IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След Emka идва ред и на другите отличници - MCH, KDN, ZMMSL, HES, Odes.Въобще предполагам отчетите ще са за ново изстрелване нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
      малко набързо ги смятах и може да съм объркал нещо

иначе добре изглежда

Доста набързо си ги смятал, но грешката не е само твоя.
      Q1 2005 всъщност не е 2005, а 2003...
      Истинското Q1 2005 e доста по-силно, което разбира се никак не омаловажава Q1 2006.
      Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Ето нещо от личния архив много голяма нещо излезна ама нищо дано е полезна за някой.

Коментар

• Първоначално изпратено от bul
          Първоначално изпратено от boshko
          От понеделник ще се хвърчи... друг е въпроса дали за кратко или не
          За изстрелването съм съгласен-отчетът е супер. Но защо от понеделник ? Утре е работен ден, а в понеделник - почивен.
          Забелязал съм че при добра новина цената скача след ден-два. Явно повечето хората не се мятат при първа възможност, а изчакват потвърждение (което по принцип е правилно).
          А за понеделник просто бях изключил че е почивен ден.

Коментар

• ...

Коментар

• Ще я разпънат - да! Някъде до към 35-40 не повече ...

Но, по ще съм доволен, ако вземат че я сгънат и с колкото повече, толкова повече!

Коментар

• емката е на квадрат, ама да не я разпънат точно пък утре на разпети петък. Нямам акции от нея и винаги съм нямал и сега натискам цената, защото ме е яд, че не съм купил по-евтино, дано само не ме разкрият и да се вържат балъците от форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                  От понеделник ще се хвърчи... друг е въпроса дали за кратко или не
                  За изстрелването съм съгласен-отчетът е супер. Но защо от понеделник ? Утре е работен ден, а в понеделник - почивен.

Коментар

• Ами на купилите честито. Интересно ми е когато писах, че ЕМКА доста ми харесва дали някой си купи?

Коментар

• Ами честно казано аз съм един от тия дето не са купили ама то непречи да си купя.

Коментар

• От понеделник ще се хвърчи... друг е въпроса дали за кратко или не

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                          Първоначално изпратено от banker
                          Имаме си и отчет
                          Да с нарастваща печалба и приходи
                          Или с други думи - Който купил - купил

Коментар

• Първоначално изпратено от banker
                            Имаме си и отчет
                            Да с нарастваща печалба и приходи

Коментар

• Имаме си и отчет

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
                                Аз пък мисля да понакупя още малко... Благодаря все пак...
                                Ъп, Ъп, Ъп , нали колега?

Коментар

Working...
                                X