IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То че нещата тук са с краката нагоре е ясно - да не вземе да се превърне в корпоративна култура само щото и оповестяванията са в този стил.

http://www.x3news.com/dogetblobfromd...2b of POSA.pdf
    Last edited by cymru; 02.05.2011, 20:39.
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ей, Полки, на умряло куче нож вадиш.
      Стига си злорадствал, за разбиращите от банки, тук нещата са ясни - и да го плюеш Мечоцвети и да злорадстваш все тая, БАКБ си е дълбоководна подводница отвсякъде.
      Вземи си използвай енергията за нещо друго.....18 годишно - в течно или меко състояние.....
      И си наглеждай ЦКБ-то, че тенденциите и в техния отчет са....не случайно точно те искаха да купят тази банка - надушват се.....
      Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      тука от години всичко си е стабилно

загубата за 2010 год. е 19 706 хил. лв. показва одитирания финансов отчет на банката.
      загубата за 2009 год. е 20 536 хил. лв, показва одитирания финансов отчет на банката.

консолидираната загуба за 2010 год. - 20 844 хил. лв.
      консолидираната загуба за 2009 год. - 21 015 хил. лв.

нетна загуба за Q1 на неконсолидирана основа в размер на 7.189 млн. лв.
      нетна загуба за Q1 на консолидирана основа в размер на 7.404 млн. лв.

с една дума СТАБИЛНОСТ --- както е девиза на банката

не е препоръка - нямам акции
      Last edited by tuj-to; 02.05.2011, 09:41.

Коментар

• тука от години всичко си е стабилно

загубата за 2010 год. е 19 706 хил. лв. показва одитирания финансов отчет на банката.
        загубата за 2009 год. е 20 536 хил. лв, показва одитирания финансов отчет на банката.

консолидираната загуба за 2010 год. - 20 844 хил. лв.
        консолидираната загуба за 2009 год. - 21 015 хил. лв.

нетна загуба за Q1 на неконсолидирана основа в размер на 7.189 млн. лв.
        нетна загуба за Q1 на консолидирана основа в размер на 7.404 млн. лв.

с една дума СТАБИЛНОСТ --- както е девиза на банката

не е препоръка - нямам акции
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
          Грамърси са се нашили яко, това е ясно. Въпросът е дали след като не искат да продават своя дял, няма да искат да купят останалите 49.9% от АИБ на някаква ниска цена и така да имат цяла банка за последваща продажба през 2012-13г.
          Според межднния доклад излиза, че Грамърси са купили малко бройки. Акциите им нарастват от 3 783 211 броя на 3 787 342 броя. Придобили са само 4131 броя но е нова тенденция. Интересно кой разпродаваше през февруари месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            абе тука щом се изнесе американеца - въжеиграч, за мен беше ясно - мечоците са на хода. Не е препоръка.
            Грамърси са се нашили яко, това е ясно. Въпросът е дали след като не искат да продават своя дял, няма да искат да купят останалите 49.9% от АИБ на някаква ниска цена и така да имат цяла банка за последваща продажба през 2012-13г.

Коментар

• абе тука щом се изнесе американеца - въжеиграч, за мен беше ясно - мечоците са на хода. Не е препоръка.
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Като гледам графиката за последната 1 година не ми изглежда да има превес на Купувачите
                  нищо не разбираш, ти, бате Гойко

колко акции удвоиха цената си последните месеци, а тук къде стигна цената .................. и виртуалното цвети какво измъдри преди половин година за имащите и нямащи акции на БАКБ
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Ако Купувачите са повече от продавачите нямаше да коментираме ситуацията а цената до която ще стигне....
                    А сега коментираме това което сме чули преди няколко месеца ....а сега се пише във вестника..Същото като коментара кога на Грамърси ще му писне и си купи банка...
                    Не е препоръка....
                    Като гледам графиката за последната 1 година не ми изглежда да има превес на Купувачите А дали Грамърси искат да си увеличат експозицията в България или да я намалят е един много интересен въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Е щом някой е купил значи друг е продал.....
                      Ако Купувачите са повече от продавачите нямаше да коментираме ситуацията а цената до която ще стигне....
                      А сега коментираме това което сме чули преди няколко месеца ....а сега се пише във вестника..Същото като коментара кога на Грамърси ще му писне и си купи банка...
                      Не е препоръка....

Коментар

• "оценил" не е правилната дума!!!

И аз "оценявам" целият фрий флоут на Софикс по 0.001 на парче... Но пазарът нещо не е съгласен с подобна "оценка"!! .. и не ще да ми ги даде...

Мутретата от ТИМ може да продължават с мокрите си сънища за банката...

НЕ ПРИТЕЖАВАМ акции на БАКБ!

А някой купуваше последните месеци стотици хиляди акции без да го интересува, че ТИМ е оценил акциите на леФче...... [/QUOTE]
                        Last edited by ATILA; 25.04.2011, 23:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          А някой купуваше последните месеци стотици хиляди акции без да го интересува, че ТИМ е оценил акциите на леФче......
                          Е щом някой е купил значи друг е продал.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
                            Имам само един въпрос - някой от вас гении да си даде случайно зора да прочете одитираните отчети качени на сайта на банката още преди седмица? Защото там има наистина неща, които може да се коментират. Има информация за разпределението на портфейла по големи експозиции, по сектори, по класификация. Има също какви са обезпеченията на кредитите както и информация за депозита на AIB в БАКБ, стойността на привлечения ресурс, средния лихвен процент на кредитите. Струва ми се далеч по-разумно да го погледнете преди да си вадите гениални безпочвени изводи за левче и два като полки.
                            http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/04..._nov_kandidat/

Продажбата на БАКБ забуксува, появи се и нов кандидат

Свеж полъх

в течащата от есента на миналата година продажба на БАКБ внася последната неофициална информация от банковите среди, че новото име, което е "влязло" в надпреварата за БАКБ, е Цветелина Бориславова - бивш собственик на СИБанк. Тя не отговори на въпросите на "Дневник". В интервю за в. "Капитал" при изтеглянето си от СИБанк в края на 2010 г. обаче заяви: "...Няма да се откажа и от финансовите услуги. Смятам да използвам своята експертиза в инвестиционното банкиране в полза на българската икономика."

А някой купуваше последните месеци стотици хиляди акции без да го интересува, че ТИМ е оценил акциите на леФче......

Коментар

• Имам само един въпрос - някой от вас гении да си даде случайно зора да прочете одитираните отчети качени на сайта на банката още преди седмица? Защото там има наистина неща, които може да се коментират. Има информация за разпределението на портфейла по големи експозиции, по сектори, по класификация. Има също какви са обезпеченията на кредитите както и информация за депозита на AIB в БАКБ, стойността на привлечения ресурс, средния лихвен процент на кредитите. Струва ми се далеч по-разумно да го погледнете преди да си вадите гениални безпочвени изводи за левче и два като полки.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                За вас не знам, но на мен и на 5 кинта ми изглежда скъпа. )) Не е препоръка.
                                аз пък преди 3 месеца тук в тази тема бях написал, че според мен цената на акцията е 5 кинта

в следващите месеци пък прочетох в пресата, че ЦКБ са оценили половината банка на 1 лев, а от Експат са оценили акцията на 2 лева

и пак излезнах най-големия оптимист във форума с тези 5 лева за акция

Коментар

Working...
                                X