Голема скука, баси ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА раздвижете се де.Покоментирайте малко.
че по цял ден спинкат "сладко сладко" по бюрата
и тогава ще говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стенли Разгледай мнениеСкъпа??? Скъпа/евтина е относително понятие и зависи от базата/резултатите на база на които стигаш до това заключение. Да, вероятно е скъпа на база на предходните отчети, кото вече са в историята. Ние обаче сме тук не за да търгуваме историята, а да опитаме да прогнозираме бъдещето! Успех!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМного добре, за които имат На мен вече ми се вижда балоняк на тази цена, може би защото не вярвам на допускането, което си направил по-долу. Може и ти да си прав, но за момента банката е доста скъпа. Не е препоръка и успех на участниците по позицията!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМного добре, за които имат На мен вече ми се вижда балоняк на тази цена, може би защото не вярвам на допускането, което си направил по-долу. Може и ти да си прав, но за момента банката е доста скъпа. Не е препоръка и успех на участниците по позицията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТук продавачите да не се сбутат на изходаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре, добре.Вървиме добре.
Коментар
-
С 2 400 лева оборот ръст 8% )), но с тази ликвидност толкова. Лошите кредити са добре провизирани (105% провизирани кредити над 90 дни) значително над средното за банковата система. Сега ако се поотпушат и продажбите на придобити имоти може да стане интересно...особено ако се появят и още продавачи по позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеТук също никой не коментира, но предлагането е на цени под 5 лв е много изтаняло, та се чудя дали няма да избухне скоро
Не е препоръка.
Коментар
Коментар