IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИХБ Електрик АД (Елпром-ЗЕМ АД) (55E / ZEM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не разбирам този оптимизъм - за 6 месеца 1% горница покрива транзакзионните разходи. а да не говорим за алтернативната цена. Добре че другите ми позиции компенсират, но се надявам следващия отчет най-накрая да подобри нещата

Коментар

• Значи няма за какво да съжаляваш

И аз признавам, че голямо чакане падна по тази позиция...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от metala
        браво на устискалите своите зем-ки!аз не бях толкова търпелив....
        Спомни си колко пъти казвах, че по тази позиция е необходимо търпение
        не го отричам,просто в един момент ми писна и се натоварих на друга позиция.впрочем,тази позиция почти ми върна загубите от зем-а!

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
          браво на устискалите своите зем-ки!аз не бях толкова търпелив....
          Спомни си колко пъти казвах, че по тази позиция е необходимо търпение
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• браво на устискалите своите зем-ки!аз не бях толкова търпелив....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
              Първоначално изпратено от metala
              хахаха-тази за 7000 бр. е на цена 15 лв.,бе пич!
              Бе гледай ти филма Пазарът си знае работата.

С риск да се повторя - ЗЕМИ тоя ЗЕМ.
              гледам,гледам-вече само като зрител.......

Коментар

хахаха-тази за 7000 бр. е на цена 15 лв.,бе пич!
                Бе гледай ти филма Пазарът си знае работата.

С риск да се повторя - ЗЕМИ тоя ЗЕМ.

Коментар

• хахаха-тази за 7000 бр. е на цена 15 лв.,бе пич!

Коментар

• Aми само аз имам 7 оферти купува

Коментар

Първоначално изпратено от Kalo
                      Брей брей, тая акция брей, търсенето 6 пъти колкото предлагането...и то при около 140000 свободно търгувани акции
                      офертите са 67/17 купува/продава,но ако забелязваш продавачите имат по-големи пакети за продаване......
                      Сия ако ще издребняваме - има една оферта купува за 7000 дето всичките продавачи ще ги лапне, реши ли да я пусне на пазарна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                        Брей брей, тая акция брей, търсенето 6 пъти колкото предлагането...и то при около 140000 свободно търгувани акции
                        офертите са 67/17 купува/продава,но ако забелязваш продавачите имат по-големи пакети за продаване......

Коментар

• Брей брей, тая акция брей, търсенето 6 пъти колкото предлагането...и то при около 140000 свободно търгувани акции

Коментар

• а,ето,можело да има интерес

Коментар

• Първоначално изпратено от investor1
                              не разбирам защо тази акция така не върви. акциите от индустрията направо летят последните няколко месеца, а тук много малък интерес и все пада цената. вярно че тази година печалбата не е впечатляваща, но все пак при този пазар не би трябвало да има спад си мисля аз
                              Пазарът си знае работата, аз я дебна от 5-6 месеца, не исках да затварям кеш още, мислех по-късно, обаче като видях първите признаци на пробуждане и се качих набързо, вече и някои и друг процент печалбица съм направил, издържа се спад няма, спадът в печалбата е предизвикан от промени в политиката - големите поръчки и ремонтите са останали за края на годината просто

Коментар

• не разбирам защо тази акция така не върви. акциите от индустрията направо летят последните няколко месеца, а тук много малък интерес и все пада цената. вярно че тази година печалбата не е впечатляваща, но все пак при този пазар не би трябвало да има спад си мисля аз

Коментар

Working...
                                X