Първоначално изпратено от znae6t
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
а тука май всички продават
AIB влезе като акционер в БАКБ през 2008 г. като плати за 49.9% общо 216 млн. евро. Още в началото на миналата година ирландците взеха решение да се изтеглят от българския пазар и упорито търсеха купувач. Другият голям акционер- Grammercy Emerging Markets също търси купувач за 31% си дял. БАКБ приключи 2010 г. с загуба в размер на 17.7 млн. лв., докато година по-рано отчете печалба от 20.5 млн. лв. В кря на януари рейтинговата агенция Standard&Poors Ratings Services понижи дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг на Българо-Американска Кредитна Банка (БАКБ) и трезорът обяви, че отказа от услугите на компания, която я оценяваше.
В днешната сесия акциите на БАКБ поевтиняха с 2.78% до 9.042 лв. за акция
разсърдили се на оценителяи май се оказва, че и ХИМ не ви искат
"Нямам информация да се водят преговори за изкупуване на активи на БАКБ", каза пред LiveNews членът на УС на ЦКБ Александър Керезов. Предстоящата сделка беше опровергана и от изпълнителния директор на БАКБ Димитър Вучев. "Нямам информация да се подготвя продажба на банката", каза Вучев пред LiveNews. По думите му ръководството на банката дори не знае от къде и защо са тръгнали тези слухове.
не е препоръка за взимане на инвестиционно решение за търговия с финансови инструменти
нямам акции на БАКБвари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениес мене няма за какво да се разбирате
вие ставате за смях пред форума --- мен не ме намесвайте в това ви начинание
Поздрави Джони уокър от един литър...черно!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеТочно така прав си...
Продължавай в този дух без обиди и ще се разбере ме....
вие ставате за смях пред форума --- мен не ме намесвайте в това ви начинаниевари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениеразбира се, дамата нямаше в предвид пазарната капитализация, а че едната цена е 1 лев, а другата 10 лева
дори и да е с по-ниска пазарна капитализация - къде е проблема ................ точно никакъв и няма никакво отношение
Продължавай в този дух без обиди и ще се разбере ме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеДжак, прекалено строг съдник си. Аз предполагам, че по-скоро е имал предвид, че в началото на годината пазарната капитализация на BACB бе доста по-висока от тази на ЦКБ, докато след днешните ръстове вече нещата изглеждат така: БАКБ 117 млн лв; ЦКБ 151 млн лв.
дори и да е с по-ниска пазарна капитализация - къде е проблема ................ точно никакъв и няма никакво отношениевари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеДжак, прекалено строг съдник си. Аз предполагам, че по-скоро е имал предвид, че в началото на годината пазарната капитализация на BACB бе доста по-висока от тази на ЦКБ, докато след днешните ръстове вече БАКБ е 117 млн лв, а ЦКБ 151 млн лв.
Това е човека със 100 баннати ника...
Коментар
-
Джак, прекалено строг съдник си. Аз предполагам, че по-скоро е имал предвид, че в началото на годината пазарната капитализация на BACB бе доста по-висока от тази на ЦКБ, докато след днешните ръстове БАКБ е 117 млн лв, а ЦКБ вече е с пазарна капитализация от 151 млн лв.Last edited by Valuator; 16.02.2011, 23:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениедобре е да пишеш по-често защото сме принудени да четем подобни глупости:
всеки ден по някой нов бисер чета от дамата на форума
Другият вариант е да останеш и без този ник и всеки следващ още утре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеМече, казват, че формата е временнаа класата - вечна
Обаче през последните две години нивото на форума падна драстично
и след много напразно загубено време със знайни и незнайни форумни герои
все по-често предпочитам да запазвам анализите и изводите за себе си
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАми при цена на ССВ от леФче щеше да е доста интересна ситуация закупуването на ВАСВ на 10 лв. ....вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Мече, казват, че формата е временнаа класата - вечна
Обаче през последните две години нивото на форума падна драстично
и след много напразно загубено време със знайни и незнайни форумни герои
все по-често предпочитам да запазвам анализите и изводите за себе си
Първоначално изпратено от meche_cveti93Валуаторе преди беше оценител на банки и то добър ... казвай как ги виждаш нещата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеИграещите тук е добре да са наясно с акционерната структура на банката, за да могат при евентуална продажба да си представят кой какви дялове от кого ще купува и дали ще търси мажоритарно участие с последващо търгово предложение или ще има сделка на нерегулиран пазар и борсови разпродажби от други миноритарни акционери.
Валуаторе преди беше оценител на банки и то добър ... казвай как ги виждаш нещата...
Коментар
-
Играещите тук е добре да са наясно с акционерната структура на банката, за да могат при евентуална продажба да си представят кой какви дялове от кого ще купува и дали ще търси мажоритарно участие с последващо търгово предложение или ще има сделка на нерегулиран пазар и борсови разпродажби от други миноритарни акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИ аз се включих тук тия дни за спорта, защото мачът е изключително интересен, бих казал един от най-интересните през последните години и предпочитам да го гледам на живо, отколкото по телевизията.
Все пак обаче скромните бройчици, с които поскъпнахме днес, малко ме притесняват, няма ги едрите купувачи, та ще видим, кво ще излезе
.. позабави се изгряването на тази звезда.. тегава работа с куц привкус..
Коментар
Коментар