IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• meche не мога да разбера какво се опитваш да ни убедиш ?
    Че от утре е нагоре ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Не знам какво си гледал но разпродажбите почват от 17 и имам над 1000 акции купени в 15 сделки като първите са на 9.90 лв. ....слагаш през 10 стотинки и получаваш....Продадени са над 25 К акции за този период от 7,8 дни а за последните 3 месеца 60 К ...за размерите на ВАСВ си е сериозно при положение че имаше дни да няма сделки...
      Поздрави!
      И аз това ти казвам новината че ще я продават излезе в Банкер на 15,01. Това че си я интерпретирал като добра новина, не означава че и други са мислили за нея по същия начин. След това беше първия тур разпродажби, след това като излязоха лошите кредити втория. Преди това няма почти нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        преди 25 за целия януари има само три дена със спад на цената и същевременно оборот над 10 х лева. Макар че само в един ден всъщност има приличен оборот от 104 хил лева. след като стана ясно че ще я продават - така че отново продажба на слух в останалите е малко над 10 х.
        Пак преди 25 има 2 дена от януари с оборот над 10 х и ръст в цената. Като единия ден е след деня в който разпродажбата свързана с продажбата.

Така че не знам за какви масирани разпродажби говориш.

Не знам какво си гледал но разпродажбите почват от 17 и имам над 1000 акции купени в 15 сделки като първите са на 9.90 лв. ....слагаш през 10 стотинки и получаваш....Продадени са над 25 К акции за този период от 7,8 дни а за последните 3 месеца 60 К ...за размерите на ВАСВ си е сериозно при положение че имаше дни да няма сделки...
        Поздрави!

Коментар

Да ама ако съм от вчера на маркета...
          От 10.10 лв и десетина дни почнаха такива агресивни разпродажби сякаш бяга чужденец или утре на ДФ му трябваха парите........и 10 % спад при пазар в 10 % ЪП....
          преди 25 за целия януари има само три дена със спад на цената и същевременно оборот над 10 х лева. Макар че само в един ден всъщност има приличен оборот от 104 хил лева. след като стана ясно че ще я продават - така че отново продажба на слух в останалите е малко над 10 х.
          Пак преди 25 има 2 дена от януари с оборот над 10 х и ръст в цената. Като единия ден е след деня в който разпродажбата свързана с продажбата.

Така че не знам за какви масирани разпродажби говориш.

Коментар

И какво от това те данни за лошите кредити излизат периодично. Съвсем лесно бе да се определи относително верен диапазон и преди това при положение че очевидно няма пречупване на тренда за увеличение.

Не е задължително да се дестйва само при новини може да се действа и на очаквани новини.

Да ама ако съм от вчера на маркета...
            От 10.10 лв и десетина дни почнаха такива агресивни разпродажби сякаш бяга чужденец или утре на ДФ му трябваха парите........и 10 % спад при пазар в 10 % ЪП....

Коментар

ОББ започнаха да продават по ранично от 25 ....
              И какво от това те данни за лошите кредити излизат периодично. Съвсем лесно бе да се определи относително верен диапазон и преди това при положение че очевидно няма пречупване на тренда за увеличение.

Не е задължително да се дестйва само при новини може да се действа и на очаквани новини.

Коментар

То на човек не му трябва вътрешна информация за да определи че ще има голяма загуба. БНБ на 25 даде какъв е процента на лошите кредити в системата, а БАКБ традиционо са в горната част, така че можеше горе долу точно да се установи какви ще са им загубите поради провизии.
                ОББ започнаха да продават по ранично от 25 ....

Коментар

смятам ,че се разбра за какво са продажбите .... вътрешна информация за големите загуби по отчета сигурно фонд на на ОББ .
                  Последните бройки продадени днес не бяха от чужденец защото няма да прави сметка дали ще прави пет или 150 сделки а продавачите не обичаха да продават по една ,две акции ....
                  поздрави!
                  П.П. Смятам че до 10 дни акцията ще мине 10.50 лв..... вярно с 5 бройки...но ще мине.
                  Не е препоръка....
                  То на човек не му трябва вътрешна информация за да определи че ще има голяма загуба. БНБ на 25 даде какъв е процента на лошите кредити в системата, а БАКБ традиционо са в горната част, така че можеше горе долу точно да се установи какви ще са им загубите поради провизии.

Коментар

Ами ако не е.

смятам ,че се разбра за какво са продажбите .... вътрешна информация за големите загуби по отчета сигурно фонд на на ОББ .
                    Последните бройки продадени днес не бяха от чужденец защото няма да прави сметка дали ще прави пет или 150 сделки а продавачите не обичаха да продават по една ,две акции ....
                    поздрави!
                    П.П. Смятам че до 10 дни акцията ще мине 10.50 лв..... вярно с 5 бройки...но ще мине.
                    Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от tttt Разгледай мнение
                      споко, бе това си е класически "kitchen sink". на бас, че следващите тримесечия не само, че ще има печалба, а тя ще е в пъти по-голяма от тази за 2010. Това е и целта на kitchen sink-a)))
                      Ами ако не е.

Коментар

• *

споко, бе това си е класически "kitchen sink". на бас, че следващите тримесечия не само, че ще има печалба, а тя ще е в пъти по-голяма от тази за 2010. Това е и целта на kitchen sink-a)))

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                          Май и ти си направил същото! Поздрави!
                          аз съм самостоятелен играч и винаги с голяма опозиция по всички позиции от край време когато купувам дългосрочно/шест месеца/....
                          Поздрави!
                          П.П. иначе погладни ми преди два месеца позициите за спекулиране какво става....
                          Стара планина ,ЗХБГ ,ИХБГ ,Капитал холдинг ,Петрол,Доверие, казаха ми че били най големите боклуци без Стара планина...

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/111576/339.html

Коментар

...докато другите са си заврели главата в пясъка ...Поздрави!
                              Май и ти си направил същото! Поздрави!
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Защо Прокопиев, Хърсев и другите които искаха да правят банки не го направиха по този начин

Коментар

Working...
                                X