IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да изчакаме още малко. Един колега е звънял в КФН по въпроса и му отговорили че срока още не е изтекъл. Имало още ден-два.
    Той лично сподели че няма да го пуснат с мълчаливо, много ще се изложат. Така е минало само Оргахим щото тогава се сменяли властите там. Сега или ще потвърдят или ще забранят. Да видим...
    Добрият, стар Батя

Коментар

• Аз откога разправям, че тази комисия трябва да си ходи, а сега вече съм и лично засегнат от безпардонния им мързел и обслужване на корпоративни интереси. А като изтече срокът, защо СИС не публикуват търговото? Да ги видя тия безсрамници, как са я докарали тая цена.
      Тази кражба няма да остане незабравена

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
        Днес беше 14тия работен ден след обявяването на търговото на 13.08,а от КФН позорно не защитиха закона и миноритарите и не наложиха временна забрана,значи утре СИС ще публикуват търговото.
        И го направиха по най-безочливия начина - мълчаливо съгласие. С една дума - правете каквото искате, не ни пука за някви си миноритарчета
        И тия се хранят от нашите данъци!
        Добрият, стар Батя

Коментар

• Днес беше 14тия работен ден след обявяването на търговото на 13.08,а от КФН позорно не защитиха закона и миноритарите и не наложиха временна забрана,значи утре СИС ще публикуват търговото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
            Ще купуват на 32 дръжки.
            Може само ако манипулират отчетите и точат 90% от печалбата, а в случая това не е в техен интерес, във връзка с целта за препродажба на стратегически.

знаещ, мисля че Капитал и Труд са все още долу-горе независими от властта и й изкарват кирливите ризи. Ако имаш идея на кой да се пише там, да действаме. Да изкараме кирливите ризи на КФН пред по-голяма аудитория!
            Корнелия Нинова.......
            Тя беше бивш директор и тази тема и е болна. Пък и търси гласове из Благоевград...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              Спри се брат, аз съм акционер в БТХ
              Ей няма де да си дяват мангите, можеха да си купуват кротко тук на 32, ма сърце не трай...
              .
              Ще купуват на 32 дръжки.
              Може само ако манипулират отчетите и точат 90% от печалбата, а в случая това не е в техен интерес, във връзка с целта за препродажба на стратегически.

знаещ, мисля че Капитал и Труд са все още долу-горе независими от властта и й изкарват кирливите ризи. Ако имаш идея на кой да се пише там, да действаме. Да изкараме кирливите ризи на КФН пред по-голяма аудитория!
              Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Ако комисията само си направи труда да прочете собствените прогнози на мениджмънта в годишния отчет за нетни печалби за 2012 и 2013 година, съответно 56.4 и 73.7 млн. лева, не знам с какви очи ще пусне търгово, което оценява компанията на няма и 145 млн. лева. Годишните приходи са прогнозирани съответно 265 и 296 млн. лева. Как СИС ще вържат оценката да излезе 145 млн. лева не ми е ясно. Пък комисията как ще си затвори очите за такъв грабеж ми е ясно, но почервенявам от яд.
                Кои медии биха се захванали да опишат този скандал, че те не останаха извън близките до мажоритаря и ГЕРБ
                Прогнозите са доста завишени.Едва ли може а се постигне профит маржин от над 20%,но да предположим,че ще е 10% и дисконтираме с мораторния лихвен процент(което е твърде много),то цената трябва да е около 86 лв.Ако пък приемем прогнозите за верни цената трябва да е двойна.Така че някой лъже.Или от ръководството на дружеството силно са преувеличили или СИС умишлено са занижили прогнозите.Ще видим как са докарали тази ниска цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение
                  Ако утре КФН не публикува временна забрана,търговото може да се публикува.Аз съм подал жалба до КФН,надявам се да има и други.
                  Спри се брат, аз съм акционер в БТХ
                  Ей няма де да си дяват мангите, можеха да си купуват кротко тук на 32, ма сърце не трай...
                  Не е препоръка да се местите и т.н.
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ако комисията само си направи труда да прочете собствените прогнози на мениджмънта в годишния отчет за нетни печалби за 2012 и 2013 година, съответно 56.4 и 73.7 млн. лева, не знам с какви очи ще пусне търгово, което оценява компанията на няма и 145 млн. лева. Годишните приходи са прогнозирани съответно 265 и 296 млн. лева. Как СИС ще вържат оценката да излезе 145 млн. лева не ми е ясно. Пък комисията как ще си затвори очите за такъв грабеж ми е ясно, но почервенявам от яд.
                    Кои медии биха се захванали да опишат този скандал, че те не останаха извън близките до мажоритаря и ГЕРБ

Коментар

• Ами свържете се с кака Корнелия-да се заформи едно хубаво скандалче,-тя ги умее
                      тия работи!

Коментар

• КФН явно няма да се произнесе и така търговото може да се публикува,ако не публикувано вече(не го намирам на страницата на СИС).Тогава единствената възможност остава да се сезира ВАдП,които могат да разследват действията на КФН,но много ме съмнява от там да направят нещо.Ясно се вижда колко лобистко е това управление и как всички държавни институции работят за интересите на КТБ и Пещерняците(търга за зем. земя е поредния пример).Освен да не приемаме търговоро,пък да видим какво ще стане.
                        Все пак ако повече акционери изпратим жалба до ВАдП срещу бездействието на КФН,може и да се случи нещо,особено ако имаме и подкрепата на икономическите медии.Странно,обаче никой не отразява това ограбване,първо на държавата,а сега и на акционерите.
                        Ако утре КФН не публикува временна забрана,търговото може да се публикува.Аз съм подал жалба до КФН,надявам се да има и други.Ако няма забрана,мисля да пратя сигнал и до Административна Прокуратура за действията на КФН.От опита който имам с търговото за СУН обаче не съм оптимистично настроен,но пък,ако повече акционери го направим,може и да ни обърнат внимание.Особено ако в хора се включи и някой политик,кака Корнелия например

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          От статията по-долу в инвестора излиза, че всички да се съберем пак не можем да бием свързаните лица, които официално не са свързани
                          Точно такава е схемата.
                          Единствения шанс за някаква справедливост беше да имаме стабилен, качествен регулатор на пазара който да защити интереса на индивидуалните инвеститори.
                          КФН в България обаче не е такъв. Защитават се интересите на "нашите хора"!
                          Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                            А дали ще ни стигнат силиците с броя акции с които всеки от нас разполага?От мене имате 1000 /не са много ,но ако се съберат еднакво мислещи по отношение на търговото пък може да излезе нещичко/
                            От статията по-долу в инвестора излиза, че всички да се съберем пак не можем да бием свързаните лица, които официално не са свързани

Коментар

+1
                              А дали ще ни стигнат силиците с броя акции с които всеки от нас разполага?От мене имате 1000 /не са много ,но ако се съберат еднакво мислещи по отношение на търговото пък може да излезе нещичко/
                              мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

+1
                                Поправете ме, ако греша, но случвало си е някога КФН да пусне търгово още от първия път с мълчаливо съгласие?

Коментар

Working...
                                X