IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Хотел Балкан АД (3ZB / SHERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грую,обясни ми само и за задълженията от 66 мил,че аз не съм счети и не знам как ги смяташ нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от fitch1
      Новината е много добра - това е едно от най-подценените дружества на БФБ - до вчера пазарна капитализация - 30 млн. лева, днес - 39 млн.лева. Това е смешно и не подхожда на хотела в София и Белград. Тук цената трябва де удвои поне, за да има връзка с реалността.
      Тук ;ипсва само едно фондче да се намеси и идилията става пълна.
      Не може дружество със РЗП от 22 000 кв.м. (колко струва кв.м. в топ центъра на софия го оставям за домашно, но на мен ми искат 4000 еврарки за 5-те кьошета заради невероятния му изглед към Витоша и НДК) и 4 000 кв.м. земя в същия този център (пак само за инфо по тодор александров квадрата вече надхвърля 5 000 еврарки), та не може подобно дружество на което само земя и сгради са минимум 80 млн. евро да има капитализация от няма и 40 млн. родни хартийки.
      Аз си го полозвам за диверсификация и си ми върши идеална работа - ако някъде другаде нещата се смарангясат (плюя три пъти през врата си за подобна еретична мисъл) тук цената ще си остане, просто фундамента не позволява падане. А като махнат строежите на метрото и го пуснат в пълния му капацитет (изцяло обновен) пак ще си говорим за резултати и гръцки собственици. за хотел;а, който притежават в Белград няма и да споменавам - той е просто един голям бонус.
      И последно само ще кажа,че когато шератон беше на 70 кинта ( и с друг мениджмънт) повечето от сегашните ракети не са били и на 1/10 от настоящата си стойност.
      Ама всеки има глава - да мисля, аз вече съм го направил.
      Не е препоръка - имам си акции.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Новината е много добра - това е едно от най-подценените дружества на БФБ - до вчера пазарна капитализация - 30 млн. лева, днес - 39 млн.лева. Това е смешно и не подхожда на хотела в София и Белград. Тук цената трябва де удвои поне, за да има връзка с реалността.

Коментар

• Каква е новината ? Май е хубава.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
            Този vhk!

Първо AROMA, сега SHERA!
            na na6ata borsa rano ili kusno vsi4ko se vdiga

Коментар

• Този vhk!

Първо AROMA, сега SHERA!

Коментар

• Дълго време Шератон ми бе златната кокошка, но избягах от него. Защо ли? АМИ ЗАЩОТО МАЖОРИТАРИТЕ НАГЛО ГО КРАДАТ И ЛЪЖАТ ДРЕБНИТЕ АКЦИОНЕРИ !!!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Шератон оживя ! Акцията мърда ! Защо ми прилича на insider activity ?

Коментар

• FAZAN за 2006 г. бр. сделки 81, брой акции 6077
                    SHERA за 2006 г. бр. сделки 131, брой акции 6843
                    Видно е, че оборота в пари е 10 пъти по-голям при SHERA, заради 10 пъти по голямата цена, но лично аз бих купувал с по-голяма охота FAZAN. Тази тема обаче е за SHERA. Пожелавам ви късмет и най-вече търпение.

Коментар

• Ne broim fazanchenceceto bolno ot anoreksiq, kitaiski ptichi grip i nevidimost .

Коментар

• Нека сложим и FAZAN и SHERA да отиде трети.

Коментар

• Да така е Шератон са 2-и за сега. Но покупката на 16 000 м2 обща площ им дава потенциал на удвояване на печалбата, въпросния хотел също е най-реномирания в Белград,

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
                            Tuk neshtata se obrashtat ! Imame nai-dobriq divident, kato procent ot pazarnata cena na akciq ! I qvno garcite shte davat divident i za napred, pridobivkata na noviq hotel veroqtno shte udvoi dividenta.

Май не си прав за най-доброто съотношение дивидент/пазарна цена. Ако обърнеш акциите на SHERA в акции на BTC ще получиш дивидент 3,0978 лева за акция. Това май е по-добро?
                            Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Tuk neshtata se obrashtat ! Imame nai-dobriq divident, kato procent ot pazarnata cena na akciq ! I qvno garcite shte davat divident i za napred, pridobivkata na noviq hotel veroqtno shte udvoi dividenta.

Коментар

• И толкова да дават, пак не влизам тук.

Коментар

Working...
                                X