IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от малката сестра
    много добре на общия банков фон
    Сестро, не си запозната явно с "фона" :-)

за база пиремам по-големите банки в БГ
    с чужди собственици
    а не други

Коментар

• Поне за тях сме сигурни, че показват реални дани

Коментар

• http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...0912_a1_bg.xls

Коментар

• Голямо търсене на отчети настана - в екстри няма, в бюлетина на инвестор няма. Абе няма ли скапаняците от БФБ да постнат някъде на сайта си един прост списък -дружество и място за обявяване на отчетите му. Къде е тази пуста публичност.

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
            много добре на общия банков фон
            Сестро, не си запозната явно с "фона" :-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Къде мога да видя отчета, на сайта на борсата и този на банката го няма

Коментар

• много добре на общия банков фон

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=5&id=93186

Печалбата на БАКБ надолу с 55% за 2009 година, обезценките скачат с 200%

Коментар

• незнам какво да ти отговоря за кредитите ползвани от Софарма
                    вероятно малко хора знаят тази информация
                    относно БАКБ - като сравниш лихвата по тяхната облигационан емисия, с тази, която се готви да даде AIB - 12,5% - наистина изглежда малка

Коментар

май е височка тази лихва
                      и като сложиш разходите по емисията, доста отива
                      нека е висока. Що не питаш донев на колко се е заборчлял.
                      Нямам акции, за кво са ми. Не е препоръкъ.

Коментар

• май е височка тази лихва
                        и като сложиш разходите по емисията, доста отива

Коментар

• БАКБ издаде облигации за 15 млн. евро при лихва от 7,5%

http://www.investor.bg/?cat=5&id=91034

Българо-американска кредитна банка (БАКБ) АД е издала седма по ред емисия ипотечни облигации, деноминирани в евро, за общо 15 млн. евро със срок от 3 години и лихва от 7,5%, платима на всеки шест месеца. Това съобщи банката чрез БФБ-София.

Водещ мениджър на емисията е УниКредит Булбанк, а падежът й е на 7 декември 2012 г.

Главницата е дължима изцяло на падежа.

Емисията е обезпечена с ипотечни кредити от портфейла на банката. БАКБ планира да използва постъпленията от емисията за рефинансиране на падежиращи задължения и за финансиране на кредитния си портфейл.

За деветмесечието на 2009 г. печалбата на банката е 23,34 млн. лв., което е спад с 46% на годишна база спрямо 43,3 млн. лв. печалба за деветмесечието на 2008 г. Причина за понижението са начислените обезценки за около 24 млн. лв.

За последните 3 месеца акциите на БАКБ поскъпват с 2,35% до 17,7 лв./акция и 219,7 млн. лв. пазарна капитализация.

Коментар

не го приемай така
                            винаги може да се желае още повече
                            това беше бъзик , аз също харесвам БАКБ - в watch list-a ми е, но сега цената не ме устройва и то не защото 200 милки са висока цена за банката, а просто защото смятам, че целият ъп на БФб, а и по света, беше изкуствен (е, някои изкараха добри пари, доката други като мен спаха, но...). Та аз си чакам сериозната корекция и новото тестване на дъното, а ако (дай, Боже) това не стане, ще бъда истински щастлив да си купя БАКБ на 30 кинта, с перспектива да продам на 50-60.
                            Успех и дано държачите да сте прави, а не аз.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не го приемай така
                              винаги може да се желае още повече

Коментар

• Ей това:

една от много малкото читави на БФБ
                                честно управление, работещо изцяло за всички акционери
                                И това:

но от банката си мълчат и не дават пояснения, крият много важно инфо, по което може да съдим как работят, т.е. изкривяват информацията за себе си
                                и то написани в рамките само 1 час е малко, как да се изразя, нещо като раздвояване на личността
                                Иначе акцийката не е лоша, но аз ще си чакам вълна С и тогава ще си купя - вярно, че изпуснах ъпа, но пропуснах и огромна част от спада и сега специално от тази акция мога да си купя почти 4 пъти повече хартийки
                                Упсех на държащите
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X