IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Хотел Балкан АД (3ZB / SHERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КФН не издаде окончателна забрана за търгово предложение за София Хотел Балкан
    SHERA
    4 юни 2008 17:32

Комисията за финансов надзор не издаде окончателна забрана за публикуване на коригирано търгово предложение от Юропиън Хотел Ентърпрайзис АД и Интернешънъл Лоджинг Ъф България АД за закупуване чрез инвестиционен посредник ЕФГ Секюритис България ЕАД на акции на София Хотел Балкан АД от останалите акционери на дружеството.

Предложената цена на акция е 102.04 лв. за брой.

Юропиън Хотел Ентърпрайзис и Интернешънъл Лоджик Ъф България притежават съответно по 24.76% и 24.74% от капитала на хотела. Другиголеми акционери в компанията са Аксес България с 15.89%, Джордж Драндакис, който държи 8.55% и EFG EUROBANK ERGASIAS – с 6.71%.

Коментар

• Първоначално изпратено от delxy
      15.05.2008 Издава временна забрана за публикуване на тьрговото предложение, внесено в КФН с писмо, вх. № 15-00-05 от 22.04.2008 г., от „Юропиън Хотел Ентърпрайзис" АД, гр. София и „Интернешънъл Лоджинг Ъф България" АД, гр. София за закупуване чрез инвестиционен посредник „ЕФГ Секюритис България" ЕАД, гр. София на акции на „София Хотел Балкан" АД, гр. София от останалите акционери на дружеството. 512-ТП 19.05.2008 455

Благодаря Delxy! И при мен от няколко дена не работи страницата на КФН в частта й с новините. Дали КФН няма да поиска по-висока цена, както си е реда. Може би пък КФН този път ще си свършат работата.

Коментар

• 15.05.2008 Издава временна забрана за публикуване на тьрговото предложение, внесено в КФН с писмо, вх. № 15-00-05 от 22.04.2008 г., от „Юропиън Хотел Ентърпрайзис" АД, гр. София и „Интернешънъл Лоджинг Ъф България" АД, гр. София за закупуване чрез инвестиционен посредник „ЕФГ Секюритис България" ЕАД, гр. София на акции на „София Хотел Балкан" АД, гр. София от останалите акционери на дружеството. 512-ТП 19.05.2008 455

Коментар

• http://www3.fsc.bg/ERiK/runner?backI...&drvrName=HTML

Коментар

• Надявам се да съм чел внимателно и да не подведа някого. Иначе КФН, действията и бездействията им не подлежи на коментар - сайта не работи от няколко дни.

Коментар

• Имаше съобщение на сайта на КФН, ама той сега не работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                КФН го спря преди няколко дни.
                Ти откъде знаеш? Има ли някъде официално съобщение?
                Благодаря предварително!

Коментар

• КФН го спря преди няколко дни.

Коментар

• Днес беше последен ден за решение на КФН по въпроса, поне по мои сметки. При това положение мажоритарите са в правото си да публикуват търговото. Така че до месец ще си вземем парите сигурно.

Коментар

• Колеги, някои има ли информация какво става с търговото на SHERA? КФН не трябваше ли вече да се е произнесла?

Коментар

• Много ми е интересно дали КФН ще пусне търговото при тази цена, т.е. как точно ще се самоопредели.

Коментар

• За 20 дена от 37 на 97, преди официалното инфо за търговото
                          Кой ли е купил ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                            Първоначално изпратено от alex2511
                            Грую Груев , Аз като ти казах преди време че тия са яки педали ти не ми вярваше !!! Сега разбра ли защо ти писах на л.с. тогава ?
                            съгласен, всички маляки са педали, но аз очаквах да ги шитнат на друг европеец, а не на нова ,маляка. Е, все пак ми предпазиха част от инвестициите - даже пораснаха по време на корекцията. Жалко, че реалната стойност на този хотел е поне тройно по-висока, но нали затова е борсата
                            Знам колко е реалната стойност а и не само ние .За това ти говорех тогава, не че съм искал да свалям цената не е в мой стил.Успех, дано не мине търговото на тая цена ..

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                              Грую Груев , Аз като ти казах преди време че тия са яки педали ти не ми вярваше !!! Сега разбра ли защо ти писах на л.с. тогава ?
                              съгласен, всички маляки са педали, но аз очаквах да ги шитнат на друг европеец, а не на нова ,маляка. Е, все пак ми предпазиха част от инвестициите - даже пораснаха по време на корекцията. Жалко, че реалната стойност на този хотел е поне тройно по-висока, но нали затова е борсата
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Факyшка
                                Първоначално изпратено от daskal
                                ......Да се надяваме, че КФН са достатъчно грамотни и не до там корумпирани.
                                И ще направят ВАМО-2...
                                а при полимери какво е?
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X