Тук чакам дивидент поне 2-3 лева
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монтиособено като не съм се погрижил за своите интересиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монтиwannarock , съгласен ли си ,че мойте интереси се покриват с интересите на консултантите на Булгартабак .... и какво ще кажеш за мисълта на един колега от форума ...."менинджърите който изкарат фирмите си след кризата ... паметник трябва да им направим... "
не се изживявам да "спасявам" чужди пари, души и т.н.
особено като не съм се погрижил за своите интереси
мениджърите дали ще изкарат фирмите от кризата отново е въпрос на интереси и възможностиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиМонти тук нещата са малко по-различни
Каролев не е от вчера, а и той си има отборWink неговия SmileSmileSmile
защо да играе за твоя?!?!
кауза пердута
лично мнение
имах акцииНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Монти тук нещата са малко по-различни
Каролев не е от вчера, а и той си има отборWink неговия SmileSmileSmile
кауза пердута
лично мнение
имах акции
П.П. Така , че и аз съм в неговия отбор.... искаме политическо решение.... и бърза приватизация....
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиКато сме перспективни, защо ми обясняват, че планират спад в пазарния дял?
Булгартабак взе няколко десетки милиони.... Каролев и НДСВ ще гони продажбата на всяка цена да изборите.....
А за пазарния дял..... мини през Женския пазар...
Каролев не е от вчера, а и той си има отбор неговия
кауза пердута
лично мнение
имах акцииНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Като сме перспективни, защо ми обясняват, че планират спад в пазарния дял?
Булгартабак взе няколко десетки милиони.... Каролев и НДСВ ще гони продажбата на всяка цена да изборите.....
А за пазарния дял..... мини през Женския пазар...
Коментар
-
Монти, и аз четох в. Капитал. Както са тръгнали и при тази криза кой чужденец ще им се навие на пълна забрана на пушенето, маса пари и всякакви ограничения, а и защо му е?
Нали затова купиха и Слънце и Пловдив БТ.....а и въпреки изсипванията на един ДФ в добро състояние... се намериха купувачи ...
Коментар
-
http://www.capital.bg/show.php?storyid=590793
Според правителствен източник, пожелал анонимност, оценката, която консултантите са дали на двете най-големи фабрики - в Благоевград и в София, е общо 150 млн. евро. Защо правителството се бави с продажбата обаче все още не е ясно. Преди изборите управляващите най-вероятно няма да предприемат нищо.
http://pazari.dnevnik.bg/show/?storyid=591628\
Висящ остава въпросът за приватизацията на "Булгартабак". "Не мога нищо да коментирам за продажбата на дружествата ни в Благоевград и София, защото чакаме политическо решение", коментира ситуацията Корнелия Нинова. За първите девет месеца на годината благоевградската фабрика е реализирала печалба от 7.5 млн. лв., а софийската все още работи на загуба от 4 млн. лв., съобщи Биларев. Според него двете дружества ще приключат годината на печалба.
В петък питах Каролев как върви приватизацията,отговора беше,че първо ще продадат БТ-Плевен,след това следва БУЛГАРТАБАК-евентуално март,април.Имало интерес от големите в бизнеса-общо взето може и да се изкарат кинти.Доколкото разбрах май ще се пускат двете фабрики поотделно,а не в пакет.Успех на акционерите.
Коментар
-
В петък питах Каролев как върви приватизацията,отговора беше,че първо ще продадат БТ-Плевен,след това следва БУЛГАРТАБАК-евентуално март,април.Имало интерес от големите в бизнеса-общо взето може и да се изкарат кинти.Доколкото разбрах май ще се пускат двете фабрики поотделно,а не в пакет.Успех на акционерите.http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар