IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Ти вече ни хвана за слушатели, нали бяха 200 акции и ги продаде преди няколко дни а какво стана с Доверие,Бакб и дъщерите(табаците) ?
    ние сия знаем цветанка, че търгува акции равен на броя на пръстите й....

-----------------

по темата ---- ето така се отпускат кредите от БАКБ които после я се събират 1/4 от тях, я не се съберат

Съдия-изпълнител разпродава общо 19 обекта, собственост на фирмата на бившия кмет на Велико Търново Борис Крумов “Строител 97”. Става дума за 3 апартамента, 2 офиса, 2 ателиета и 12 гаража, които се намират в блока на ул. “Димитър Рашев” 8. Парите от тях ще отидат за покриване на дълг на Крумов към “Българо-американска кредитна банка” в размер на 458 хиляди лева. Цялата кооперация е построена от фирмата с ипотечен кредит, взет през 2007 г.
    Обектите са обявени за продажба от частния съдебен изпълнител Ралица Касабова. Общата продажна цена на всички по първоначална стойност е 131 510 лева, като търговете трябва да приключат до 12 април. Касабова уточни, че подземните гаражи са на фаза груб строеж, без инсталация, поради което се разпродават на смешни цени от по малко над хиляда лева. Парите ще отидат за покриване на част от дълга на инвеститора, който имал проблеми с погасяването му.
    Още преди две години с изпълнително дело Районният съд в старата столица е наложил запор на част от обектите във въпросната сграда. Самият блок няма подробен устройствен план и по същество е незаконен, за което “Янтра ДНЕС” писа.
    Инвеститорът Борис Крумов е първият демократично избран кмет на В. Търново, след 1989 г. Той е и първият градоначалник в страната, излежавал ефективна присъда за длъжностно престъпление.

Пламен КАРАИВАНОВ

нямам акции тук и не е препоръка за взимане на решение за търгуването им
    Last edited by p0lki; 30.03.2011, 19:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Ти вече ни хвана за слушатели, нали бяха 200 акции и ги продаде преди няколко дни а какво стана с Доверие,Бакб и дъщерите(табаците) ?
      Е нали не смяташ че ще ти искам разрешение да купя или продам всеки 100 бр. или да го обявявям във форума .......който трябва знае ....Почнахте да опростявате ...Освен мен няма и един който да си поства сделките във форума и кой позиции зарежда....
      на ДАХ зареждам до 1000 бр Комерсбанк ... доволен ли си?
      А за дъщерните на табаците питай ,авера си Полки.... ,Доверие и НИКА добре вървят на кило....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Само от печалбата ми от Петрол тези дни и то от 400 и нещо акции може да изкара в твоя долнопробен чалга курорт Слънчев бряг....три месеца ....а с печалбата от БАКБ ще кара Нова година на Алпите...

Коментар

Само от печалбата ми от Петрол тези дни и то от 400 и нещо акции може да изкара в твоя долнопробен чалга курорт Слънчев бряг....три месеца ....а с печалбата от БАКБ ще кара Нова година на Алпите...
          напиши после като се събуди какво стана ............ двата пръста са ти били в контакта и си пляскала с гъз@

иначе си права, че три месеца ще съм на море и това лято --- въпроса е къде .................. приемам предложения и оферти
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            ъ-хъ

е сега ............... то 18-годишното цвете ако чака да иде на море с тези акции , бая баба ще стане до тогава

ще го взема цветето лятото с мен, че да види море

Коментар

Всичко това е ще имам -30 % и т.н....бъдещо време.... при 9.3 средна само малко да се поразтърси акцията и ще минат бройките на индексният и здравей море....
              ъ-хъ

е сега ............... то 18-годишното цвете ако чака да иде на море с тези акции , бая баба ще стане до тогава

ще го взема цветето лятото с мен, че да види море

Коментар

• Всичко това е ще имам -30 % и т.н....бъдещо време.... при 9.3 средна само малко да се поразтърси акцията и ще минат бройките на индексният и здравей море....

Коментар

Пилците се броят наесен.....
                  ти хубаво си преброи пилците есента ................ -30%

на колко ли ще ти набъбне загубата след отчета за 1-во тримесечие

Коментар

• Пилците се броят наесен.....Някой още не могат да преброят печалбата си от ССВ която преседя на ЛЕФЧЕ .....две години. и натам е тръгнала ...пак.
                    Сега в краят на март има едно плащане мисля от 25 м.евро и ако всичко е нормално и ирланците го направят ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                      е като ПИБ на левче колко време стоя....и хората не купуваха. и тука като стане 30-40лв акцията ще се появят кандидат-купувачи на банки
                      ех, мечти, мечти - добре, че са безплатни защото някои само това могат да си позволят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
                        Тук се вижда реалния размер на лошите кредити, докато в другите банки счетоводителите са открили алхимията.
                        обикновено се наблюдава обратната зависимост

когато нещо се продава тогава се излъсква пред купувачите и алхимиците имат думата при отчетите

да вземем за пример едно ЦКБ - защо да му крият лошите кредити при положение, че мажоритаря не се интересува от цената на акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                          сигурно защото е много подценена банката не може да си намери нов собственик повече от една година

и цветанка пишеше преди 6 месеца, че е много подценена банката когато акцията струваше над 11 лв., а чакаше цена от 25-30 лв.
                          е като ПИБ на левче колко време стоя....и хората не купуваха. и тука като стане 30-40лв акцията ще се появят кандидат-купувачи на банки

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                            много подценена банка
                            сигурно защото е много подценена банката не може да си намери нов собственик повече от една година

и цветанка пишеше преди 6 месеца, че е много подценена банката когато акцията струваше над 11 лв., а чакаше цена от 25-30 лв.

Коментар

• Разбира се, че е подценена. Тук се вижда реалния размер на лошите кредити, докато в другите банки счетоводителите са открили алхимията. Лошите кредити като се преструкурират изведнъж стават добри отново, само като най-лесен пример.
                              Не ми е ясно как никой не се съмнява за слуха за 7-те милиона. Имам предвид, дивидентите от ERG-вете са няколко милиона, а самия АДСИЦ на банката струва в пъти повече. Този АДСИЦ иначе успя да набере средства (по-точно БАКБ инвестира в него) когато точно Експат не успяха да наберат парички за техния си АДСИЦ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                                много подценена банка
                                Дали?
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X