IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голема скука, баси ....
    Life won't wait for you.

Коментар

• Много си е яко в БАКБ, Цвети е супер.

Няма препоръка.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        А раздвижете се де.Покоментирайте малко.
        Ти първо мини по офисите на БАКБ и събуди служителите в тях ,
        че по цял ден спинкат "сладко сладко" по бюрата

и тогава ще говорим

Коментар

• А раздвижете се де.Покоментирайте малко.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли Разгледай мнение
            Скъпа??? Скъпа/евтина е относително понятие и зависи от базата/резултатите на база на които стигаш до това заключение. Да, вероятно е скъпа на база на предходните отчети, кото вече са в историята. Ние обаче сме тук не за да търгуваме историята, а да опитаме да прогнозираме бъдещето! Успех!!!
            Очаквания както се казва.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              Много добре, за които имат На мен вече ми се вижда балоняк на тази цена, може би защото не вярвам на допускането, което си направил по-долу. Може и ти да си прав, но за момента банката е доста скъпа. Не е препоръка и успех на участниците по позицията!
              Е да, допускането може да се окаже невярно ама /ще се повторя/ кой да ти каже? Ще видиме. Не толкова цената че се качи ми харесва колкото раздвижването.Някой все пак купува особено след като месеци наред нямаше сделки
              Life won't wait for you.

Коментар

Много добре, за които имат На мен вече ми се вижда балоняк на тази цена, може би защото не вярвам на допускането, което си направил по-долу. Може и ти да си прав, но за момента банката е доста скъпа. Не е препоръка и успех на участниците по позицията!
                Скъпа??? Скъпа/евтина е относително понятие и зависи от базата/резултатите на база на които стигаш до това заключение. Да, вероятно е скъпа на база на предходните отчети, кото вече са в историята. Ние обаче сме тук не за да търгуваме историята, а да опитаме да прогнозираме бъдещето! Успех!!!

Коментар

Тук продавачите да не се сбутат на изхода
                  Де ги тия продавачи?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Добре, добре.Вървиме добре.

Коментар

• Добре, добре.Вървиме добре.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• С 2 400 лева оборот ръст 8% )), но с тази ликвидност толкова. Лошите кредити са добре провизирани (105% провизирани кредити над 90 дни) значително над средното за банковата система. Сега ако се поотпушат и продажбите на придобити имоти може да стане интересно...особено ако се появят и още продавачи по позицията.

Коментар

• Може да се окаже че са финализирали продажбите на доста имоти....Кой да ти каже?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Тук продавачите да не се сбутат на изхода

Коментар

• Интересно е тия дни.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                                Тук също никой не коментира, но предлагането е на цени под 5 лв е много изтаняло, та се чудя дали няма да избухне скоро
                                Да не избухне в посока надолу само, че някои хора вече имат едни зеленеещи 20+% и вероятно ги сърбят ръцете да разкешат

Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X