от еднократни ефекти в голямата си част. Хайде да потегляме към 5-те лева вече.
        Това, ако отиде по някакви космични причини на 5 лв, .... къде ще е софарма, може би, би трябвало на 10 ))
        6.50 - 7.20

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t

Коментар

• малко е 5, аз очаквам м/у 6-7 след увеличението

Коментар

• Изненадвща силен отчет, откъдето и да го погледнеш. Всички бизнес сектори се развиват отлично, единствено в производствения има влошаване, но това е нормално. Оперативният поток е убийствен, финансовият резултат е много устойчив и не е от еднократни ефекти в голямата си част. Хайде да потегляме към 5-те лева вече.
              Специално погледнах от кога ти е регистрацията znae6t , едно време следях с интерес това което пишеш , нали не се шегуваш ...? След няколко дни никой няма да се интересува от тия акции и целта ще е изпълнена ....

Коментар

• Изненадвща силен отчет, откъдето и да го погледнеш. Всички бизнес сектори се развиват отлично, единствено в производствения има влошаване, но това е нормално. Оперативният поток е убийствен, финансовият резултат е много устойчив и не е от еднократни ефекти в голямата си част. Хайде да потегляме към 5-те лева вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
                  Първоначално изпратено от NOK
                  Забелязвам, че апокалиптиците не коментират отчета. Да не би да са отишли за калкулатори с по-голям циферблат
                  Тези някога имали ли са нефалшифициран отчет?
                  Ей, аман от велики счетоводители - брей, брей брей - то аман и от рокаджии, ама последните поне за купон стават

Коментар

Забелязвам, че апокалиптиците не коментират отчета. Да не би да са отишли за калкулатори с по-голям циферблат
                    E hodi da si broite s V. Panev 500mln v cash & equivalents!!!

Коментар

Как пък разбра,че е менте този отчет бе еййййййййй големи сте майтори БРАВО !!!
                      Абе Вие сте финансови гурота бе научете ме и мен и аз да ги разпознавам фалшивите от истинските отчети!
                      Хайде моля те пилота научи ме на тия тънкости как разпозна че е фалшифициран ????
                      Аман от злобни човечета :-(((((((((

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK

Коментар

• Моя грешка, извинявам се избързах цифрата ме шокира, мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от bigriver
                            Перо положителни разлики от операции с финансови активи и инстриметни - 1828743, спрямо 586121, или ръст от 212%. Как бихте го коментирали това, щото аз лично не знам какво да му кажа
                            Погледни и отрицателните разлики преди да правиш коментари!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
                              Не виждам да е коментиран от когото и да било.А трябва ли?

Коментар

• Перо положителни разлики от операции с финансови активи и инстриметни - 1828743, спрямо 586121, или ръст от 212%. Как бихте го коментирали това, щото аз лично не знам какво да му кажа

Коментар

Working...
                                X