Грую Груев , Аз като ти казах преди време че тия са яки педали ти не ми вярваше !!! Сега разбра ли защо ти писах на л.с. тогава ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Хотел Балкан АД (3ZB / SHERA)
Collapse
X
-
Нека първо изчакаме да видим какво ще реши КФН. Все още не е ясно каква е цената на търговото. Но така публикувано съобщението, без да е посочена цена, не ми дава големи надежди. В допълнение към горното, досега мажоритарите винаги са прекарвали дребните акционери. Например дългосрочният договор за управление, таксата на които се определя като процент от приходите и се плаща дори когато хотела е на загуба.
Между другото няма друго публично дружество на нашата борса, на което така лесно и сравнително точно може да се изчисли справедливата му цена. Да се надяваме, че КФН са достатъчно грамотни и не до там корумпирани.
Коментар
-
Re: за КФН
Първоначално изпратено от YanchevТо това ни е проблема на цялата държава - хората псуват, карат се а не предприемат нищо по съществено за да се промени нещо.
В този случай, вместо отново да хокаме КФН, предлагам да се направи една добре обоснована подписка и да се поискат оставки.
Коментар
-
Добра печалба ще се направи тук, но така или иначе отново излиза наяве проблемът с търговите предложения, които минават на много ниски цени през КФН, които само гледат да е спазен закона, без да вникнат дълбоко в стойността на компанията, обект на търгово предложение. Това е един от най-големите проблеми на пазара, а никой не повдига въпроса.
Трагични примери в това отношение - Вамо, Ривиера, сега Елка и Шератон.
Господа и дами от КФН кога най-сетне ще поемете по-висока тежест на плещите си и да влезете в ролята си на защитник на правата на миноритарните акционери.ю?
Коментар
-
Всъщност пазарната цена за района е 6000 Е/м2 На толкова продадоха бившия Детмаг, непосредствено до хотела, преди около година. Вече имаме търгово. Имам усещането, че цената ще е 102 лв., колкто беше цената на една от блоковите сделки преди две седмици. КФН не би следвало да пусне търговото на цена под 400лв., но да видим дали ще си свършат работата или както обикновенно ще се правят на велики само по конференции и семинари.
Коментар
Коментар