IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метизи АД (5MZ / METIZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tova drujesto e interesno za spekulanti.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
      Първоначално изпратено от iv7771950
      140 сриват акцията ...
      От 2.08 на 2.00 лв според мен не е сриване. Ако я направят левче, може да се каже така.
      оставаш си оптимистка нали последвах примера ти
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от iv7771950
        140 сриват акцията ...
        От 2.08 на 2.00 лв според мен не е сриване. Ако я направят левче, може да се каже така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aksel
          На мен по-скоро ми се струва, че са 0.06% от капитала ( 5000 акции от 7500000 общо ). Но както и да е. Важното е движение да има ( за предпочитане в посока нагоре )
          .06% са
          грешката е моя

Коментар

• На мен по-скоро ми се струва, че са 0.06% от капитала ( 5000 акции от 7500000 общо ). Но както и да е. Важното е движение да има ( за предпочитане в посока нагоре )

Коментар

• не знам защо ми се струва, че днес минаха около 6% от капитала и то все през райфата
              новината ще излезне най-вероятно после, но не трябва ли да има някакво съобщение, ако е от един клиент???

Коментар

• 140 сриват акцията ...

Коментар

• тези отдясно къде изчезнаха???

Коментар

• Като е така защо гледата да напълнете с акции...просто не си купувайте....А???Хитреци на дребно....

Коментар

• [quote="Зарзаватчийски глас"]Ето това е вече информация..не го знаех.
                      Имам една поръчка на около 2.20, не е изключено да ме огрее в близките няколко дни.[/quot

имаме познал точния резултат

Коментар

• Ето това е вече информация..не го знаех.
                        Имам една поръчка на около 2.20, не е изключено да ме огрее в близките няколко дни.

Коментар

• Нещо интересно, което може и да не е ново:
                          Сред първите членове на клуб Ягуар са и:
                          Свилен Кръстанов - собственик на фирма за производство на далекогледи в гр. Роман - "Импулс Ко", и притежател на най-скъпия Jaguar в клуба - Jaguar XJ LWB 2006

Не е ли този и собственик на Метизи ? Е какво да очакваме от този фен на луксозните коли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от koceas
                            някаква друга "пресна" информация няма ли да има тук, спряхте да коментирате..
                            Имаш вече пресна информация, можеш да я коментираш. Имам предвид отчета и промяната на Р/Е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
                              wannarock, пак ли ти ме бъзикаш? Ще изпълня заканати си, ако стане така, бъди сигурен. Но ще си говорим няколко седмици след това, най-много два месеца.
                              Иначе очаквам с голям интерес отчета, независимо че сега няма да има значение..
                              mai 129 raboti za tebe?
                              nekvi 6000 broiki minaha, ako ne gresha tova sa kam 8%
                              i ne az te bazikam

Коментар

• Аз имам едни приятели, искат метиза да го купят от г-н Свилен Кръстанов.Става дума за мажоритарния дял. Не знам дали ще го продаде и за колко ? Ама едни 10 милки може да вземе.

Коментар

Working...
                                X