IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИХБ Електрик АД (Елпром-ЗЕМ АД) (55E / ZEM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• boshko, най-важното за мен, е че има развитие спрямо отчетите за Q1 и Q2, които не бяха добри. Както много пъти съм казвал, с интерес очаквам годишния
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      На 30.10.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил
      отчет към трето тримесечие на 2007 год. от
      Елпром-ЗЕМ АД-София /ZEM/
      Доволен съм от отчета.

Приходите от услуги бележат спад, но хората още в началото на годината бяха казали, че поради промени в програмата за ремонти, те ще бъдат отразени в Q4.
      Приходите от продукция бележат добър ръст, както и има доста незавършено производство, което предполагам ще бъде завършено до края на Q4.

За повече информация прочетете Междинния доклад за дейността към 30.09.2007г.

Успех на инвестиралите в ЗЕМ!

Коментар

• На 30.10.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил
        отчет към трето тримесечие на 2007 год. от
        Елпром-ЗЕМ АД-София /ZEM/

Коментар

Ех, само вътрешари ви се привиждат навсякъде
          Просто дружеството е подценено и някои участници на пазара започват вече да го оценяват. Не е препоръка, притежавам акции и в близките месеци не възнамерявам да се разделям с тях...
          Тъй е по сладко като си го представиш - те "знаят" а ние сме мъдри, и без да "знаем", сме "наясно".

Коментар

• Ех, само вътрешари ви се привиждат навсякъде
            Просто дружеството е подценено и някои участници на пазара започват вече да го оценяват. Не е препоръка, притежавам акции и в близките месеци не възнамерявам да се разделям с тях...

Коментар

• И Райфайзена си пазаруваше по едно време...

А 220 и на мен ми направиха впечатление...може пък и да си знаят нещо хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                Първоначално изпратено от cymru
                Тези 202 ИП "Интеркапитал Маркетс" АД каква връзка имат с ЗЕМ-а - вътрешняри ли са, защото ми прави впечатление, че от няколко дена обират всичко.
                От почти два месеца си пазаруват спокойно, без да будят съмнения.
                Което е много съмнително.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                  Тези 202 ИП "Интеркапитал Маркетс" АД каква връзка имат с ЗЕМ-а - вътрешняри ли са, защото ми прави впечатление, че от няколко дена обират всичко.
                  От почти два месеца си пазаруват спокойно, без да будят съмнения.

Коментар

• Тези 202 ИП "Интеркапитал Маркетс" АД каква връзка имат с ЗЕМ-а - вътрешняри ли са, защото ми прави впечатление, че от няколко дена обират всичко.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• В края на годината като извади един отчет слънце, при P/E 13 се сещате всички как ще се препъват да купуват ЗЕМ-а.

Коментар

Появи се интерес и от 140
                        Ми че естествено е да се появи аз направо се чудя тия хора къде са гледали досега.

Коментар

• Появи се интерес и от 140

Коментар

• Интеркапитал Маркетс добро пакетче си заформиха и продължават да купуват

Коментар

• преди отчет Q4 нема какво да се надъхвате, а дотогава и корекция ако мине
                              аз ще чакам дотогава, току виж пак да върне под 20, няма основание за голям ентусиазъм

иначе ЗЕМ-а го бива
                              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Аз съм един от младите ЗЕМ-аджий, демек средна цена около 17 Та да си призная честно съм доволен от развитието за момента. Най-смелите ми очаквания са били за раздживане по Q3, Q4 по-реално. Изглежда обаче сега се раздвижихме, тогава направо ще се "пукаме"

Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X