IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....
    колко е фри флота сега?
    10х
    //(. )( .)\\

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Захариев прави селски прояви.Можеше да пусне определен брой акции колкото са необходими на аукцион.Така е цивилизовано.А той изсипва когато намери за добре.
      на аукцион може да вземат неправилните хора на неправилна цена.
      според мен тези пакети са договорени на по-ниска цена срещу задължението тези, които купиха да се правят най-малкото на маркет-мейкъри. няма нищо случайно

П.С. И в случая мисля, че е от полза за нас. Нищо, че е уж намаление на цената. А и далавера за заложилите се

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Захариев прави селски прояви.Можеше да пусне определен брой акции колкото са необходими на аукцион.Така е цивилизовано.А той изсипва когато намери за добре.
        Напълно съм съгласен. При аукцион можеше и по-добра цена да изкара и нямаше да смъква така драстично цените. Аз не се притеснявам за акциите си защото по тази позиция ме интересуват цените на оловото и щом те са над 2500 $ на тон акцията струва над 80 лева по мои изчисления, а тя в момента е над 3000. В момента цената на оловото е три пъти по-висока от преди година, така че печалби от 15 млн - 20 млн. за тримесечие няма да са изненадващи.
        Така че явно на Захариев не му трябват пари за инвестициите си. Просто явно иска компанията му да влезе в Софикс и да стане един от сините чипове. Начина по който го прави само че не е най-добрия, но какво да се прави ще го изтърпим това изсипване.

Коментар

• Според мене "заслугите" за това са по-скоро на ИП-то

Коментар

• Захариев прави селски прояви.Можеше да пусне определен брой акции колкото са необходими на аукцион.Така е цивилизовано.А той изсипва когато намери за добре.
            Life won't wait for you.

Коментар

• За днес за продадени точно 105 753 бр. което прави точно +1,26% още free float.

Коментар

• Първоначално изпратено от рибаря
                а колко имат да продават някой знае ли или предполага?
                незнам, но купувачите намаляват

Коментар

• а колко имат да продават някой знае ли или предполага?

Коментар

• Хм, днес явно който не е поискал, той не си е купил "на промоция". Надявам се да е така, защото и аз подложих...

Коментар

• общо 99 900 броя акции са продали днес "Стандарт инвест " по тази озиция

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
                        някой натовари 10т.
                        КД
                        Life won't wait for you.

Коментар

• някой натовари 10т.

Коментар

• забога, братя купувайте
                            :-D

Коментар

• Аиде ново изсипване