IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метизи АД (5MZ / METIZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 32 хил. лв. печалба за акция от 60 лв. ХАХА голям смях

Коментар

• Тази тема много много не се обсъжда, но и няма смисъл, пазарът сам си говори

Коментар

• Тоя METIZ, голям ПЕНИЗ!!! ;-)))

Коментар

• Ne moje da se kazva vsichko, taka sa postroeni neshata..

Коментар

• Първоначално изпратено от Beckner
            Malka popravka, sega razbrah che tezi izkupvachi shte gonqt 80lv. koeoto si e normalno za tova proizvodstvo
            И как го разбра това ако не е тайна?

Коментар

• Malka popravka, sega razbrah che tezi izkupvachi shte gonqt 80lv. koeoto si e normalno za tova proizvodstvo

Коментар

• Абе отчета не връща парите

Коментар

• ot4eta iavno e izliazal stom ve4e niama prodava4i vsi4ko se izkupuva na zenovoto ograni4enie

Коментар

• Да и ще охлади ентусиазмът по позицията - по-добре да не беше излизал-куца работа. Утре ако издържи 25 нивото ще е добре

Коментар

• Излезе ли отчета ?

Коментар

• Opredeleno celta e 50 lv. bez znachenie kakvo i kak

Коментар

• Shte pande tezi dni shte ima korekciq, spokoino, puk si pomislete dali nese pravi izkustveno vsichko tova..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ивона
                            Първоначално изпратено от съни(тя)
                            Дружеството ми харесва и мисля като падне още малко цената, да се включа
                            Липсва предлагане, тъй че едва ли ще успееш на настоящите нива
                            Ивона, това съм го писала на 24.08 и нещата бяха доста по-различни->след скока си от 10 на 20лв за по-малко от месец, корекцията която направи беше доста лека
                            Сега бих казала, че ако падне доста/не малко/ цената ... тогава.
                            Но при това дирижиране, знам ли...

Коментар

• Ще ми се на девическия пансион да им кажа, че на толкова спакулативни позиции затваряш очи и теглиш спусъка. Инак на следващия ден гледаш как хората си прибират чиповете /и подсмърчаш/.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                Дружеството ми харесва и мисля като падне още малко цената, да се включа
                                Липсва предлагане, тъй че едва ли ще успееш на настоящите нива

Коментар

Working...
                                X