Първоначално изпратено от niki5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнениеМогат да увеличат капитала с хибриден дълг както ПИБ, ако не се лъжа няма лимит. Или има? Ако няма ще си го напрвят на готина лихва примерно 15% и ще прескочат Грамърси.
Не е препоръка, не съм ровил в материята. Просто следа за проучване.
тоzи хибрид на колко сте е - 35%
pak i да е собстевен капитал ne trebva da e callable v parvite 5 godini mai
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАми парите който ирланците са вложили в банката тези месеци, би трябвало ако не се върнат по други начини или Бориславова да е човека който е платил ...трябва да са калкулирани в цената ....по висока от днешната -към 9 или 10 лв......
Между другото нали правиш разлика между дълг и собствен капитал, защото от последните ти постове оставам с доста странно усещане.Last edited by ravnovesie; 17.05.2011, 18:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе чете ли по-надолу, това го коментирахме вече. Не могат да прецакат Грамърси чрез увеличение, защото за такова решение се изисква мнозинство от 2/3 на ОСА, което нямат. Та ще трябва да се мисли нещо друго или да се договори нещо с Грамърси. Все пак ако не се капитализира банката всички акционери ще загубят.
*нямам акции
Не е препоръка, не съм ровил в материята. Просто следа за проучване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе разбирам какво общо има цената на облигациите с цената на акциите.
Продължаваш да бягаш от конкретен отговор. то не че е толкова важно за мен, аз акции нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНямам идея, предполагам че ще си ги дръпнат.
Добре дай цени при дърпане на парите на ирландците и при оставане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеРавновесие ,
ще ти отговора ако ми кажеш какво ще стане с кредитните линии на ирланците ....
Добре дай цени при дърпане на парите на ирландците и при оставане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са общи приказки и пожелателни разсъждения. Защо мислиш, че ако е платила например 2 лева и е мажоритар, то за малките спекуланти нормалната цена е над настоящата. Цената е към момент.
След година, две или пет пазара може и да я оценява доста над цената на сделката, но това ще е чак след като банката си стъпи на краката. И забележи че говоря за цена сделка, а не за това на колко се търгува сега.
А съвземането на банката нещо не ми се вярва да става чак толкова лесно и чак толкова бързо. Че пазара да го оцени на момента.
Та пак да питам ти колко мислиш че е платила.
Банката в момента си е "шит" щото се декапитализира със страшна сила.
Със сигурност цената е под пазарната, но това наистина няма значение за самата банка, защото парите отиват в АИБ.
Важното е допълнителните пари, които ще се влеят в БАКБ, за да я закрепят и да й помогнат да преодолее трудностите породени от характера на кредитния й портфейл!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са общи приказки и пожелателни разсъждения. Защо мислиш, че ако е платила например 2 лева и е мажоритар, то за малките спекуланти нормалната цена е над настоящата. Цената е към момент.
След година, две или пет пазара може и да я оценява доста над цената на сделката, но това ще е чак след като банката си стъпи на краката. И забележи че говоря за цена сделка, а не за това на колко се търгува сега.
А съвземането на банката нещо не ми се вярва да става чак толкова лесно и чак толкова бързо. Че пазара да го оцени на момента.
ще ти отговора ако ми кажеш какво ще стане с кредитните линии на ирланците ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗа банката в момента цената за която е купена е без значение за бъдещето и .....важното е че има купувач опитен в нашата банкова Амазония и до няколко месеца ще бъде в пъти над сегашната....цената на банката в момента отговаря на слуховете ,че Тим я иска за едно евро и че е шит и никой и пет пари не дава.....за нея а ирланците бягат на всяка цена....Сега маркета ще се промени.....в обратна последователност....нагоре...
А относно увеличението което трябва да се направи не може без Грамърси ,но мисля че и там ще се разберат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи каква цена мислиш че е платила.
За банката в момента цената за която е купена е без значение за бъдещето и .....важното е че има купувач опитен в нашата банкова Амазония и до няколко месеца ще бъде в пъти над сегашната....цената на банката в момента отговаря на слуховете ,че Тим я иска за едно евро и че е шит и никой и пет пари не дава.....за нея а ирланците бягат на всяка цена....Сега маркета ще се промени.....в обратна последователност....нагоре...
А относно увеличението което трябва да се направи не може без Грамърси ,но мисля че и там ще се разберат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение...Сега ще увеличат капитала, за да не трябва да се занимават с Грамърси....
*нямам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
Ама моля ви се два лева е много направо са я подарили с кредитната линия от 25 милиона евро.....
Мойто мнение ,че ако одобри БНБ купувача в скоро време такива отчети ще видим ,че Тим пасти да ядат .....Както казва Батя купуват се слухове и се продава на новини...
И какво стана шит ,шит а Бориславова я купи ама тя много обича да купува буклуци даже и фондация си е открила да подпомага закъсалите.... ....айде малко по сериозно и да престанете и да ни дразните .....фалита се отлага до края на майският календар...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ според мен цената е някъде между 2 и 4 лв, но не мога да го кажа със сигурност. А разликата в пазарната цена при очаквана ниска цена и при ясна ниска цена е доста сериозна.
Ама моля ви се два лева е много направо са я подарили с кредитната линия от 25 милиона евро.....
Мойто мнение ,че ако одобри БНБ купувача в скоро време такива отчети ще видим ,че Тим пасти да ядат .....Както казва Батя купуват се слухове и се продава на новини...
И какво стана шит ,шит а Бориславова я купи ама тя много обича да купува буклуци даже и фондация си е открила да подпомага закъсалите.... ....айде малко по сериозно и да престанете и да ни дразните .....фалита се отлага до края на майският календар...
Коментар
Коментар