IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ???

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
      Не ви ли е малко странно че точно днес 158 изкара такъв огромен пакет и го продаде целия без да вдига цената и то след такива оптимистични новини?!?!
      какво странно има? решили са да инвестират другаде и продават
      то нали винаги някой продава за да може друг да купи

Коментар

• Новобранцииии.... не ви ли е ясно че тази акция се е запътила към SOFIX и BG40

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
          Успех! От сума ти време се каня да вляза тук, но все или не мога да се вредя, или изниква нещо друго..

Новината за инвестицията е един голям плюс и тук няма да какво да ви мислим, посоката е повече от ясна
          Ей така звучи и средностатистическият поклонник на Топливо...

Коментар

• Не ви ли е малко странно че точно днес 158 изкара такъв огромен пакет и го продаде целия без да вдига цената и то след такива оптимистични новини?!?!

Коментар

• Успех! От сума ти време се каня да вляза тук, но все или не мога да се вредя, или изниква нещо друго..

Новината за инвестицията е един голям плюс и тук няма да какво да ви мислим, посоката е повече от ясна

Коментар

• Всеки сам си решава къде да си набута парите....
                130 милиона са си пари и реализират ли се тези инвестиции, ще има много, много и за нас. Успехи на всички
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Abe vas paranoqta qko vi goni. Q se stegnete malko. Tova e perspektiven zavod s mnogo potencial. Ako na nqkoi ne mu iznasq da si prodava akciite i da vazira. Ima dosta zelaesti da gi kupqt.

To ne vi li omruzna da hlenchite i da se oplakvate??? To Zahariev tova, to Zahariev onova, kato nqkakvi uchenichki ste. Smeshna istoriq, sto za investitori ste? Napravete si analizite i vzemete pravilno reshenie bez da se oplakvate po cql den.

Ne e preporuka, a nabliudenie!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                    Първоначално изпратено от Brain
                    Нещо бях чул, че цялото предприятие е ипотекирано в СИБанк срещу някаква мижава сума. Някой знае ли нещо по въпроса?
                    XY, то хубаво, че има програма, ама Захариев май не е от най-инвестиращите.
                    Не, инвестиции наистина се правят-и то значителни на фона, на тези, които правеше предишния собственик, въпроса естествено е, от кого и на каква цена.
                    Много ми е интересно в Източна Европа колко компании има такива?
                    Тази компания има вероятно най - високия потенциал за ръст от всички в Източна Европа?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
                      Нещо бях чул, че цялото предприятие е ипотекирано в СИБанк срещу някаква мижава сума. Някой знае ли нещо по въпроса?
                      Не, инвестиции наистина се правят-и то значителни на фона, на тези, които правеше предишния собственик, въпроса естествено е, от кого и на каква цена.

Коментар

• Нещо бях чул, че цялото предприятие е ипотекирано в СИБанк срещу някаква мижава сума. Някой знае ли нещо по въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                          Кажи още няколко други дружества които имат инвестиционна програма за към 130 000 000 лева и тогава разправяй, че е скъпо
                          Колега, само един съвет, наблюдавай от тези средства в инвестиционната програма, колко от тях ще бъдат платени на свързани с мажоритаря фирми и дружества.

Коментар

• И аз се включих днес като ортак на Захариев с 1000 бр. на 45

От него имам добри спомени с КРЕМ, докара ми утрояване на инвестицията. Да видим и тук как ще се представи

Коментар

• Кажи още няколко други дружества които имат инвестиционна програма за към 130 000 000 лева и тогава разправяй, че е скъпо
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Тя сега елката ми говори, ама като толкова сте го захвалили това нещо мога да поговоря и с по-голямата елка.
                                На пръв поглед P/BV ми се вижда твърде високо, не че е кой знае какъв критерий, но когато има такава голяма разлика от "нормалната" стойност за борсата ми светва червената лампа.

Коментар

Working...
                                X