IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна ли корекцията ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При СФАРМ мисля, че няма да е лошо да погледнете и резултатите от тазгодишните търгова за лекарства на МЗ....
    Нищо не препоръчвам и в момента нямам акции тук
    на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Добре де, Императоре, според теб, ще преболедуваме ли, или ще се доразболеем от тия Софарми?

Коментар

• това имам предвид - че спадът не бе голям - особено при Софарма, като имаме предвид спадът на печалбата.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Спадовете на М+С и Фармата бяха напълно предвидими, все пак доста поскъпнаха преди отчетите. И на мен ми се иска ама не може постоянно да растът.
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• До Императора

Императоре,
            а какво ще кажеш за Софарма? Из аз, грешникът, я наблюдавах с трепет в душата и джоба, и нещо се попритесних...

Коментар

• Движението днес на акциите на М+С и Софарма (тях специално наблюдавал аз), доказателство са, че отпимизъмът на пазарът е по-силен от заешките настроения. Първоначално спадът на М+С ме шокира, след добрият отчет с нищожен спад на печалбата, но и ръст на продажбите, но после нещата взеха да си идват на мястото.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• При тези отчети (с малки изключения) много хора трябва да се отрезвят

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                  а тази корекция може ли да дойде да ми седне на.......еуринса например и да започне
                  Може и на алума ;-))

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                      а тази корекция може ли да дойде да ми седне на.......еуринса например и да започне
                      Боби, на уйрото, на уйрото! :-)

Коментар

• а тази корекция може ли да дойде да ми седне на.......еуринса например и да започне

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                          добър си,хаки!!!!благодаря ти!успех на теб!
                          Успех и на теб и на boshko!
                          Дано да излезем с печалби от тези колебания в цените и настроенията на инвеститорите...
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• добър си,хаки!!!!благодаря ти!успех на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                              Първоначално изпратено от boshko
                              Първоначално изпратено от metala
                              и така-започна ли корекцията?
                              Да не чакаш някой да ти каже "СТАРТ!" и да изсипеш квото имаш? :-D
                              хахахаха-ако имаше такава услуга щях да съм абонат.....интересувам се какво мислиш ти?
                              Аз споделям мнението на Hakkinen.
                              За няколко дена ще се налудуват мечетата, докато бичетата не решат да почнат да пазаруват.
                              благодаря!аз обаче не продавам!!!!
                              Значи напразно се хабих да ти казвам "СТАРТ"
                              В такъв случай:
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                                и така-започна ли корекцията?
                                Да не чакаш някой да ти каже "СТАРТ!" и да изсипеш квото имаш? :-D
                                хахахаха-ако имаше такава услуга щях да съм абонат.....интересувам се какво мислиш ти?
                                Аз споделям мнението на Hakkinen.
                                За няколко дена ще се налудуват мечетата, докато бичетата не решат да почнат да пазаруват.
                                благодаря!аз обаче не продавам!!!!

Коментар

Working...
                                X