Първоначално изпратено от space
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от franky4fingerssuperlud, moze da si pliuesh kolkoto iskash, no nqma da kupish po-eftino ot 47,50 BGN dnes
Ako se motkash oste nqma da kupish i pod 50 BGN
Ne e preporuka
Като си толкова гениален защо се класира в тъпата игра city на 489 място а не в първите 20 напримерВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от superludНе познавам някой да е спечелил от Захариев или да не е бил мотан с некви пари. Е шуробаджанашката клика облажва с някоя троха ама до там. А иначе като влезнат в сила договорите за
Транспортни услуги с SSF
Счет Консултация с InterAccount
Строително ремонтни работи с Финтех инженеринк
Проектиране с Интер Про
Управление с Интертръст
Търговско посредничество с Стил комодитис
и печалбата ще се изпари като сутрешна роса в другите фирми в холдинга
Но въпреки това аз мисля, че целите на Захариев не са свързани само с ОЦК-факт е, че интертръст е собственик на рудниците в Мадан и фабриката в Рудозем, както и на заводи за поцинкована ламарина в Косово-т.е. той разполага с целия производствен цикъл-добив на руда, обогатяване, производство на метал и производство на ламарина. Вероятния сценарий е окрупняване на всичко това /вероятно под шапката на ОЦК/, удвояване или утрояване на капитализацията и продажба на стратегически инвеститор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BrainНа това ОТЦК-а имам чувството, че наистина нещо му се готви. Ситуацията ми напомня MOSTS когато беше 90лв. И тогава на много хора им се виждаше скъпо, между другото на мен също и се чудех дали да продавам, а в същото време се купуваше яко и един посредник прехвърляше големи количества всеки ден.
Не че е препоръка, само си размишлявам пред клавиатурата.
Коментар
-
На това ОТЦК-а имам чувството, че наистина нещо му се готви. Ситуацията ми напомня MOSTS когато беше 90лв. И тогава на много хора им се виждаше скъпо, между другото на мен също и се чудех дали да продавам, а в същото време се купуваше яко и един посредник прехвърляше големи количества всеки ден.
Не че е препоръка, само си размишлявам пред клавиатурата.
Коментар
-
Superlud трябва да си наистина луд ако чакаш от печалбата на Захариев.Тука става дума за капиталова печалба която ще се реализира в следващите 5 години през които предприятирто ще бъде подготвено за продажба на друг (може би не индийски) инвеститор.
Човека вече знае как става товаа и стоката му този път е по читава
Коментар
-
защото няма 97% от ОЦК ли трябва да точи?
грешката ти е че
1. прилагаш матрицата на Кремиковци тук
обаче ще ти напомня че преди продажбата му на Митал КРЕМ за първи път излезе на печалба
2. спора за държавнния дял
3. това че капитализацията на ОЦК се вдигна с 80% за 6 месеца т.е. Захариев е спечелил от публичното си дружество 160 млн за 6 месеца а дори и той е наясно че от източване няма как да изкара толкова пари
затова според мен таргет му е на първо време мин 60 лева за акция, увеличение на капитала и влизане на нови инвеститори за да финансира инвестицията от първи клас, намаляване на собственото участие до 70%, Софикс, удвояване на продажбите и печалба от 40 млн
това е предположение разбира се. Не препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingerssuperlud, moze da si pliuesh kolkoto iskash, no nqma da kupish po-eftino ot 47,50 BGN dnes
Ako se motkash oste nqma da kupish i pod 50 BGN
Ne e preporuka
предполагам че имаш фланелка с надпис OTZK !!!
и не я събличаш...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Не познавам някой да е спечелил от Захариев или да не е бил мотан с некви пари. Е шуробаджанашката клика облажва с някоя троха ама до там. А иначе като влезнат в сила договорите за
Транспортни услуги с SSF
Счет Консултация с InterAccount
Строително ремонтни работи с Финтех инженеринк
Проектиране с Интер Про
Управление с Интертръст
Търговско посредничество с Стил комодитис
и печалбата ще се изпари като сутрешна роса в другите фирми в холдингаВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от AllTheWayAwayЛесно е да продадеш Франки, но кажи защо Захариев заряза тогава това страхотно предприятие със страхотни перспективи за което "е дал" 10-15 години от живота си.. ми май защото го докара до абсолютната мизерия. Иначе някои наистина спечелиха от акциите на КРЕМ, но и от Химко може да се печели така погледнато. Иначе стана ясно как се оценяват облигациите. Интересно ми е как ще е ОЛЦК след 5 години...Много си away от темата и историята около Кремиковци.
Незнам дали е добър мениджър но със сигурност е един от най добрите търговци в България и много го разбира пазара на металите.
(не съм му фен иначе защото ме мота за едни пари)
Коментар
Коментар