Сериозно сега, не е възможно да има толкова ама толквоа тъпи хора да се вържат, че AIB са готови да продадат дела за EUR 7 милиона. Дял купен преди почти три години по 65 лв на акция и очаквате, че тогава AIB са били толкова некомпетентни за да се съгласят на такава сделка? Да видим годишния отчет - 197 милиона собствен капитал, 577 кредити към клиенти т.е. едва ли не трябва над една трета от тези кредити да са лоши за да е тази цена и да не се взима изобщо предвид пазарния дял който се придобива.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Не подценявай Експат - едва ли липсата на пари или опит в банковата сфера са сред основните причини за отказа. Най-вероятно за тази сделка Екпсат щяха да мобилизират цялото "кралско банкерско войнство" с всички акумулирани ресурси покрай сделките за външния дълг, БТК, и т.н. Но според "в-к Банкер", напъните за покупката на БАКБ от страна на Експат са предизвикали през януари реанимирането на дискусията за "далаверата" по сделката за външния дълг като превантивна мярка за предстоящ скандал.
Първоначално изпратено от Silver FoxЕкспат нямат финансовата мощ на ЦКБ, за да направят "turnaround" на банката.
БНБ има интерес от стабилен купувач на БАКБ, за да избегне сътресение в банковата система.Last edited by Valuator; 28.02.2011, 23:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеЗасега всичко е в сферата на допусканията и тиражирани слухове. Може би ще има развръзка до края на март, когато е и падежа на първата емисия облигации с падеж 25 милиона евро.
Лично мнение, не е препоръка!
... или както казва мече_цвети...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеЗасега всичко е в сферата на допусканията и тиражирани слухове. Може би ще има развръзка до края на март, когато е и падежа на първата емисия облигации с падеж 25 милиона евро.
Лично мнение, не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri1975 Разгледай мнениеИмам следния въпрос:притежавам 15 акции закупени с приватизационни бонове на Албена Инвест.Но май не си пазя боновата книжка.Можете ли да ми дадете съвет имам ли право на нещо?В смисъл на някакви дивиденти.И какво мога да правя с тези акции?Благодаря ви за вниманието.
http://www.aih.bg/contactsBul.html
------------------------------
НЯМА ЛИ МОДЕРАТОР ДА ГО РАЗКАРА ТОЗИ ОТ ТУК
не пише по тематавари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеНяма да се изненадам , ако е истина...
Преди време имаше статия в която пишеше ,че БНБ са отказали на потенциален купувач....
Очевидно човекът смята че в България няма закони и може да си прави каквото иска, вероятно ще му го докажат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri1975 Разгледай мнениеИмам следния въпрос:притежавам 15 акции закупени с приватизационни бонове на Албена Инвест.Но май не си пазя боновата книжка.Можете ли да ми дадете съвет имам ли право на нещо?В смисъл на някакви дивиденти.И какво мога да правя с тези акции?Благодаря ви за вниманието.
Коментар
-
Mariane, pisha ot mobifona si i nqmam kirlica. Deal with it.
Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнениеМоля, пишете на кирилица!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеMeto, kakvi shturotii pishesh be chovek... Ivan Iskrov suvetval nqkakvi hora da prodadat na Tim...
You can't stop what's coming.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеЕкспат нямат финансовата мощ на ЦКБ, за да направят "turnaround" на банката. БНБ има интерес от стабилен купувач на БАКБ, за да избегне сътресение в банковата система.
жалка историйка на пропаднали политици
и все пак ще ми е интересно как ще коментира офертата на експат и ТИМ сребърната лисицавари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
Коментар