IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сериозно сега, не е възможно да има толкова ама толквоа тъпи хора да се вържат, че AIB са готови да продадат дела за EUR 7 милиона. Дял купен преди почти три години по 65 лв на акция и очаквате, че тогава AIB са били толкова некомпетентни за да се съгласят на такава сделка? Да видим годишния отчет - 197 милиона собствен капитал, 577 кредити към клиенти т.е. едва ли не трябва над една трета от тези кредити да са лоши за да е тази цена и да не се взима изобщо предвид пазарния дял който се придобива.

Коментар

• Не подценявай Експат - едва ли липсата на пари или опит в банковата сфера са сред основните причини за отказа. Най-вероятно за тази сделка Екпсат щяха да мобилизират цялото "кралско банкерско войнство" с всички акумулирани ресурси покрай сделките за външния дълг, БТК, и т.н. Но според "в-к Банкер", напъните за покупката на БАКБ от страна на Експат са предизвикали през януари реанимирането на дискусията за "далаверата" по сделката за външния дълг като превантивна мярка за предстоящ скандал.

Първоначално изпратено от Silver Fox
      Експат нямат финансовата мощ на ЦКБ, за да направят "turnaround" на банката.
      БНБ има интерес от стабилен купувач на БАКБ, за да избегне сътресение в банковата система.
      Last edited by Valuator; 28.02.2011, 23:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
        Засега всичко е в сферата на допусканията и тиражирани слухове. Може би ще има развръзка до края на март, когато е и падежа на първата емисия облигации с падеж 25 милиона евро.

Лично мнение, не е препоръка!
        Без да съм експерт... моята прогноза е следната. Банката ще бъде оставена да фалира след, което ЦКБ ще се яви, като "спасител" и ще я погълне за левче.

... или както казва мече_цвети...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Засега всичко е в сферата на допусканията и тиражирани слухове. Може би ще има развръзка до края на март, когато е и падежа на първата емисия облигации с падеж 25 милиона евро.

Ирландците почнат ли да плащат падежите няма да я продадат.......

Коментар

• Засега всичко е в сферата на допусканията и тиражирани слухове. Може би ще има развръзка до края на март, когато е и падежа на първата емисия облигации с падеж 25 милиона евро.

Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri1975 Разгледай мнение
              Имам следния въпрос:притежавам 15 акции закупени с приватизационни бонове на Албена Инвест.Но май не си пазя боновата книжка.Можете ли да ми дадете съвет имам ли право на нещо?В смисъл на някакви дивиденти.И какво мога да правя с тези акции?Благодаря ви за вниманието.
              питай ги на посочените телефони или на мейла

http://www.aih.bg/contactsBul.html

------------------------------

НЯМА ЛИ МОДЕРАТОР ДА ГО РАЗКАРА ТОЗИ ОТ ТУК

не пише по темата
              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Няма да се изненадам , ако е истина...
                Преди време имаше статия в която пишеше ,че БНБ са отказали на потенциален купувач....
                Аз пък няма да се изненадам ако КФН не глоби Рот с 20К. Не съм заинтересовано лице по казуса, на практика, а и да съм, съда трудно би го разбрал

Очевидно човекът смята че в България няма закони и може да си прави каквото иска, вероятно ще му го докажат.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri1975 Разгледай мнение
                  Имам следния въпрос:притежавам 15 акции закупени с приватизационни бонове на Албена Инвест.Но май не си пазя боновата книжка.Можете ли да ми дадете съвет имам ли право на нещо?В смисъл на някакви дивиденти.И какво мога да правя с тези акции?Благодаря ви за вниманието.
                  и

Коментар

• Здравейте

Коментар

• Някои ще ходи на кафенце от скъпите но ще се разбере с тези слухове.
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Mariane, pisha ot mobifona si i nqmam kirlica. Deal with it.

Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
                        Моля, пишете на кирилица!
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Meto, kakvi shturotii pishesh be chovek... Ivan Iskrov suvetval nqkakvi hora da prodadat na Tim...

You can't stop what's coming.
                          Моля, пишете на кирилица!

Коментар

• Meto, kakvi shturotii pishesh be chovek... Ivan Iskrov suvetval nqkakvi hora da prodadat na Tim...

You can't stop what's coming.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Експат нямат финансовата мощ на ЦКБ, за да направят "turnaround" на банката. БНБ има интерес от стабилен купувач на БАКБ, за да избегне сътресение в банковата система.
                              напълно си прав, но някои господа от експат не могат да оценят мотивите на БНБ и пускат слухове за договорка между ТИМ и ГЕРБ, чрез налагане на забрана за покупката от БНБ

жалка историйка на пропаднали политици

и все пак ще ми е интересно как ще коментира офертата на експат и ТИМ сребърната лисица
                              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Експат нямат финансовата мощ на ЦКБ, за да направят "turnaround" на банката. БНБ има интерес от стабилен купувач на БАКБ, за да избегне сътресение в банковата система.
                                Veni, Vidi, Vici

Коментар

Working...
                                X