IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
    Явно му е свършила торбата с акциите на съдия изпълнителя щото днес ударихме почти две стинки и половина цена при небивал интерес зада артия която се не крие нищо Явно спекулантите я налазиха таз позиция ;(

Не е препоръка за ПК на ЦК
    При чистите акции са възможни всякакви алогични изпълнения - спрвка проф. Каро
    За хартията е по-добре, че е отвързана от фундамента
    (синджира се връща, козата я няма)

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      Това, че зад акциите не стои нищо - 0 - е факт, но нещо прокуца с "новината" за продажбата от съдебен изпълнител?!
      Явно му е свършила торбата с акциите на съдия изпълнителя щото днес ударихме почти две стинки и половина цена при небивал интерес зада артия която се не крие нищо Явно спекулантите я налазиха таз позиция ;(

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Това, че зад акциите не стои нищо - 0 - е факт, но нещо прокуца с "новината" за продажбата от съдебен изпълнител?!

Коментар

• Нали всики това търсим , антиматерия която да се матеализира във времето - тоест енергия . А и ние живеем в материално ориентиран свят

Коментар

• Така де

Е ако няма пари в торбата, то поне торба има и някой ден ще се напълни. Там където е текло пак ще тече.
            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
              Не бих казал, че акциите са изцяло кухи. Най малкото земята която е под ОЦК струва една торба с пари.
              Земята МОЖЕ и да струва торба с пари, но вече НЕ Е собственост на ОЦК!
              Останали са САМО задълженията - активи йок!
              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                Не бих казал, че акциите са изцяло кухи. Най малкото земята която е под ОЦК струва една торба с пари.
                извади от тая торба задълженията и ще остане нещо като антиматерия в торбата...

не е препоръка
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Има нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Тук да не би да празнуваме Банго Васил ?
                    точно !
                    Зад акцията на ОЦК вероятно не стои нищо, тъй като активите му вече бяха продадени.
                    http://www.investor.bg/novini-i-anal...-v-ock,145341/

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Ako си купя акции ще рискувам едни пари (тези за акциите), няма никакъв дълг аз да поемам. Ако има някое право предприятието, то ще си остане негово, до прехвърлянето му, не казвам, че има такива. Не пишеше ли някъде, че Захариев си купил една малка част от активите? Аз питам "защо"? Просто си чатим тук, нали?
                      Аз не казвам че не трябва да купуваш акции на ниските нива , защото е много вероятно цената да е волатилна и да мръдне и нагоре от чисто спекулативни подбуди като намалее предлагането.
                      Но човек трябва да е наясно че няма да получи ликвидационен дял или дивидент от тая акция. Остава чистата спекула и празните надежди.....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        По тезата за правата и зъдължениета , не знам какви права трябва да черпиш от евентуалните договори за да се навиеш да поемеш 200 милиона дълг ! Хубаво ще е да ми обясниш ........

Каквото стана в ОЦК стана и връщане на зад няма , не си правете илюзии....
                        Ako си купя акции ще рискувам едни пари (тези за акциите), няма никакъв дълг аз да поемам. Ако има някое право предприятието, то ще си остане негово, до прехвърлянето му, не казвам, че има такива. Не пишеше ли някъде, че Захариев си купил една малка част от активите? Аз питам "защо"? Просто си чатим тук, нали?
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Не ми препоръчваи какво да отварям , ами се напъни и докажи тезата си, аз имам и собствен опит по впроса с опитите за разваляне на имотни сделки .....

По тезата за правата и зъдължениета , не знам какви права трябва да черпиш от евентуалните договори за да се навиеш да поемеш 200 милиона дълг ! Хубаво ще е да ми обясниш ........

Каквото стана в ОЦК стана и връщане на зад няма , не си правете илюзии....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Не се обиждай но имам чувство че не си много наясно с темата по която пишеш и ще кажа защо няма да се обидя

1. Дай пример в който е съборена... Отвори съдебната практика

2. Тази дефиниция за ДЕЙСТВАЩО ПРЕДПРИЯТИЕ дай дефиниция за "действащо и недействащо предприятие"

В варианта на продан на обособени части който беше реализиран е по изгоден за купувачите защото те не придобиват задълженията и фактическите отношения , които са главно задължения по заеми и търговски договори а взимат чисто имущество.
                            по договорите освен задължения възникват и права
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                              марков, заложено е и имуществото и акциите на ОЦК... активите на предприятието се реализират от ЧСИ, защото са обезпечения по вземания, както вчера вече се продават и акциите на Интертръст от ПИБ, защото също са обезпечения по вземания...
                              Да , но първата продажба на активите на практика обезмисли втората продажба на акции защото ги изпразни от съдържание. В смисъл изпреварилия печели и това не може да бъде променено.

Коментар

• марков, заложено е и имуществото и акциите на ОЦК... активите на предприятието се реализират от ЧСИ, защото са обезпечения по вземания, както вчера вече се продават и акциите на Интертръст от ПИБ, защото също са обезпечения по вземания...

Коментар

Working...
                                X