boshko, най-важното за мен, е че има развитие спрямо отчетите за Q1 и Q2, които не бяха добри. Както много пъти съм казвал, с интерес очаквам годишния
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИХБ Електрик АД (Елпром-ЗЕМ АД) (55E / ZEM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenНа 30.10.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил
отчет към трето тримесечие на 2007 год. от
Елпром-ЗЕМ АД-София /ZEM/
Приходите от услуги бележат спад, но хората още в началото на годината бяха казали, че поради промени в програмата за ремонти, те ще бъдат отразени в Q4.
Приходите от продукция бележат добър ръст, както и има доста незавършено производство, което предполагам ще бъде завършено до края на Q4.
За повече информация прочетете Междинния доклад за дейността към 30.09.2007г.
Успех на инвестиралите в ЗЕМ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenЕх, само вътрешари ви се привиждат навсякъде
Просто дружеството е подценено и някои участници на пазара започват вече да го оценяват. Не е препоръка, притежавам акции и в близките месеци не възнамерявам да се разделям с тях...
Коментар
-
Ех, само вътрешари ви се привиждат навсякъде
Просто дружеството е подценено и някои участници на пазара започват вече да го оценяват. Не е препоръка, притежавам акции и в близките месеци не възнамерявам да се разделям с тях..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от cymruТези 202 ИП "Интеркапитал Маркетс" АД каква връзка имат с ЗЕМ-а - вътрешняри ли са, защото ми прави впечатление, че от няколко дена обират всичко.Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар