IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение

Не мога да кажа. В доста рехавите им отчети не съм попадал на такава информация, нямам спомен да е посочван в рисковете. Може би наистина за отопление. Не мисля, че производството е зависимо от газа, но не мога да бъда сигурен.
    И аз не срещнах позоваване на газ в записките по отчетите.
    Не виждам риск в това отошение, нито с войната
    Дори напротив - сега всички ще се електрифицират, за да минимизират газовите зависимости.
    Ще възстановяват електрификацията
    Електрификация....... като беше казал другарят Ленин някога, забравих вече кога
    А за това са нужни кабели, кабели, кабели..... много кабели и от Емка
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

Емка, Използват ли газ в производството, за отопление или за нещо друго? явно ги следите
      Макар че, отоплението не е фактор следващите 6 месеца
      Не мога да кажа. В доста рехавите им отчети не съм попадал на такава информация, нямам спомен да е посочван в рисковете. Може би наистина за отопление. Не мисля, че производството е зависимо от газа, но не мога да бъда сигурен.

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
        EMKA не я мисли. Нека да продължава да работи по този начин, а тя цената ѝ ще си дойде на мястото. А шансът за това е голям, при положение че Европа все по-сериозно се ориентира към скъсяване на веригите за доставки.
        Емка, Използват ли газ в производството, за отопление или за нещо друго? явно ги следите
        Макар че, отоплението не е фактор следващите 6 месеца
        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• EMKA не я мисли. Нека да продължава да работи по този начин, а тя цената ѝ ще си дойде на мястото. А шансът за това е голям, при положение че Европа все по-сериозно се ориентира към скъсяване на веригите за доставки.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Аз взех и товйте на 3 до 3,50, сега ми гледай сеира, Пак ще вземам даже над 4.
            Що не купуваш.Голям смях на тази акция с 30000 лв се вдига с 70 ст акцията капитализация 87 мил.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Вземай на 4 лв нали ще стане 5 лв.
              Аз взех и товйте на 3 до 3,50, сега ми гледай сеира, Пак ще вземам даже над 4.

Коментар

На Борче ще седнеш за нова година, а не на елхичка
                Вземай на 4 лв нали ще стане 5 лв.

Коментар

За 1 ден ще гледам отстрани елхичката
                  На Борче ще седнеш за нова година, а не на елхичка

Коментар

Ти нормален ли си?
                    Спокойно, На 5лв като стане, няма да ти е балон
                    За 1 ден ще гледам отстрани елхичката

Коментар

Балона се надува с тия 0.07 ст на акция дето дават 0.07/4.20 1.6% а инфлация 20 % и повече
                      Ти нормален ли си?
                      Спокойно, На 5лв като стане, няма да ти е балон

Коментар

Аз имах 1.30 и на . 3.10 ги махнах
                        Днес имам покупки - затова и вече по - висока средна. Бавно дружество факт - също са ме сърбяли ръцете в годините да излизам. Ще е добре и повече инфо да споделят. Но предвид ситуацията с доставките мисля , че следващите няколко години ще са силни. Всеки си решава. Препоръки нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение

При оценка само през дивидентна доходност може и да се съзре плондир. Аз дивидента като бонус го смятам, макар че при средна около 2лв, не толкова лошо
                          Имам и кила акции и недивидентни очаквания, може и да съм пристрастен - без препоръки
                          Аз имах 1.30 и на . 3.10 ги махнах

Коментар

Балона се надува с тия 0.07 ст на акция дето дават 0.07/4.20 1.6% а инфлация 20 % и повече
                            При оценка само през дивидентна доходност може и да се съзре плондир. Аз дивидента като бонус го смятам, макар че при средна около 2лв, не толкова лошо
                            Имам и кила акции и недивидентни очаквания, може и да съм пристрастен - без препоръки

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                              Време беше някой да се събуди. Информацията в отчета малко постна. Имаше планирана инвестиция в ново оборудване , някой с повече инфо?
                              Last edited by конан; 21.04.2022, 15:55.

Коментар

Подобрили са ефективността осезаемо.
                                Ако продължат така, ще изпреварят дори великия ХЕС в годишна печалба
                                А ХЕС е 1,62 пъти по-скъп като капитализация в момента
                                Определено ХЕС е оценен много по-щедро. В голяма степен се дължи на по-високата дивидентна доходност, която очаквам и тук да се подобри. Поне се надявам. Но от друга страна ЕМКА твърдо е най-подцененото измежду индустриалните, дори и след днешния ръст.

Коментар

Working...
                                X