IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Луди хора винаги ще се намерят. Щом може Крем да търгува на 10 стотинки нищо не може да ме изненада на тая борса. Нямам и не смятам да имам акции тук
    Абе не знам, ама тез тука са от най-лудите. Има все пак оферта купува за 41 300 акции на 6 ст'инки. Това са си към 2,5К. Не че са много де, ама за фалирало предприятие са е чиста лудост. Ама мойте уважения все пак, майстори са.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И на 1 стотинка и на 1 лев не бих купил тук. Чисто личен здрав разум, който иска да си троши парите, аз излишни нямам.
      Луди хора винаги ще се намерят. Щом може Крем да търгува на 10 стотинки нищо не може да ме изненада на тая борса. Нямам и не смятам да имам акции тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Цинковата ракета пак е в играта
        Не е препоръка.
        С тези оловни топки ... отнася го, като багер цинкова кофа

Коментар

• Цинковата ракета пак е в играта
          Не е препоръка.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Ей хора, намирайте излишни пари за трошене за да стимулираме икономиката си. Иначе нема изход.
            домоуправител

Коментар

• опаааа!

Коментар

Единственото гнило е в преценката ти, че не си си купил на 1-2 стинки да врътнеш и ти
                Не е препоръка.
                И на 1 стотинка и на 1 лев не бих купил тук. Чисто личен здрав разум, който иска да си троши парите, аз излишни нямам.

Коментар

• ОЦеКак сте господа офицери

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Не става дума за фен на свободен пазар или на регулации. Има си закон за това, този закон определя какво не може да се прави. След като някой е на този пазар трябва да се съобразява с този закон. Не знам дали има нарушение или не, но вътрешното ми чувство говори за нещо доста гнило тук.
                    Единственото гнило е в преценката ти, че не си си купил на 1-2 стинки да врътнеш и ти
                    Не е препоръка.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

За какво говорим, чичо Вальо отново играе
                      ь
                      Не е препоръка.
                      куклите не са важни , а кой им дърпа конците , манговците не са много впечатляващи , просто параван

Коментар

• Аз разтоварих моите спекулативни акции на 14+ стотинки.
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Не става дума за фен на свободен пазар или на регулации. Има си закон за това, този закон определя какво не може да се прави. След като някой е на този пазар трябва да се съобразява с този закон. Не знам дали има нарушение или не, но вътрешното ми чувство говори за нещо доста гнило тук.

Коментар

• много хора вече почнаха да съжаляват че не са взели на 1ст .

Коментар

• Ето го идолът

За какво говорим, чичо Вальо отново играе
                              ь
                              Не е препоръка.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз пък съм фен на свободния пазар. Всеки да си действа свободно според преценката си.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X