IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едва ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Колегата е хубаво ако ще казва нещо да го казва докрай !

" Брутна сума на една акция 0,15789лв. "
      На мен ми направи впечатление, че са отделили около половината печалба.
      Ако запазят съотношението, за следващата година може да се очаква голям ръст в дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Добре де, този форум не е ли и за споделяне на информация освен за разпъване на акордеони и лакърдии !
        Е това , че има предложение за добър дивидент е споделяне на информация, без лакърдия. Предизвиква трепет у четящия и го държи в леко приятно напрежение. Да се потруди умерено и после като намери сам каквото търси да се подсмихне приятно подгрян като отпил сингъл малц в студена зимна вечер.

Коментар

• За акордеона дават ли дивидент..

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            А вие защо не си прочетете съобщението в x3news
            Добре де, този форум не е ли и за споделяне на информация освен за разпъване на акордеони и лакърдии !
            Last edited by Zdravko; 10.05.2022, 19:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              БРАВО ЗДРАВКО..
              Ами така де, жив и здрав Кире !

Коментар

• А вие защо не си прочетете съобщението в x3news

Коментар

• БРАВО ЗДРАВКО..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    По колко предлагат на акция..
                    Колегата е хубаво ако ще казва нещо да го казва докрай !

" Брутна сума на една акция 0,15789лв. "

Коментар

• По колко предлагат на акция..

Коментар

• И тук прилично предложение за дивидент. Дано вървят така и занапред.
                        Без препоръки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

ликвидността е много относително понятие !!!
                          ...
                          Това ддд го разправяше още преди 5-6години и тогава гледах учудено разсъждавайки...ама на - прав се оказа

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                            Отчетите на ЕМКА и финансовите им резултати, от дълги години са много добри, но... Главната причина поради, която тази акция винаги е била недооценена е ликвидността. Подобен е случаят със завода на Корадо в Стражица. И при двете компании ликвидността е плашещо слаба. В "добрите", стари времена, преди да удари Ковида, тежестта на двете в портфейла ми бе около 24-25%, но вече не мога да си позволя подобно нещо. Миналата година приключих нацяло с ЕМКА, а LACH ги разпродадох сериозно, а към момента от LACH са ми останали символични бройки, които също ще бъдат продадени в най-скоро време. Не е препоръка за нищо! За който не е проблем ликвидността може да си ги държи колкото си иска, дори при ЕМКА, с техния традиционно висок процент неразпределена печалба в най-скоро време очаквам увеличение на капитала със собствени средства. Така, че който може да чака ще бъде възнаграден. Успех!
                            ликвидността е много относително понятие !!!
                            Вижте каква беше ликвидността, когато Алтерко беше 2-3 лв.
                            Когато агрия беше 4-5 лв
                            Когато неохим беше 20 лв.
                            А при тях каква е сега ?при това на пъти по-голяма цена ?!
                            Всички разсъждения за ликвидността на борсата са относителни!
                            Когато дружеството е брутално подценено рано или късно ликвидността идва.
                            Закон божий-борсов - всеки презира ниските цени и иска още много по-ниски
                            Last edited by Dio; 27.04.2022, 13:43.

Коментар

• Ликвидността е проблем. Факт! Аз държа около 5% от портфейла на БФБ и е позиция, от която не мисля да излизам скоро. Но и заради ликвидността не мога да си позволя да си увеличавам позицията, независимо колко подценена ми се струва.

Коментар

• Отчетите на ЕМКА и финансовите им резултати, от дълги години са много добри, но... Главната причина поради, която тази акция винаги е била недооценена е ликвидността. Подобен е случаят със завода на Корадо в Стражица. И при двете компании ликвидността е плашещо слаба. В "добрите", стари времена, преди да удари Ковида, тежестта на двете в портфейла ми бе около 24-25%, но вече не мога да си позволя подобно нещо. Миналата година приключих нацяло с ЕМКА, а LACH ги разпродадох сериозно, а към момента от LACH са ми останали символични бройки, които също ще бъдат продадени в най-скоро време. Не е препоръка за нищо! За който не е проблем ликвидността може да си ги държи колкото си иска, дори при ЕМКА, с техния традиционно висок процент неразпределена печалба в най-скоро време очаквам увеличение на капитала със собствени средства. Така, че който може да чака ще бъде възнаграден. Успех!
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X