IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
    Ако я караме така пораженческата до къде ще стигнем бе пич!?
    Трябва да си търсим правата, да вдигаме шум, макар и с безсмислен магарешки инат
    Безсмисления магарешки инат не ми го разправяй на мене.Аз колко се опарих от него
    Сега сериозно.Прав си за търсенето направата.Въпросът беше доколко са реалистични тия неща от 20-30 че и повече % нагоре от търговата цена.Манчо го написа точно и аз няма какво да добавя.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      ....А принципа на БФБ - надежда за "помощ" от КФН "всяка оставете".
      ...
      Ако я караме така пораженческата до къде ще стигнем бе пич!?
      Трябва да си търсим правата, да вдигаме шум, макар и с безсмислен магарешки инат
      Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Ако чакаш 10 лв. отгоре, а да не говорим 25-40 (сметнати като 50-75% върху цената) още от сега мога да ти кажа, че няма да стане!!!
        Аз мисля, че 56-57 лв. може да дойде цената, но се надявам и да изкупуват на тези цени, защото предпочитам да си ги продам през БФБ, а не да чакам 2 месеца дългата процедура на търговото!!!
        Ето го.Е това е.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          Това е много възможно, защото е стара практика и посредниците и мажоритарите оставят по някой лев от цената за ПР-а на комисията. Ама мен 1-2 лева не ме греят. Акциите на холдинга при кви коефициенти се търгуват, международните пиъри и т.н., че тук да ни ограбват с между 50 и 75%
          Ако чакаш 10 лв. отгоре, а да не говорим 25-40 (сметнати като 50-75% върху цената) още от сега мога да ти кажа, че няма да стане!!!
          Аз мисля, че 56-57 лв. може да дойде цената, но се надявам и да изкупуват на тези цени, защото предпочитам да си ги продам през БФБ, а не да чакам 2 месеца дългата процедура на търговото!!!

Коментар

• Не очакваше за Василев, други не очакваха за Донев .... ама играта е за играчите а не за нас.Освен това 1-2 лева ще променят ли нещата?Заради евтини пиар трикове КФН /а и други държавни структури/ вършат глупости вместо да си гледат работата. Ако ще връщат търговото трябва да е заради много повече от 1-2 лева.Нали затова е целия спор?Принципни са нещата.А принципа на БФБ - надежда за "помощ" от КФН "всяка оставете".
            Ако бъркам ще ви черпя във Виртуалната кръчма.....Ако Колчо я отвори,де.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              На мен ми се струва, че КФН няма да пропусне да си направи малко PR и да върне търговото, за повишаване на цената с лев-2.
              Така хем "интересите на миноритарите ще са защитени", хем и ще се види "колко активно работи комисията"
              Това е много възможно, защото е стара практика и посредниците и мажоритарите оставят по някой лев от цената за ПР-а на комисията. Ама мен 1-2 лева не ме греят. Акциите на холдинга при кви коефициенти се търгуват, международните пиъри и т.н., че тук да ни ограбват с между 50 и 75%

Коментар

• На мен ми се струва, че КФН няма да пропусне да си направи малко PR и да върне търговото, за повишаване на цената с лев-2.
                Така хем "интересите на миноритарите ще са защитени", хем и ще се види "колко активно работи комисията"

Коментар

Дали нешо е платено под масата няма как да знаеме.Алианц излезе от ЕЛАРГ но след значително "по-комплексна" сделка.И не е грешно да се надявате на КФН,но опита какво ти показва досега?
                  Аз от КФН да ме защити не очаквам. Но не очаквах, че Цецо Василев и компания ще си цапат имиджа с дребни кражби от шепа миноритарни акционери, защото засега не даваха признаци, че и те са като повечето от другите мажоритари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                    Ако това гледаш и това са реалните цени (не знаем ако е имало нещо под масата), значи действително БТХ ще плати на малките миноритари повече!
                    И според теб грешно ли е да разчитаме, че КФН ще защити нашия интерес и ще изиска по-справедлива цена?
                    Това че Алианц продаде Еларг на 1,07 лв. е трябвало да убеди дребните акционери да си продадат и те акциите на тая цена?
                    Дали нешо е платено под масата няма как да знаеме.Алианц излезе от ЕЛАРГ но след значително "по-комплексна" сделка.И не е грешно да се надявате на КФН,но опита какво ти показва досега?
                    Life won't wait for you.

Коментар

Може да се види на какви цени БТХ се "добра" до 90-те %.
                      Ако това гледаш и това са реалните цени (не знаем ако е имало нещо под масата), значи действително БТХ ще плати на малките миноритари повече!
                      И според теб грешно ли е да разчитаме, че КФН ще защити нашия интерес и ще изиска по-справедлива цена?
                      Това че Алианц продаде Еларг на 1,07 лв. е трябвало да убеди дребните акционери да си продадат и те акциите на тая цена?
                      Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                        То според мен, не е много ясно колко точно ще плати на големите.
                        Може да се види на какви цени БТХ се "добра" до 90-те %.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Знаещ, срокът е 14 работни дни, смятай кога излиза

Коментар

• То според мен, не е много ясно колко точно ще плати на големите.

Коментар

• По принцип наистина ли се надявате, че БТХ ще плати на малките миноритари значително по-висока цена отколкото на "големите" миноритари?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Само да вметна нещо ...
                                Мисля, че за да бъде "тръгне" търговото, КФН формално трябва да реше, че
                                Не издава окончателна забрана за публикуване на търгово предложение от ... за закупуване на акции ... от останалите акционери на дружеството
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X