IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метизи АД (5MZ / METIZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да има представа защо се случи този спад?

Коментар

• Мерси за бележката на Den
      Метизи увеличава капитала 15 пъти, като раздава 14 нови акции

Коментар

• Искам сега, всички специалисти, които се изказах по темата негативно, да се самонакажат ритуално притежавам акции и не е препоръка за нищо

Коментар

• ОСА на Метизи ще гласува 15-кратно увеличение на капитала
          27.04.2007 12:27

Метизи АД-Роман свиква Общо събрание на акционерите на 22 юни 2007 г., на което ще се гласува увеличение на капитал на дружеството от 500 137 лв. на 7 502 055 лв. със собствени средства, съобщава БФБ.

За увеличението ще се използват средствата от превишението на фонд „Резервен" над определения в ТЗ и Устава размер, като ще бъдат издадени на нови 7 001 918 броя обикновенни, поименни безналични акции, всяка една с номинална стойност от 1 лв.

Всеки от акционерите ще получи безплатно по 14 нови акции на компанията.

Акционерите също ще гласуват печалбата на дружеството за 2006 г. в размер на 128 хил. лв. да бъде отнесена във фонд Резервен.

Новите акции, които се издават, се разпределят безплатно между акционерите, съразмерно на участието им в капитала до увеличаването му.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 9 юли 2007 г. от 12.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 6 юни 2007 г.

Към момента акциите на дружеството поскъпват с 10.47% до средно 60.77 лв. при изтъргувани 623 броя.

Коментар

• Метизи АД-Роман /METIZ/ свиква ОСА на 22.06.2007 год. от 12.00 ч. в гр. Роман, Индустриална зона, при следния дневен ред:
            - Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
            - Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
            - Доклад на регистрирания одитор за 2006 год.;
            - Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
            - Избор на регистриран одитор;
            - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2006 год.;
            - Преизбиране на членовете на управителните органи за нов петгодишен мандат;
            - Промени в органите на управление на дружеството;
            - Промени в устава на дружеството;
            - Решение за разпределение на финансов резултат: Печалбата на дружеството за 2006 год. в размер на 128 хил. лв. да бъде отнесена във фонд Резервен;
            - Вземане на решение за увеличение на капитала със собствени средства на дружеството; проект за решение - ОС взема решение да увеличи капитала на дружеството от 500 137 лв. на 7 502 055 лв., със собствени средства на дружеството, които включват превишението на фонд „Резервен" над определения в ТЗ и Устава размер, по реда на чл. 197 и чл. 246, ал. 4 от ТЗ и чл. 79, ал. 3, т. 4; чл. 79, ал. 4, т. 5 и чл. 112, ал. 1 от ЗППЦК, чрез издаване на нови 7 001 918 броя обикновенни, поименни безналични акции, всяка една с номинална стойност от 1 лв. Новите акции, които се издават, се разпределят безплатно между акционерите, съразмерно на участието им в капитала до увеличаването му. ОС упълномощава инвестиционен посредник София Интернешънъл Секюритиз АД да обслужва увеличението на капитала;
            - При липса на кворум събранието ще се проведе на 09.07.2007 год. от 12.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
            - Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Д.В.
            Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 08.06.2007 год.
            Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 06.06.2007 год.

А честито на печелившите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
              Брех че сме докачливи И ако съм от Роман кво, ако случайно не съм се родил на Витошка какво променя това?! Мисля че ако няма какво да отговориш на конкретния въпрос за предприятието просто си замълчи. Форуми където си ги мерят на база потекло и гражданство има бол, хайде да не е тук...
              абе ти винаги си голям философ и специалист, но когато аз и Beckner гледаме графиката и главите ни сочат нагоре, ти ще философстваш в някоя друга тема.

Коментар

• Отчет.. тряяяяяясссссссссс

Коментар

• отчет:

пук! ПУК!
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Аз от Роман или София не съм, но отчети, проспекти, бележки и др. свързани с дружеството знам къде се намират и мога да разчитат/анализирам. А фактите говорят за ниска печалба, лек ръст на продажбите и никакви инвестиции.

Коментар

• Брех че сме докачливи И ако съм от Роман кво, ако случайно не съм се родил на Витошка какво променя това?! Мисля че ако няма какво да отговориш на конкретния въпрос за предприятието просто си замълчи. Форуми където си ги мерят на база потекло и гражданство има бол, хайде да не е тук...

Коментар

• taka iskam da si pisha, sorry, a ti ot kade si, ako si tam blizo do Roman..?

Коментар

• Би ли ми помогнал с инвестициите на Метизи през последните пет години, че нещо не ги откривам. И плс пиши на родния ни език

Коментар

• Pointeresuvaite se malko poveche za predpriqtieto, predi na pishete gluposti, skoro she vidish i kak stava 70, posle sum kazal kolko, procheti. A tvoqta glavichka pak shte se chudi

Коментар

• Няма значение кой как я е оценил, важното е да влезеш и излезеш когато трябва. Какво ти пука за самото предприятие? Нека да си купил на 10-20, пък нека ти е зле сега......

Коментар

• Някой от притежаващите тук акции ще ми обясни ли как оцени това предприятие с машини от 70-те години на 60 лв.

Коментар

Working...
                                X