Грую,обясни ми само и за задълженията от 66 мил,че аз не съм счети и не знам как ги смяташ нещата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Хотел Балкан АД (3ZB / SHERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fitch1Новината е много добра - това е едно от най-подценените дружества на БФБ - до вчера пазарна капитализация - 30 млн. лева, днес - 39 млн.лева. Това е смешно и не подхожда на хотела в София и Белград. Тук цената трябва де удвои поне, за да има връзка с реалността.
Не може дружество със РЗП от 22 000 кв.м. (колко струва кв.м. в топ центъра на софия го оставям за домашно, но на мен ми искат 4000 еврарки за 5-те кьошета заради невероятния му изглед към Витоша и НДК) и 4 000 кв.м. земя в същия този център (пак само за инфо по тодор александров квадрата вече надхвърля 5 000 еврарки), та не може подобно дружество на което само земя и сгради са минимум 80 млн. евро да има капитализация от няма и 40 млн. родни хартийки.
Аз си го полозвам за диверсификация и си ми върши идеална работа - ако някъде другаде нещата се смарангясат (плюя три пъти през врата си за подобна еретична мисъл) тук цената ще си остане, просто фундамента не позволява падане. А като махнат строежите на метрото и го пуснат в пълния му капацитет (изцяло обновен) пак ще си говорим за резултати и гръцки собственици. за хотел;а, който притежават в Белград няма и да споменавам - той е просто един голям бонус.
И последно само ще кажа,че когато шератон беше на 70 кинта ( и с друг мениджмънт) повечето от сегашните ракети не са били и на 1/10 от настоящата си стойност.
Ама всеки има глава - да мисля, аз вече съм го направил.
Не е препоръка - имам си акции.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
AfterDark
Този vhk!
Първо AROMA, сега SHERA!
Коментар
-
FAZAN за 2006 г. бр. сделки 81, брой акции 6077
SHERA за 2006 г. бр. сделки 131, брой акции 6843
Видно е, че оборота в пари е 10 пъти по-голям при SHERA, заради 10 пъти по голямата цена, но лично аз бих купувал с по-голяма охота FAZAN. Тази тема обаче е за SHERA. Пожелавам ви късмет и най-вече търпение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TraderaTuk neshtata se obrashtat ! Imame nai-dobriq divident, kato procent ot pazarnata cena na akciq ! I qvno garcite shte davat divident i za napred, pridobivkata na noviq hotel veroqtno shte udvoi dividenta.
Май не си прав за най-доброто съотношение дивидент/пазарна цена. Ако обърнеш акциите на SHERA в акции на BTC ще получиш дивидент 3,0978 лева за акция. Това май е по-добро?Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Коментар
Коментар