Юг-а и Елана в яка борба за акции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Метизи АД (5MZ / METIZ)
Collapse
X
-
При условие, че се приеме издаването на облигационен заем, мисля че 15 лева е по реалистично.Търсенето засега само опипва почвата как се възприемат по-високите нива.При условие че има печалба от над 1 лев за 2005 година и това въпреки сериозните загуби заради наводненията, цени под 10 лева са смешни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TOIУважаеми ТОЙ,които си избрал моето име. Моля да ми подариш нещо като на кръсник(кръсника е сериозна фигура-знаеш това) или бъди добър да си избереш ново име
Коментар
-
При условие, че счетоводната стойност на Метизи е над 90 лева е нормално цената да расте.Колкото за ликвидноста, естествено че под 10 лева едва ли ще има много желаещи да продават освен работниците - от началото на годината има 159 сделки за над 5500 броя акции.Ако се повиши цената ще се увеличат и обемите.Примерите на борсата има много.
Коментар
-
Защо не успявам да разбера нашата борсова търговия
Мислите ми са породени от наблюденията за VPLOD в последния месец, но в пълна степен касаят и METIZ.
Как е възможно, може би защо.......дори и ИП-та се включват в подобни изключително неликвидни позиции-на 10 дни малки сделки...
Т.е. в тези случаи 20-30 акции манипулират пазара...
Коментар
Коментар