If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 30.10.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил
отчет към трето тримесечие на 2007 год. от
Елпром-ЗЕМ АД-София /ZEM/
Доволен съм от отчета.
Приходите от услуги бележат спад, но хората още в началото на годината бяха казали, че поради промени в програмата за ремонти, те ще бъдат отразени в Q4.
Приходите от продукция бележат добър ръст, както и има доста незавършено производство, което предполагам ще бъде завършено до края на Q4.
Ех, само вътрешари ви се привиждат навсякъде
Просто дружеството е подценено и някои участници на пазара започват вече да го оценяват. Не е препоръка, притежавам акции и в близките месеци не възнамерявам да се разделям с тях...
Тъй е по сладко като си го представиш - те "знаят" а ние сме мъдри, и без да "знаем", сме "наясно".
Ех, само вътрешари ви се привиждат навсякъде
Просто дружеството е подценено и някои участници на пазара започват вече да го оценяват. Не е препоръка, притежавам акции и в близките месеци не възнамерявам да се разделям с тях...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
преди отчет Q4 нема какво да се надъхвате, а дотогава и корекция ако мине
аз ще чакам дотогава, току виж пак да върне под 20, няма основание за голям ентусиазъм
Аз съм един от младите ЗЕМ-аджий, демек средна цена около 17 Та да си призная честно съм доволен от развитието за момента. Най-смелите ми очаквания са били за раздживане по Q3, Q4 по-реално. Изглежда обаче сега се раздвижихме, тогава направо ще се "пукаме"
Коментар