If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Захариев прави селски прояви.Можеше да пусне определен брой акции колкото са необходими на аукцион.Така е цивилизовано.А той изсипва когато намери за добре.
на аукцион може да вземат неправилните хора на неправилна цена.
според мен тези пакети са договорени на по-ниска цена срещу задължението тези, които купиха да се правят най-малкото на маркет-мейкъри. няма нищо случайно
П.С. И в случая мисля, че е от полза за нас. Нищо, че е уж намаление на цената. А и далавера за заложилите се
Захариев прави селски прояви.Можеше да пусне определен брой акции колкото са необходими на аукцион.Така е цивилизовано.А той изсипва когато намери за добре.
Напълно съм съгласен. При аукцион можеше и по-добра цена да изкара и нямаше да смъква така драстично цените. Аз не се притеснявам за акциите си защото по тази позиция ме интересуват цените на оловото и щом те са над 2500 $ на тон акцията струва над 80 лева по мои изчисления, а тя в момента е над 3000. В момента цената на оловото е три пъти по-висока от преди година, така че печалби от 15 млн - 20 млн. за тримесечие няма да са изненадващи.
Така че явно на Захариев не му трябват пари за инвестициите си. Просто явно иска компанията му да влезе в Софикс и да стане един от сините чипове. Начина по който го прави само че не е най-добрия, но какво да се прави ще го изтърпим това изсипване.
Коментар