Investitor 1 class, 10% free-float, SOFIX e vupros na vreme. OTZK ne e vkliuchen v noviq index BG TR30, moze bi direktno v SOFIX-a ste go vkarat.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)
Collapse
X
-
Така , така е добре, да се увеличи free float, като се продава. Процедурата по увеличение на капитала е сложна и ще отнеме време. Освен това знаете че финансиране чрез собствения капитал е най-скъпото финансиране. Друг е въпроса, че начина по който го прави посредника не е добър за дружеството, би следвало по малко на ден да се отпуска. Но пък ако се бърза наистина, няма как.
Коментар
-
...че Захариев му дреме дали акцията е на сегмент Б или е в SOFIX? Ако с тези продажби се цели да се събере cash за CAPEX, не мислите ли, че по-разумно би било това да стане стане чрез увеличение на капитала?за увеличение на капитала му требват 90% от увеличението като кеш
требват му пари не за увеличение
какво има да мислиш толкова незнам
има инвеститор първи клас табелка
за 68 мильонки има си инвестиране, верно може да изпревари као на финала за софикса, ама кво да се прави, тя борсовата има и разкази с неочакван край
като се окопити пак ще си направи увеличение ако тва му е проблема
то не е само као къде трупа активи и прави уж сарех, чат пат и продава активи
разбира се че с мажоритар дето стиска 90% винаги требва да се има едно наум ама тва е друг вапрос
а па увеличение всекога може да се направи, ей го 8 милиона акции докато ги направи колкото на као може и две увеличения да направи, а тва са си по-принцип убави работи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaАз не разбирам, но не е ли малко съмнително когато кажоритара продава акции на пазар? Наистина ли си мислите, че Захариев му дреме дали акцията е на сегмент Б или е в SOFIX? Ако с тези продажби се цели да се събере cash за CAPEX, не мислите ли, че по-разумно би било това да стане стане чрез увеличение на капитала? На мен поне ми се струват съмнителна ситуацията. Бях един от първите във форума, който писа за тази акция. Добра доходност изкарах от нея. Просто бъдете една идея по нащрек, за да не стане като с BIOV - много продавачи няма купувачи и акцията да си седи на едно место много време. Желая успех на всички инвестирали в OTZK.
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз не разбирам, но не е ли малко съмнително когато кажоритара продава акции на пазар? Наистина ли си мислите, че Захариев му дреме дали акцията е на сегмент Б или е в SOFIX? Ако с тези продажби се цели да се събере cash за CAPEX, не мислите ли, че по-разумно би било това да стане стане чрез увеличение на капитала? На мен поне ми се струват съмнителна ситуацията. Бях един от първите във форума, който писа за тази акция. Добра доходност изкарах от нея. Просто бъдете една идея по нащрек, за да не стане като с BIOV - много продавачи няма купувачи и акцията да си седи на едно место много време. Желая успех на всички инвестирали в OTZK.
Коментар
Коментар