If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Priwet и добре дошъл във форумо! Май отдавна не беше писал (може и да съм пропуснал)
Изключително разумно предложение. Сегмента ще се допълни още с моста, полимера, елма, медийни, химко, меком ... нещата са сериозни и се очертава много корав сегмент. Рекламата която може да му се добави е "не се влияе от кризи, понеже и няма фундамент" "Не е нужно да се затормозявате с отчети" и т/н. "жив е той, жив е"
Бъзикате се вие с "чистите" акциики ..и искам да Ви кажа че за някой не е важно какво активи стоят "зад акцията" и дали черната мутра на Захо дебне зад ъгъла ....за тях важно е че акцията е спекулатска и ще направят 200 % за седмица две ...на някой като му кажеш че си налял 5 к в акции на ОЦК преди месец би се изсмял ...но ако днес му покаже 15 бона които държи в ръце ...ИСТИНСКИ при това ...отново ли ще си говорим за "активите стоящи зад акцията" ....мисля че не.Просто "СПОРТА" за някой е "ИГРА" за други "БИЗНЕС" както искате го наречете.Сега ще се включи сигурно млекото с ЛЕКЦИЯ за депозитите, но да каже колко % е получил на годишна база МЛЕКОТО за парите на депозит в БАМКАТА ...дори и 1/10 не са това от което един спекулант е направил тук за 2 седмици.Честито на гореспоменатите играчори
Предлагам БФБ-София да направи сегмент "Чисти акции" и да включи ОЦК, Кремиковци, Патки - матки и т.н. и да няма дневни ценови ограничения или примерно +/- 200%.
Priwet и добре дошъл във форумо! Май отдавна не беше писал (може и да съм пропуснал)
Изключително разумно предложение. Сегмента ще се допълни още с моста, полимера, елма, медийни, химко, меком ... нещата са сериозни и се очертава много корав сегмент. Рекламата която може да му се добави е "не се влияе от кризи, понеже и няма фундамент" "Не е нужно да се затормозявате с отчети" и т/н. "жив е той, жив е"
Предлагам БФБ-София да направи сегмент "Чисти акции" и да включи ОЦК, Кремиковци, Патки - матки и т.н. и да няма дневни ценови ограничения или примерно +/- 200%.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
ако намеря 1000 кинта на улицата пак не бих си купил акция за която знам, че няма никакви активи ......................... ако пък знам, че мисирката е затънала до шия и е глътнала вода тук, то тогава дори и няма да ме интересува какви активи има дружеството...
Коментар