Първоначално изпратено от intellect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕМКА АД (ЕМКА)
Collapse
X
-
EMKA определено изненада положително с резултата за 1 тримесечие. Аз ги следя от известно време и като цяло стояха стабилно, но не показваха някаква възходяща тенденция. Първата изненада беше, че останаха стабилни като продажби и резултат през миналата година, но това тримесечие им е с рекордни продажби и печалба - определено не съм очаквал. Да видим ще има ли и подобрение в дивидента. Надявам се да последват примера на Одесос.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
Похвали се като минеш 5-те %
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеДобро утро на всички.Тук само аз ли купувам???P.S.Препоръки никакви разбира се!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тук инвестиралите да вземат да попитат,-СВОБОДНО ДОГОВАРЯЩИЯТ и не безизвестният Иван (не)Делчев- Е ли възможно и той нявгаш да сомодоговори подобна инвестиция на безизмерно свободните му Заводски Производствени Площи?
- ако си платят за свободното договаряне- ЩО нЕ!
-"този е от забранените мисля ама е точен!
https://m.24chasa.bg/novini/article/7097074
© www.24chasa.bg
Коментар
-
просто показва оценката на мениджърите за цената на акцията. Според мен много левашко изпълнение с увеличението, не можеха ли да "наградят" мениджърите с обратно изкупени? Хем щяха да подкрепят цената, хем нямаше да се излагат, хем нямаше да имат разходи по емисията. Странното е, че днес продължава да има сделки на 2.70 ... българският инвеститорки гений ме изумява
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
пРОСТО не ги устройва далаверата 1-за 2,70
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ха!!! Много интересно кой не си е записал акциите и защо - дали от морални подбуди или от незнание......
пРОСТО не ги устройва далаверата 1-за 2,70
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение„ЕМКА” АД уведомява, че приключи предлагането на 215 000 обикновени поименни безналични акции с право на 1 глас всяка, стойност 1 лев всяка, при общ размер на емисията 215 000 лева, съгласно решение на ОСА проведено на 12.06.2018г. за увеличаване на капитала по чл. 112, ал.3 от ЗППЦК.
Резултатите от подписката са, както следва: Крайна дата на записване на акциите: 08.08.2018г. Общ брой записани акции: 193 950 бр. съгласно удостоверение на ОББ АД . Вид на акциите: обикновени поименни безналични акции с право на 1 глас всяка всяка. Сума, получена срещу записаните акции: 193 950 лв.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
„ЕМКА” АД уведомява, че приключи предлагането на 215 000 обикновени поименни безналични акции с право на 1 глас всяка, стойност 1 лев всяка, при общ размер на емисията 215 000 лева, съгласно решение на ОСА проведено на 12.06.2018г. за увеличаване на капитала по чл. 112, ал.3 от ЗППЦК.
Резултатите от подписката са, както следва: Крайна дата на записване на акциите: 08.08.2018г. Общ брой записани акции: 193 950 бр. съгласно удостоверение на ОББ АД . Вид на акциите: обикновени поименни безналични акции с право на 1 глас всяка всяка. Сума, получена срещу записаните акции: 193 950 лв.
Коментар
-
Не бива да забравяш, че освен дивидента, който ще получиш, а той почти се е удвоил за последните 5 години цената на акция за последната година се е повишила с 16 % и това ако не е доходност. А ако си искал голяма печалба е можело да се продаде и на 3.15 през септември за тези които не чакат дивидент. Добра си е компанията и показва един системен подход към растеж, но не го прави бомбастично, а полека без напрежение.
- 1 like
Коментар
-
Седем стинчички дивидент ще ви снесат. Доходност 2.3% - това ако не е жалка история - не зная кое.
Реалната цена на тази акция не бива да надхвърля 1.58 лева.
ПФ ви изклатиха здравата - хем драстически намалиха фрий флоутът на почти съвсем всички компании, хем набалончиха повечето кат` тако`а.
Впрочем защо казвам: "ВИ" - щом и аз повече или по-малко - в кюпът?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар