IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Радвай се , че има още на промоция... Я виж над 45 колко оферти има и всички се надяват на 158

Не е препоръка
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• убаво дружество, убаво, и на големото куче също му е харесало

Коментар

• 158 imat mnogo OTZK
        Majoritarq susto moze da prodava chrez tqh (toi raboti s tqh)

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
          158 и днес се появи
          дайте ги насам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
            158 и днес се появи
            По-слабичко се намесва до момента, ама не е късно да изсипе като вчера. Като цяло пече се нещо тук, ама да видим...

Коментар

• тия 158 оказват сериозна съпротива тука... чудно ми е колко още имат

Коментар

• 158 и днес се появи

Коментар

• Първоначално изпратено от vesterland
                  Първоначално изпратено от Michelangelo
                  Успех! От сума ти време се каня да вляза тук, но все или не мога да се вредя, или изниква нещо друго..

Новината за инвестицията е един голям плюс и тук няма да какво да ви мислим, посоката е повече от ясна
                  Ей така звучи и средностатистическият поклонник на Топливо...
                  Това не го разбрах...

Коментар

• Brain, ti sam kazvash che veche imash nqkoq akciika. Az sam siguren che reshenieto za tazi pokupka si vzel sam, koeto oznachava che si nameril osnovatelna prichina za tova )

Uspeh!

P.S
                    Vzemi si poveche akciiki ), ne e preporuka

Коментар

• franky4fingers, не ми се влиза в безмислени спорове. Нямам нищо против любимото ви дружество, даже вече имам някоя акцийка.
                      Успех на всички!

Коментар

• franky4fingers, като взимам инвестиционно решение "основните двигатели" са ми повече фактори, отколкото ти си чувал изобщо. Така че не се пали.
                        Brain, Brain otnovo se izkazvash nepodgotven. Ne iskam da sporq koi znae poveche i koi pecheli poveche. Poznavam lichno profesor Aswath Damodaran, ako tova ti govori nesto ), a toi znae poveche ot vsichki v tozi forum vzeti zaedno na stepen broq na uchastnicite vuv foruma. Kupi si nqkoq negova knizka moze da nauchish i ti nesto.

Коментар

• franky4fingers, като взимам инвестиционно решение "основните двигатели" са ми повече фактори, отколкото ти си чувал изобщо. Така че не се пали.

Коментар

• Brain ти си уважаван участник във форума, не разваляй впечатлението моля те. За 5 сесии от началото на месеца оборотът тук е 1,752 млн - хайде да не са буквички това а!

Коментар

• На мен пък ми е странно, че от ляво има само букви, а от дясно главно цифри. Та се чудя сега, кой седи зад сергията и кой пред нея.
                              Brain, na teb ako tova ti e osnovniq dvigatel za vzimane na investicionno reshenie, znachi rabotata e mnogo seriozna

hahahahah

Kato stane 60 BGN, togava pak se ogledai kade ste sa cifrite i bukvite

Ne e preporuka

Коментар

• На мен пък ми е странно, че от ляво има само букви, а от дясно главно цифри. Та се чудя сега, кой седи зад сергията и кой пред нея.

Коментар

Working...
                                X