много подценена банка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеТук май индексният още не е разтоварвал. Интересно в понеделник до къде може да падне цената? Може да видим и 7 лв.
интересно ми е на каква база цецка е решила, че струва 25-30 лв. и това чудо кога да го чакамеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеИмаш предложение за работа в тема Зърнени храни....моля отговор ако си съгласен на лични....
1. на каква база реши, че 25-30 лв ще струва акцията тук
2. кога ще стане товаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедаааааа, свърши вече хубавото време и за нямащите или недопълнилите тук са настъпили тежки времена вече 6 месеца , а за закупилите акции на БАКБ е най добре да са в изчаквателна позиция
само не разбрах тези 25-30 лв за акция кога ще се случат
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеобсъждаме ситуацията ............... нещо против ли имаш?
аз ли пак съм ти виновен, че преди два месеца, вместо да вземеш адекватни мерки като те предупреждавах, ти купуваше акции тук и се хвалеше, че и депозит си направила в тази банка ............. спомням си, че дори посрещаше с "добре дошли" новите ти съакционери тук в темата, а ходеше да плюеш в другите теми при еврохолда, евроинса, зърнение храни, трейса, ЦКБ и т.н.
.............. а сега аз съм ти виновен
Само загубата ми в БТН вчера е два пъти по голяма а да не говоря за немските ми акции а твойта в София БТ е 10 пъти по голяма в лева... от мойта тук а аз не рева за 3 бона всеки греши и има добри ходове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеМай ти е скучно ако не спамиш или не дразниш някой....
аз ли пак съм ти виновен, че преди два месеца, вместо да вземеш адекватни мерки като те предупреждавах, ти купуваше акции тук и се хвалеше, че и депозит си направила в тази банка ............. спомням си, че дори посрещаше с "добре дошли" новите ти съакционери тук в темата, а ходеше да плюеш в другите теми при еврохолда, евроинса, зърнение храни, трейса, ЦКБ и т.н.
.............. а сега аз съм ти виновенfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетук интересното тепърва предстои след като избягат индексните акционери и като излезне следващия отчет
и по-куцо тука ще става --- казал оптимиста полки преди няколко месеца
но градацията не е завършена "Куцо, по-куцо, най-куцо, БАКБ, цветета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениене ми се ще да го казвам но: Куцо, по-куцо, най-куцо, БАКБ!
и по-куцо тука ще става --- казал оптимиста полки преди няколко месеца
но градацията не е завършена "Куцо, по-куцо, най-куцо, БАКБ, цветета!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Джаки, явно имаш нужда от още обясняване!
В поста си съм посочил ясно че говоря само за индексния:
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМоже би днес ще стане окончателно ясно дали БАКБ ще отпадне от Софикс. Но ако това се случи моите изчисления показват че индексния ще има да пласира към 30-35Т акции.
Влязах защото видях че големия продавач приключи, но след това движението нагоре взе да губи сила и реших да ги разкарам докато съм на печалба.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе съм го "решил"! В поста ми съм посочил ясно че това показват изчисленията ми. Който иска да вземе инфото под внимание, който иска да го игнорира!
а колко индивидуални чуждестранни инвеститори има които няма как да ги знаеш
добре си направил, че се вслуша и ги разкара тия шитове, че преди месец самоуверено заяви
Първоначално изпратено от БатяАз днес се нашибах с 1 400 акции, че нали не ги разбирам много нещатавари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
Коментар