IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук чакам дивидент поне 2-3 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
      особено като не съм се погрижил за своите интереси
      wannarock , нищо не става изведнъж.... иначе живота ще ти е скучен и еднообразен.... Успехи...
      хахах... твърде беден съм, за да мога да си позволя скучен и еднообразен живот ..успехи и на теб
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• особено като не съм се погрижил за своите интереси
        wannarock , нищо не става изведнъж.... иначе живота ще ти е скучен и еднообразен.... Успехи...

Коментар

wannarock , съгласен ли си ,че мойте интереси се покриват с интересите на консултантите на Булгартабак .... и какво ще кажеш за мисълта на един колега от форума ...."менинджърите който изкарат фирмите си след кризата ... паметник трябва да им направим... "
          Монти, нямам представа с чии интереси се препокриват твоите (а и да ти кажа честно това си е твоя работа)
          не се изживявам да "спасявам" чужди пари, души и т.н.
          особено като не съм се погрижил за своите интереси
          мениджърите дали ще изкарат фирмите от кризата отново е въпрос на интереси и възможности

Коментар

• wannarock , съгласен ли си ,че мойте интереси се покриват с интересите на консултантите на Булгартабак .... и какво ще кажеш за мисълта на един колега от форума ...."мениджърите който изкарат фирмите си след кризата ... паметник трябва да им направим... "

Коментар

Монти тук нещата са малко по-различни
              Каролев не е от вчера, а и той си има отборWink неговия SmileSmileSmile
              защо да играе за твоя?!?!
              кауза пердута
              лично мнение
              имах акции
              wannarock , Каролев , адвокатски колектив Събев и Еврофинанс са консултанти ... по продажбата на Булгартабак , предполагам ,че знаеш кога ще им бъде заплатено....... а и аз обичам пропадналите работи....като Пловдив БТ , Слънце БТ...
              ти си знаеш

Коментар

• Монти тук нещата са малко по-различни
                Каролев не е от вчера, а и той си има отборWink неговия SmileSmileSmile
                кауза пердута
                лично мнение
                имах акции
                wannarock , Каролев , адвокатски колектив Събев и Еврофинанс са консултанти ... по продажбата на Булгартабак , предполагам ,че знаеш кога ще им бъде заплатено....... а и аз обичам пропадналите работи....като Пловдив БТ , Слънце БТ...
                П.П. Така , че и аз съм в неговия отбор.... искаме политическо решение.... и бърза приватизация....

Коментар

Като сме перспективни, защо ми обясняват, че планират спад в пазарния дял?
                  dobi, по принцип си прав за дългосрочната перспектива.... но до продажбата и при криза..... по добре тук ..... отколкото при Агресивно завладяващ нови пазари холдинг нямащ грам кеш ... да не кажем ....
                  Булгартабак взе няколко десетки милиони.... Каролев и НДСВ ще гони продажбата на всяка цена да изборите.....
                  А за пазарния дял..... мини през Женския пазар...
                  Монти тук нещата са малко по-различни
                  Каролев не е от вчера, а и той си има отбор неговия
                  кауза пердута
                  лично мнение
                  имах акции

Коментар

• Като сме перспективни, защо ми обясняват, че планират спад в пазарния дял?
                    dobi, по принцип си прав за дългосрочната перспектива.... но до продажбата и при криза..... по добре тук ..... отколкото при Агресивно завладяващ нови пазари холдинг нямащ грам кеш ... да не кажем ....
                    Булгартабак взе няколко десетки милиони.... Каролев и НДСВ ще гони продажбата на всяка цена да изборите.....
                    А за пазарния дял..... мини през Женския пазар...

Коментар

• Като сме перспективни, защо ми обясняват, че планират спад в пазарния дял?

Коментар

• Монти, и аз четох в. Капитал. Както са тръгнали и при тази криза кой чужденец ще им се навие на пълна забрана на пушенето, маса пари и всякакви ограничения, а и защо му е?
                        dobi , има един стар лаф..... българина при криза най много.... пие и пуши.... а има и едно изследване колко пушачи на сто са у нас ..... перспективни сме много ....за съжаление.......ако застанеш пред някое училище....все едно има пожар.... там.

Нали затова купиха и Слънце и Пловдив БТ.....а и въпреки изсипванията на един ДФ в добро състояние... се намериха купувачи ...

Коментар

• Монти, и аз четох в. Капитал. Както са тръгнали и при тази криза кой чужденец ще им се навие на пълна забрана на пушенето, маса пари и всякакви ограничения, а и защо му е?

Коментар

• http://www.capital.bg/show.php?storyid=590793
                            Според правителствен източник, пожелал анонимност, оценката, която консултантите са дали на двете най-големи фабрики - в Благоевград и в София, е общо 150 млн. евро. Защо правителството се бави с продажбата обаче все още не е ясно. Преди изборите управляващите най-вероятно няма да предприемат нищо.
                            .... а оборотните средства.....
                            http://pazari.dnevnik.bg/show/?storyid=591628\

Висящ остава въпросът за приватизацията на "Булгартабак". "Не мога нищо да коментирам за продажбата на дружествата ни в Благоевград и София, защото чакаме политическо решение", коментира ситуацията Корнелия Нинова. За първите девет месеца на годината благоевградската фабрика е реализирала печалба от 7.5 млн. лв., а софийската все още работи на загуба от 4 млн. лв., съобщи Биларев. Според него двете дружества ще приключат годината на печалба.
                            В момента не се бърза защото ....идват избори и финансиране....но не ни чака фалит при криза..... това е най важното...Аукционите ще минат преди изборите.... за замитане на следите.....
                            В петък питах Каролев как върви приватизацията,отговора беше,че първо ще продадат БТ-Плевен,след това следва БУЛГАРТАБАК-евентуално март,април.Имало интерес от големите в бизнеса-общо взето може и да се изкарат кинти.Доколкото разбрах май ще се пускат двете фабрики поотделно,а не в пакет.Успех на акционерите.
                            В момента на взимане на решение за приватизация през борсата....тук ще стане много интересно.... април и май ще бъдат следващия спад ..... според корифейте...

Коментар

• В петък питах Каролев как върви приватизацията,отговора беше,че първо ще продадат БТ-Плевен,след това следва БУЛГАРТАБАК-евентуално март,април.Имало интерес от големите в бизнеса-общо взето може и да се изкарат кинти.Доколкото разбрах май ще се пускат двете фабрики поотделно,а не в пакет.Успех на акционерите.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

номера с европарите не мина и пак сме на вариант А
                                wannarock , ще им е трудно да заделят от рекламата ... този път.Само дето ми объркаха плановете и да търся още средства да пълня ..... тук.....
                                въпрос на избор

Коментар

Working...
                                X