If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Общо взето бъдещето се предвижда трудно но поне от чисто техническа гледна точка SOFIX-а е започнал една меча формация (head-and-shoulder)
Ако има нормален технически пазар би трябвало да се очаква корекция
някъде до 1100 - 1200.
Разбира се това не е съвет за продажба или покупка на каквото и да е!
Вярно - фуросемидът... а се оказа, че Софарма не е виновна, а ний понасяме загуби заради някакви сръпски келемета. Мамка им - да им се поболеят децата.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Като се разприказвахте за SFARM, я кажете някой наясно ли е с следните други разходи:
1. Бракувана продукция - 1.5 млн. лв
2. Отписани вземания - 4 млн. лв
Цитирам по памет. Да не са прецакали някое лекарство и да са го изтегляли от дистрибуторсаката мрежа. Накой има ли спомени за такива новини? Пет милиона са това все пак....
нали имаше скандали с фалшивия Фуросемид и други лекарства и ги принудиха да ги изтеглят от мрежата.
а корекцията почна: от 3 седмици съм на диета и вече 5 кила надолу - много добре
Като се разприказвахте за SFARM, я кажете някой наясно ли е с следните други разходи:
1. Бракувана продукция - 1.5 млн. лв
2. Отписани вземания - 4 млн. лв
Цитирам по памет. Да не са прецакали някое лекарство и да са го изтегляли от дистрибуторсаката мрежа. Накой има ли спомени за такива новини? Пет милиона са това все пак....
Императоров, льо грант мерси боку, сир...Аз също се надявам да сте прав, както почти винаги досега, и това го казвам абсолютно сериозно, поне моето мнение е такова.
Коментар