If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Метизи АД-Роман /METIZ/:
Метизи АД-Роман сключи договор за подизпълнение с Консорциум Елмонтажи ООД, във връзка с проведена от Национална Електрическа Компания ЕАД Международна Обществена поръчка под името Енергия 2 "Построяване на високоволтов електропровод 400 кV Каролво-Пловдив и смяна на високоволтов електропровод 110 кV ТЕЦ Пловдив-Чернозем-Хисар". Договорът е за доставка на проводник АСО-400 и гръмозащитно въже С-70 на обща стойност 5 209 200 лв. Срок на доставаката не по-късно от 7 месеца.
Ради, радвам се, че стана интересна дискусия, но наистина кажи нещо повече за този Созопол.Ако имаш и други впечатления от мениджмънта ще съм ти благодарен да ги споделиш - аз въобще не съм запознат.За публичния статут си мисля, че който искаше да се отпише го е направил отдавна - все пак от 1000 дружества в момента на борсата са 300 от масовата приватизация.От тях 50 може и да не знаят че са на борсата.
123, уважавам избора и решението ти да инвестираш в това дружество.
разглеждай мнението ми просто за информация.
според мен при борса, където значителна част от търгуваните дружества са с мажоритар, контролиращ около 90%, намирам за разумно индивидуалните инвеститори да се интересуват от бизнес-профила и корпоративната култура на мажоритарите във всяка област за която се намери информация. в случая се ослушай за бизнеса на кръстанови в созопол ...
що се отнася до облигационната емисия - останал съм с впечатление, че дружеството е публично не в резултат на листването на тази емисия, а поради масовата приватизация.
Дружеството е очевидно подценено.Не знам за какво пристанище в Созопол става дума, но с тази облигационна емисия, която ще се търгува и на БФБ, ми се издига в очите ръководството.Колко такива дружества пускат облигационни емисии и не бягат от публичния си статут?Има голям потенциал пред Метизи и въпроса е дали ще успеят да го реализират?Енергетиката където имат голям ръст в продажбите за миналата години и строителството са във възход.Ако успеят, то тогава 30-40 лева за него няма да звучат като фантастика.
С всяка изминала година продажбите бележат ръст. Е, ок загубили са един клиент в чужбина, но факт е, че акцията бе супер подценена и преди 30-40 лв. не смятам да се разделям с нея. Влизай докато не е късно, man
Супер, ще се търгува ли на борсата и дали ще го имитират до края на годината?
цялата работа на кръстановите е една имитация
като онази с пристанището в созопол
според мен тези хора освен че са непочтени, са и с ограничена финансова култура, но със значими претенции - за да покажат какви яки инвестиции правят, определят разходите за материални запаси и суровини като инвестиционни?!
нищо лично към пишещите в тази тема - желая ви успех, но мисля, че преекспонирате възможностите на дружеството, а те са в значителна степен функция на качествата на мажоритаря
Коментар