IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метизи АД (5MZ / METIZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли толкова готин пич така да се прецака! За мен става въпрос.
    Защо никой не иска да напише какво е станало в Созопол? Поне в
    общи линии.

Коментар

• Закъсня с тази информация - понапазарувахме още в ранната утрин...
      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• БФБ

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Метизи АД-Роман /METIZ/:
        Метизи АД-Роман сключи договор за подизпълнение с Консорциум Елмонтажи ООД, във връзка с проведена от Национална Електрическа Компания ЕАД Международна Обществена поръчка под името Енергия 2 "Построяване на високоволтов електропровод 400 кV Каролво-Пловдив и смяна на високоволтов електропровод 110 кV ТЕЦ Пловдив-Чернозем-Хисар". Договорът е за доставка на проводник АСО-400 и гръмозащитно въже С-70 на обща стойност 5 209 200 лв. Срок на доставаката не по-късно от 7 месеца.

Коментар

• Ради, радвам се, че стана интересна дискусия, но наистина кажи нещо повече за този Созопол.Ако имаш и други впечатления от мениджмънта ще съм ти благодарен да ги споделиш - аз въобще не съм запознат.За публичния статут си мисля, че който искаше да се отпише го е направил отдавна - все пак от 1000 дружества в момента на борсата са 300 от масовата приватизация.От тях 50 може и да не знаят че са на борсата.

Коментар

• Какво е станало в Созопол? Дай малко инфо.

Коментар

• 123, уважавам избора и решението ти да инвестираш в това дружество.
              разглеждай мнението ми просто за информация.
              според мен при борса, където значителна част от търгуваните дружества са с мажоритар, контролиращ около 90%, намирам за разумно индивидуалните инвеститори да се интересуват от бизнес-профила и корпоративната култура на мажоритарите във всяка област за която се намери информация. в случая се ослушай за бизнеса на кръстанови в созопол ...
              що се отнася до облигационната емисия - останал съм с впечатление, че дружеството е публично не в резултат на листването на тази емисия, а поради масовата приватизация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Смърфиета
                Акция е ниско ликвидна и според мен ще се задържи максимум десетина дена на тези нива. След това - отново към 6,50 - 7 лв.

Някой хора ще станат дългосрочни тук. Мнооооооооого дългосрочни! 8) 8) 8)
                Да, ясно ... не успя да влезеш на 6,5-7,00 лв.

Коментар

• Акция е ниско ликвидна и според мен ще се задържи максимум десетина дена на тези нива. След това - отново към 6,50 - 7 лв.

Някой хора ще станат дългосрочни тук. Мнооооооооого дългосрочни! 8) 8) 8)

Коментар

• Дружеството е очевидно подценено.Не знам за какво пристанище в Созопол става дума, но с тази облигационна емисия, която ще се търгува и на БФБ, ми се издига в очите ръководството.Колко такива дружества пускат облигационни емисии и не бягат от публичния си статут?Има голям потенциал пред Метизи и въпроса е дали ще успеят да го реализират?Енергетиката където имат голям ръст в продажбите за миналата години и строителството са във възход.Ако успеят, то тогава 30-40 лева за него няма да звучат като фантастика.

Коментар

• С всяка изминала година продажбите бележат ръст. Е, ок загубили са един клиент в чужбина, но факт е, че акцията бе супер подценена и преди 30-40 лв. не смятам да се разделям с нея. Влизай докато не е късно, man

Коментар

• виж страница 10, таблицата

http://www.bse-sofia.bg/download/fin...N%202005_1.doc

това е официален материал

Коментар

• Ради, плс отвори първо отчета на дружеството и след това раздавай философии

Коментар

• Първоначално изпратено от 123
                            Супер, ще се търгува ли на борсата и дали ще го имитират до края на годината?
                            цялата работа на кръстановите е една имитация
                            като онази с пристанището в созопол
                            според мен тези хора освен че са непочтени, са и с ограничена финансова култура, но със значими претенции - за да покажат какви яки инвестиции правят, определят разходите за материални запаси и суровини като инвестиционни?!
                            нищо лично към пишещите в тази тема - желая ви успех, но мисля, че преекспонирате възможностите на дружеството, а те са в значителна степен функция на качествата на мажоритаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem
                              Юг-а и Елана в яка борба за акции
                              Юг-а с едни гърди напред и предлагане отново няма

Коментар

• http://www.metizi-co.com/default1.htm

Коментар

Working...
                                X